rihm või kett
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Mõlemal on oma plussid ja miinused. Rihm kestab kauem, ei vaja nii palju hooldust kui kett, aga rihm maksab mitu korda rohkem kui kett.
Kett nõuab hooldust (õlitamine, puhastamine), kestab vähem kui rihm, aga on tunduvalt odavam. Rihm jookseb rullikute peal, kett hammasrataste peal.
Kett nõuab hooldust (õlitamine, puhastamine), kestab vähem kui rihm, aga on tunduvalt odavam. Rihm jookseb rullikute peal, kett hammasrataste peal.
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kestvuse osas ei ole nii. Kett kestab ka ilusti vägagi kaua. Ei ole tunduvalt odavam. Kas 700 eegune 420-ne kett on rihmast odavam? Rihma saab ka 325.- krooksu eest.streetr6cer kirjutas:Kett nõuab hooldust (õlitamine, puhastamine), kestab vähem kui rihm, aga on tunduvalt odavam. Rihm jookseb rullikute peal, kett hammasrataste peal.
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Loomulikult sõltub asja kestvus kasutajast. Ma võin keti poole päevaga ka välja venitadaholma kirjutas:Kestvuse osas ei ole nii. Kett kestab ka ilusti vägagi kaua. Ei ole tunduvalt odavam. Kas 700 eegune 420 kett on rihmast odavam? Rihma saab ka 325.- krooksu eest.streetr6cer kirjutas:Kett nõuab hooldust (õlitamine, puhastamine), kestab vähem kui rihm, aga on tunduvalt odavam. Rihm jookseb rullikute peal, kett hammasrataste peal.

Kas see 420 kett on kullast tehtud, et 700 kr maksab? Ma ostsin enda masinale 420 DID kuldketi 500 kr eest, paremat ketti Wildridersi müüja sõnul minu masinale saada polegi. Minu kogemused on igatahes näidanud, et kett kestab vähem kui rihm. Kui mul veel Suzuki roller oli, siis ma kärutasin sellega 15000 km maha ja kui variaatorikaane maha kruvisin, oli rihma seisukord nii hea, et sõidaks sama palju veel edasi selle rihmaga. Ketiga on see asi ka veel, et teda peab pingutama. Rolleritel on rihm variaatori kaane taga peidus ja see kaitseb igasuguse tolmu eest, aga mopeedi kett saab rohkem valu kuna sodi lendab keti rullikute vahele. Varem kasutasin enda masinal Jawa ketti ja 2 kuu jooksul venis see kett nii palju välja, et iga nädal võtsin 1 lüli ära, õlitasin ja puhastasin ketti peale igat sõitu. Kett on ikkagi odavam kui rihm, uue mopeedi keti saab 150 kr eest.
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
-
-
Ei, sitast on tehtudstreetr6cer kirjutas:Kas see 420 kett on kullast tehtud, et 700 kr maksab? Ma ostsin enda masinale 420 DID kuldketi 500 kr eest, paremat ketti Wildridersi müüja sõnul minu masinale saada polegi.

150.- eest kett, nojahh. Mul maksis jalgratta kett ka rohkem

420 renthal maksab 540eeku siiski.holma kirjutas:Ei, sitast on tehtudRenthal maksab 700.-
Ja rolleri puhul ütleks, et kettülekanne on vastupidavam, sõbra masin ligi 30 000km sõitnud ning pole ta veel kordagi "vario" kaant lahti keerand.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
-
Ega ma siis peast hinda võtnud. http://www.pitpro.ee/img/150.jpgyammu kirjutas:
420 renthal maksab 540eeku siiski.
Seesama siis 700.- Ketil ja ketil on vahe. Ekstreemsematesse tingimustesse loomulikult ka kallimad.
Äkki avalikustad ka selle kettülekandega rolleri nime. Puht sportlikust huvist tahaks teada.
Yamaha Jogholma kirjutas:Ega ma siis peast hinda võtnud. http://www.pitpro.ee/img/150.jpgyammu kirjutas:
Seesama siis 700.- Ketil ja ketil on vahe. Ekstreemsematesse tingimustesse loomulikult ka kallimad.
Äkki avalikustad ka selle kettülekandega rolleri nime. Puht sportlikust huvist tahaks teada.

Fighting online is like racing in the Special Olympics,
holma kirjutas:Ega ma siis peast hinda võtnud. http://www.pitpro.ee/img/150.jpgyammu kirjutas:
ma ei vastuta õigekirja eest aga quinqi ja hyosung on ketiga.
-
Mitte kõik nende tootjate rollerimudelid loomulikult. 30000km läbisõiduga*DDF* kirjutas:holma kirjutas:Ega ma siis peast hinda võtnud. http://www.pitpro.ee/img/150.jpgyammu kirjutas:
ma ei vastuta õigekirja eest aga quinqi ja hyosung on ketiga.
eelpoolnimetatud kahte rollerit küll ei kipuks ise uskuma. Kettülekandega Hyosung-i kohta minul andmed puuduvad aga kettülekandega 2T hiinakad kasutavad D1E41QMB(41QMB) markeeringuga mootorit.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.