Quingqi roller

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
skeletondude

Quingqi roller

Lugemata postitus Postitas skeletondude »

Tervist!
Selline probleem rolleriga,et kui kohapealt läheb siis,hääled on küll nagu läheks kiiresti,aga roller ise läheb julmalt aeglaselt.Pöördeid on liiga palju?Niiet,siit siis küsimus:Mis tal viga on?Ise mõtlesin,et,kui tal rihma ei ole,tal on hammasrattad,siis võiks rihma panna? :roll:
Ja mudel on QM50QT-3E
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Siduriga mingi kamm lahti. Ei, sellele kettülekandega rollerile rihma peale panna ei ole võimalik.

Teema algataja
skeletondude

Aga tal ju automaatsidur? :|
Kasutaja avatar

Kirs

skeletondude kirjutas:
Aga tal ju automaatsidur? :|
Mis siis? Tsentrifugaalsidur täpsemalt. Tööpõhimõte lihtne. Mootori pöörete suurenedes surutakse tsentrifugaaljõu tõttu sidurikatted vastu trumlit mille küljes on ka ketihammasratas. Sinu rolleri puhul järelikult sidur ei tööta korralikult.

Teema algataja
skeletondude

Tänud kiire vastuse eest!Biker.ee on ikka veel sama sõbralik nagu ennem :bsmile:
Kasutaja avatar

Kirs

Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Aksel »

Minu arust kõik quinqid lähevad nii kohalt minema, et lasevad pöörded hullult kõrgele aga kiirendus ikkagi väga uimane kohalt minnes. :wink: Ma arvan, et see on see kettülekande miinus. :wink:
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)

Teema algataja
<-timossis->

Lugemata postitus Postitas <-timossis-> »

Aksel kirjutas:
Minu arust kõik quinqid lähevad nii kohalt minema, et lasevad pöörded hullult kõrgele aga kiirendus ikkagi väga uimane kohalt minnes. :wink: Ma arvan, et see on see kettülekande miinus. :wink:
irw .. sa mees teed nalja?.. kettylekandega tõmbab just kohe minema .. rihm laseb tuurid kuigipalju ylesse ja siis alles hakkab minema
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

<-timossis-> kirjutas:
Aksel kirjutas:
irw .. sa mees teed nalja?.. kettylekandega tõmbab just kohe minema .. rihm laseb tuurid kuigipalju ylesse ja siis alles hakkab minema
Kas lugupeetud timossis selgitaks oma mõttekäiku natukene ka täpsemalt ja teistele arusaadavalt?

Teema algataja
Treax

Lugemata postitus Postitas Treax »

igatahes ma pole kett ylekandega rollerit veel näinud aga teoreetiliselt peaks ta tõõtama nagu VÕRRR. ehk siis kiirendab mootori j6u pealt.
Kasutaja avatar

Kirs

Treax kirjutas:
igatahes ma pole kett ylekandega rollerit veel näinud aga teoreetiliselt peaks ta tõõtama nagu VÕRRR. ehk siis kiirendab mootori j6u pealt.
Khmm, aina hullemaks läheb :) Mille pealt siis ülejäänud sisepõlemismootoriga isendid kiirendavad? Ikka saavad ju jõu mootorilt eksole.
Nagu eespool juba ka räägiti on sellel kettülekandega rolleril tsentrifugaalsidur.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”