K&N õhufiltrid
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Re: K&N õhufiltrid
Räägivad jah et väärt kraam, pidavat kauem elama kui ratasjussuf kirjutas:Kas K&N filtrid on nii väärt kraam nagu reklaamitakse?
Järgnev küsimus on siis, kas keegi Eestis ka nende müügiga tegeleb?

Annavad rohkem õhku läbi, mistõttu võib peale paigaldamist tekkida vajadus segu pisut rikkamaks keerata.
Ostsin K&N filtriõli Õismäelt, Cartini kõrval oleva shashlõki putka tagant, seal on miski USA autojuppidega kauplev pood. Ehk müüvad filtreid ka.
Hans
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Reguleerima midagi ei pidanud, bensu kulus ega muus mainimisväärset muutust ei täheldanud.
terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tsikkel: Jawa 350, Hayabusa, Diavel
Riga 13 > Riga Delta > Jawa 360/350 (1972) > Honda VTR1000F Firestorm (1998) > Suzuki GSX1300R Hayabusa (2010) > Ducati Diavel (2017)
ise näen K&N õhufiltri põhiliseks eeliseks mugavuse - võib suvalisel ajal kontrollida filtri seisukorda ja vajadusel pesuvahendis läbi solgutada ja ära õlitada - ei ole vaja iga kord poodi uue filtri järele sõita, kui mingitel ülitolmustel Eestimaa külateedel saab ringi sõidetud...
puhastamise mugavuse tõttu on ilmselt ka filtri läbilaskevõime enamuse ajast parem, kui viimase vindini kasutatud paberfiltri puhul kippus olema...
ja kulud ei ole samuti märkimisväärsed - sajakroonisest pesuvahendist ja õlitotsikust jätkub kindlasti vähemalt kümneks aastaks - teine asi, kui ratas vahetub igal aastal ja uuele jälle uus filter vaja soetada

Raul
Fakt, et meduusid on suutnud elada ilma ajudeta mitu miljonit aastat, annab lootust nii mõnelegi inimesele
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
pesuvahendi link: http://www.streetmoto.ee/supermoto/inde ... =68&lang=1
Hmmakuke kirjutas:Ma ostsin spets K&N õhufiltri õli omale ning sellega õlitades jääb filtri pinnale kleepuv kiht. KAhjuks ei lahusta Fairy seda ning tuleb vist see spets pesuvahend kaosta. Kui ma poes selle koostist lugesin, siis vist sisaldas see 90% White spiritit. Kui keegi käib Streetmotos või Kloostrimetsa 56A motokaupluses siis ehk saab öelda, mis oli selle pesuvahendi põhikoostiseks.
pesuvahendi link: http://www.streetmoto.ee/supermoto/inde ... =68&lang=1

K&N koduleht annab Eesti diileriks Heladora OÜ, kelle omanduses on (oli?) motopood.ee ehk siis hr Motopaks võiks ehk sel teemal midagi teada. k&N filtriõli müüvad/kasutavad veel Motokeskus ja Motomarket, uuri sealt ehk on ka filtreid.
EDIT: Mina ostsin õli siit: http://topparts.ee/index.php/1 millel on ka Emajõe Chicagos pood: http://topparts.ee/index.php/201
Hans
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
Mis värke? Kui mõtled K&N õhufiltreid siis US-parts peaks neid maale tooma, kui ma mäletan õigesti, õhufiltri pesuvahendit ning -õli saab Streetmotost ning VTA motost (Kloostrimetsa 56A, Mootorratta pubi kõrval, teletorni all)jussuf kirjutas:Väga tore, aga kustkohast te neid värke ostate ikkagi? eBay on muidugi teada koht kust kõike saab, USA-st võib ka tellida, aga kohalikud kontaktid oleks eelistatud.
-
- Kontakt:
Neli koonust ridamootoriga tsiklil ei ole üldiselt väga hea lahendus, kuna muudab karpade häälestamise ülemäära keeruliseks (õhu temperatuur ja juurdevoolu kiirus on sellisel puhul igale silindrile erinev ju).
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Kui kellegil vaja K&N saab ka neid vahelaost tellida.
Hind siis juba vastavalt filtrile.
puna kirjutas:Kui kellegil vaja K&N saab ka neid vahelaost tellida.
Hind siis juba vastavalt filtrile.
Vahelaost? Kes kus kuidas? Ma vaatasin netist K&N-i lehelt, et minu rattale läheks filter markeerinuga HA-6001. Kui ma nüüd tahaks sellist jubinat saada, siis kelle poole ma peaks pöörduma hinna teada saamiseks ja tellimiseks?
-
Hurt kirjutas:puna kirjutas:Kui kellegil vaja K&N saab ka neid vahelaost tellida.
Hind siis juba vastavalt filtrile.Vahelaost? Kes kus kuidas? Ma vaatasin netist K&N-i lehelt, et minu rattale läheks filter markeerinuga HA-6001. Kui ma nüüd tahaks sellist jubinat saada, siis kelle poole ma peaks pöörduma hinna teada saamiseks ja tellimiseks?
980.-
-
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI Shrine
Kui juba läks küsimiseks siis küsiks kaa
mudel järgmine "YA-1089"
Mis ka maksta võiks
Ural IMZ 8.103-10 Originaal miilits 1990
-
Vaiko21 kirjutas:Kui juba läks küsimiseks siis küsiks kaa
mudel järgmine "YA-1089"
Mis ka maksta võiks
980.-
küll vana post, aga ehk töötab veel
puna kirjutas:Kui kellegil vaja K&N saab ka neid vahelaost tellida...
mis RU-0984 komplekti hind võiks olla?
Raul
Fakt, et meduusid on suutnud elada ilma ajudeta mitu miljonit aastat, annab lootust nii mõnelegi inimesele
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Re:
kris. kirjutas:Mina ostsin K&N filtrid puht pragmaatilistel kaalutulustel, kuna Venturele õhufiltrit B-osana ei pakuta ja Yamu originaali hinnaga sain Saksa E-bayst K&N-d.
Reguleerima midagi ei pidanud, bensu kulus ega muus mainimisväärset muutust ei täheldanud.terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Minu rattal oli KN peal kui usast tuli ja tahtsin minema visata, et panna originaal, aga kui kuulsin hinda siis pesin puhtaks õlitasin ära ja sõidan kas ellega edasi
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Kontakt:
Nitram kirjutas:Küsiks ka siis SU-7500
minu kaudu 750.- selle hind
ja kodus vedeleb üle ka üks Kawasaki ZX-6R (-05-06) K&N uus õhufilter, koodi peast ei tea. kui kellegil tarvis...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
borq kirjutas:küll vana post, aga ehk töötab veel
puna kirjutas:Kui kellegil vaja K&N saab ka neid vahelaost tellida...
mis RU-0984 komplekti hind võiks olla?
Miski 3000.- juures hind
-
- Tsikkel: R6
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Kontakt:
Old-Thompson kirjutas:Pakkuda kellegil?
YA-6001.
1100.- EEK, tellimisel ca paar nädalat. Kättesaamisega Tallinnas
Nils
pacaan@biker.ee
5123888
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Old-Thompson kirjutas:Pakkuda kellegil?
YA-6001.
K&N filtrit ei ole aga R6 pestav eluaegne performance filter tootjalt Pipercross olemas kohapeal. Turvu www.pipercross.com
Kui huvi, siis kontakt allpool olemas.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Oskab äkki keegi täpselt seletada K&N filtri hooldusest. Millega pesta ,millega õlitada, kuidas õlitada ja kas ka tartust saaks neid vajalikke tarbeid.
-
partyboy kirjutas:Oskab äkki keegi täpselt seletada K&N filtri hooldusest. Millega pesta ,millega õlitada, kuidas õlitada ja kas ka tartust saaks neid vajalikke tarbeid.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.