Quingqi roller
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Quingqi roller
Tervist!
Selline probleem rolleriga,et kui kohapealt läheb siis,hääled on küll nagu läheks kiiresti,aga roller ise läheb julmalt aeglaselt.Pöördeid on liiga palju?Niiet,siit siis küsimus:Mis tal viga on?Ise mõtlesin,et,kui tal rihma ei ole,tal on hammasrattad,siis võiks rihma panna?
Ja mudel on QM50QT-3E
Selline probleem rolleriga,et kui kohapealt läheb siis,hääled on küll nagu läheks kiiresti,aga roller ise läheb julmalt aeglaselt.Pöördeid on liiga palju?Niiet,siit siis küsimus:Mis tal viga on?Ise mõtlesin,et,kui tal rihma ei ole,tal on hammasrattad,siis võiks rihma panna?

Ja mudel on QM50QT-3E
-
Teema algataja
irw .. sa mees teed nalja?.. kettylekandega tõmbab just kohe minema .. rihm laseb tuurid kuigipalju ylesse ja siis alles hakkab minemaAksel kirjutas:Minu arust kõik quinqid lähevad nii kohalt minema, et lasevad pöörded hullult kõrgele aga kiirendus ikkagi väga uimane kohalt minnes.Ma arvan, et see on see kettülekande miinus.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Kas lugupeetud timossis selgitaks oma mõttekäiku natukene ka täpsemalt ja teistele arusaadavalt?<-timossis-> kirjutas:irw .. sa mees teed nalja?.. kettylekandega tõmbab just kohe minema .. rihm laseb tuurid kuigipalju ylesse ja siis alles hakkab minemaAksel kirjutas:Minu arust kõik quinqid lähevad nii kohalt minema, et lasevad pöörded hullult kõrgele aga kiirendus ikkagi väga uimane kohalt minnes.Ma arvan, et see on see kettülekande miinus.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Khmm, aina hullemaks lähebTreax kirjutas:igatahes ma pole kett ylekandega rollerit veel näinud aga teoreetiliselt peaks ta tõõtama nagu VÕRRR. ehk siis kiirendab mootori j6u pealt.

Nagu eespool juba ka räägiti on sellel kettülekandega rolleril tsentrifugaalsidur.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.