Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.
Ma tahaks üheks päevaks laenata mingit ägedat kiivrit. Kes oleks nõus andma, öelgu oma hind ja näidaku pilti kiivrist, kui on.
Oleks vaja musta klaasiga ja musta kiivrit võimaluse korral.
Kuhu sa sellega minna tahad siis, et peab laheda välimusega olema? Niisama huvi pärast küsin. Mul muidu on must kiiver, aga sellel pole must klaas ja mina olen tallinnas ja kiiver on pärnumaakonnas.
ma ei tea kas võib või mitte, mind on kordi kinni peetud peegelklaasiga, pole midagi öeldud. aga nii palju võin öelda, et nii kui hämaramaks läheb, on puuks.
kas teemaalgataja tahab mingit kõva ratepilti või?
Ma mõtlesin lihtsalt, et lähen naistesse sellise kiivriga.
Äkki kellelgi siiski on mingit suvalist kiivrit, millest kahju ei ole. Maksaks 100kr, hoiaks seda 6 tundi peas.
Aga peaasi, et see oleks tumeda klaasiga. Ma ei taha, et naised mind ära tunneksid.
Äkki kellelgi siiski on mingit suvalist kiivrit, millest kahju ei ole. Maksaks 100kr, hoiaks seda 6 tundi peas.
Aga peaasi, et see oleks tumeda klaasiga. Ma ei taha, et naised mind ära tunneksid.
Kunagi küsiti Dr Noormannilt: mida teha, et rumalus näost välja ei paistaks. Ta soovitas kanda kapuutsi...tagurpidi Soovitan sulgi proovida, tagab samas ka ingkognito oleku
Mina oma kiivrit ka ei laenuta
Aga selle tumeda klaasiga on nii, et võib sõita küll, kuid klaasil peab peal olema sertifikaadi tunnus, ehk siis mingi E ja number ja muu jutt. Minul on see paremas ülemises nurgas.
Kui seda pole, siis ei tohi.
Ilmselgelt on siin tegu olukorraga, kus keha saaks kep*i, aga pea on nii kole, et see tõmbab kõigele kriipsu peale . Ei tegelikult ma tahtsin öelda, et plaan tore, aga kuidas sa siis napsu võtad, kui kiiver 6 tundi peas ja klaas ka ees?
Või osta kiiver, ja pärast müü maha. Saad müügikuulutusse panna, et "kantud ainult paar tundi" ja saad pmst sama rahaga maha müüdud ja ma arvan, et see vahe tuleks sama väike kui sa siin ütlesid, et "võin maksta", siis nagu maksadki mingi paar sotti kokkuvõtteks.
Esiteks ega ma napsu ei lähe võtma ega kuhugi jooma. Ma mõtlesin mingit rollerit laenata ühelt sõbralt, seepärast ma ei tahagi, et ta mu ära tunneks, kui ma rolleri võtan, sest roller on liikluses häbiplekk, seega pean sõitma musta kiivriga.
Kui võimalik, siis oleks parem, kui kiiver oleks nagu luupea kujuga või on maalitud luupea peale, siis on nagu et luukere sõidaks.
Pange see teema lukku enne kui ma naerukrampide kätte koolen
---
bigE kirjutas:
Esiteks ega ma napsu ei lähe võtma ega kuhugi jooma. Ma mõtlesin mingit rollerit laenata ühelt sõbralt, seepärast ma ei tahagi, et ta mu ära tunneks, kui ma rolleri võtan, sest roller on liikluses häbiplekk, seega pean sõitma musta kiivriga.
Kui võimalik, siis oleks parem, kui kiiver oleks nagu luupea kujuga või on maalitud luupea peale, siis on nagu et luukere sõidaks.