Hauster Racing Weekend 28.juuli Saaremaal

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
anni

Hauster Racing Weekend 28.juuli Saaremaal

Lugemata postitus Postitas anni »

28.juuli toimub Kuressaare lennuväljal tsiklite järjekordne Eesti, Balti jaLeedu etapp 8)

Ajakava:

Reede

19.00-22.00 registreerimine

Laupäev

7.30-8.30 registreerimine

Trennid:

8.30-8.45 KV
8.55-9.10 125/250
9.20-9.40 Rookie 600 + Rookie 1000
9.50-10.10 SS600 + SST600 + SB

Ajasõidud

10.20-10.35 KV
10.45-11.00 125/250
11.10-11.35 Rookie 1000
11.45-12.10 SB
12.20-12.45 SS600 + SST600
12.55-13.20 Rookie 600

Stardid

14.30 KV
15.10 125/250
15.50 Rookie 1000
16.30 SB
17.10 SS600 + SST600
17.50 Rookie 6000

19.00 Autasustamine

eelregada saab siin:
http://msport.koduleht.net/?id=bae85a00 ... 9529cfc2a2
Kasutaja avatar

manager2

Re: Hauster Racing Weekend 28.juuli Saaremaal

Lugemata postitus Postitas manager2 »

anni kirjutas:
17.50 Rookie 6000
ojee... seda sõitu tahaks ma kohe hädasti näha...
tegelikult, on kellegil mingit kuue liitrist ratast äkki laenata. osaleks kohe isegi... :)

aga üks tõsine küsimus kah veel.
teadupärast omab rookie esiots õigust osaleda R1000 puhul SB sõidus ja R600 omakorda SS sõidus. Selle Kuressaare võistluse omapära on aga see, et R600 sõit on viimaseks tõstetud... mille alusel siis antakse võimalus SS sõidus osaleda, kui üldse antakse? Ajasõitude põhjal?

ikka ja alati mõnnat suve soovides...
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

a ma tahax seal nimekirjas C klassi ka näha :evil:
Kasutaja avatar

manager2

...Sepp... ära mögise. maksa osavõtutasu ära ja tule Rookiesse üle...

see on juba tegelikult räägitud teema, kui vaatad ajakava, siis kogu möll on tavapärase 2-3 päeva asemel tehtud ühe päevaga. Seetõttu ei mahtunud C klass kuidagi kavasse... Saab ikka hull asi olema...20 mintsa õpid rada, siis 20 mintsa teed ajasõidud ja siis võistlus... ja kui peaks veel vihma tulema omg... :shock: ...

ma ei tahaks prohvetit mängida, aga sisetunne ütleb, et tavapärasest oluliselt rohkem hulk rattaid lõhutakse sel päeval kohe täitsa katki.

igal juhul tõotab põnev päev tulla.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Kasutaja avatar

sepp

kas sa oled loll või lihtsalt juuatäis?
võta klapid eest ja vaata laiemalt seda c klassi ja selle vajalikust.. tundub,et Sina vaatad seda C klassi kui ainult sepa klassi!
mis asi on C klass? algajatele mõeldud see klass...
kas nii saab rohkem rahvast meelitada tänavalt otse rajale... et kohe panna inimesed rookisse kes pole veel kordagi rajal käinud?
c klass on ideaalne ju meelitamisex uusi inimesi ja algajaid tänavalt rinkale... nii ei tule keegi rookisse kui pole saanud ennem raja maitset suhu.. ja selle maitse suhu pakub just c klass
tegelikult treeningul ei olnud c klassis vähe rattaid just.. mix mitte anda neile võimalus ka võistelda ja meelitada rajale. enamus ju tulex neist varsti rookisse ainult ajas on asi. lambist ei tule keegi tänavalt rajale. enne vaja saada väikesid kogemusi ja kogemuste hankimisex on just c klass parim,
ja kui nyyd endast rääkida... ma olen yldse kaks korda käinud rajal... tõesti tunnen, et on veel vara tulla rookisse teile jalgu koperdama :bsmile:

hassar

Lugemata postitus Postitas hassar »

tjahh....Sepp, sinuga absoluutselt nõus. C klassi vajaduses ei kahtle, a C klassi (eriti C leedukad) sinna kiirele rajale lahti lasta.....kujutad sa ette, mis seal toimuma hakkaks. Pärnus vast järgmine kord on C klass ka.

A Sepp, sa võiks küll rahulikult rookiet sõita....
Kasutaja avatar

manager2

sepp kirjutas:
oi sepp kallikene, anna andeks... ma üritan mitte kunagi enam sinu õrna kiirendaja hinge pihta sõna võtta... ausalt.

ja nüüd stop minu poolt. olengi liiga palju fleimi pannud juba viimasel ajal. samas, kui sa minu postitusest sinu sõidu kohta positiivset nooti välja ei lugenud. no sorry tõesti. sest kui vaatad rookie tagumise otsa aegasid, siis sepp, sina rookies viimane nüüd küll ei ole.

ning mis puutub Kuressaarde - sellel rajal on kõik võrdsed. Mitte kellelgi ei ole seal sõidukogemust.
Kasutaja avatar

sepp

manager2 kirjutas:
sepp kirjutas:
oi sepp kallikene, anna andeks... ma üritan mitte kunagi enam sinu õrna kiirendaja hinge pihta sõna võtta... ausalt.

ja nüüd stop minu poolt. olengi liiga palju fleimi pannud juba viimasel ajal. samas, kui sa minu postitusest sinu sõidu kohta positiivset nooti välja ei lugenud. no sorry tõesti. sest kui vaatad rookie tagumise otsa aegasid, siis sepp, sina rookies viimane nüüd küll ei ole.

ning mis puutub Kuressaarde - sellel rajal on kõik võrdsed. Mitte kellelgi ei ole seal sõidukogemust.
tnx Eno.. aga krt me räägime erinevatest asjadest!
Sina räägid minu sõidust ja ajast jne..
aga mina räägin sellest kuidas saada inimesi tänavalt rajale ja ohutusest rajal!
ntx kui pole c klassi aga on ntx mingid suvalised 5 venda kes pole ennem rajal käinud ja c klassi puudumisel nad tulevad kohe ilma igasuguse kogemuseta rookisse... mõtle mis toimub kui on 5 täitsa valget lehte rajal koos kiirete ja vihastega... kardan,et see olex vägagi traagilise lõpuga.. kui arvestada seda, et isegi litsentsiga vennad on nii oskamatud,et sõidavad treeningutel teistele tagant sisse.. mida teex siis veel algajad rookis kus on stardis vägagi palju rattaid koos.
ja c klass on odavam.. inimene saab tulla ja testida kas talle meeldib rada v mitte.. kui meeldib siis hakkab arendama ratast edasi.. gondleid vahetama jne.. esmalt on vaja systida inimestele rinka-pisik sisse ja kyll see pisik teeb juba enda töö ;) selle pisiku systi nimi on C klass.
Eno vaata palun yldise pilguga asja mitte ainult mind. :bsmile:

jan666

20-21 juuli

Lugemata postitus Postitas jan666 »

Kas Pärnus (20-21) on C-klass? Saaks ka käe valgeks...
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

poisid poisid (lol)
c klassi sõitte ei saa ega mahu ajaliselt igal etappil sisse pookida, kui näiteks tuua Kuressaare. Ja Saugal tehakse C klassi treeningpäevasid ja samuti on ka võistlussõitte, mis peakski siis ju lihtsa tänavasõitja vajadused ära rahuldama, sellel ka ju mõtet ple kui iga etapp C sõit oleks, siis stardis oleks sepp ja korke ja ehk veel 2 sõitjat :roll:
Ma usun et selle nn pisiku süstimisega C klassi näol tegeletakse ja etappe korraldatakse täpselt nii kuis võimalik. Samuti võib ala liit enda poolt kõik selleks teha et asja propageerida, kuid neil suhteliselt piiratud eelarve, millest ka mure et reklaami aega kusagil ei saa osta jne jne
Millest pigem siis ülekutse ka tänava liiklejatele-huntidele et deem võtke sisi ükskord väed kokku ja kutsuge ka oma sõpru kes muidu tänaval suured sõidumehed ja tehke üks korralik treening või võistlus kaasa C klassis kus ju kõik on algajad ja nn tänava sõitjad, saate rinkal mõõtu võtta kes kõvem mees jne, aga siiani on ikka C klassi osavõtta ka väga nadi olnud, krt mine või ise Moskva ette ja hakka meestele aukku pähe rääkima ja siin siis eraldi Topic teha kus koguaeg pushida seda teemat.
Kasutaja avatar

manager2

okidoki Sepp. tõesti üldises plaanis on täpselt nii nagu ütled. eks minagi võitlen siin rookies tänu eelmise aasta paarile etapile C-klassi ridades. Ilma selleta ei oleks ma ilmselt rajale oma nägu küll näidanud... on ikka oluliselt lihtsam klaasidele teip peale keerata, kui kogu ratas võistlusseadistusse panna (gondlid, stopperid jne...) ... seega point õige: C-klass peab olema, muidu järelkasvu ei tule.

ja pean tunnistama: lugesin sinu postitusest, et tunned muret enda sõiduvõimaluse pärast :)...

aga see selleks. Pärnus tuleb teatavasti sellel aastal veel sõite ja usutavasti on C-klassile ohutum ja õpetlikum, kui tehakse mitmeid sõite järjest samal rajal. Pole vaja iga kord esimese asjana rajaga harjuda. kuna vajalik on kogemuste omandamine eriti just kurvi tehnika, pidurdusmaad jne... siis on seda parem teha tuttaval rajal. Nii, et C- klassile on loodetavasti piisavalt sõiduaega planeeritud nii 20-21 juulil ja 15-16 septembril kui ka järgnevatel kuudel korraldatavatel treeningpäevadel.
Kasutaja avatar

sepp

c klassis oli pärnus osalejaid vähe.... kuna... alles 1 päev enne võistlust tuli vastus,et saavad sõita eestlased ka c klassis ja seda ei hyytud kusagil eriti maha ka.. esimesel treeningpäeval oli ikka kõvasti rohkem c klassis osalejaid ju ;)
ja tegelt on ju 0,5 aega hooajast juba läbi ja on olnud selle ajajooksul võimalik sõita huvilistel Eestis rajal ainult 2 korda algajatel. mina arvan,et seda on vähe.
btw kas see on kylajutt või vastab ka tõele,et see kes on korra rookis võistelnud,ei saa enam c klassis 2aastat osaleda?

Tramm krt.. ära maga... tee midagi :lol:
Kasutaja avatar

Inz001

kui kokku on olnud 2trenni ja 1 pärnu etapp siis ma arvan küll et seda niiiiii vähe ei ole, kuna teised klassid ple ka ju eestis rohkem sõitta saanud.
sepp kirjutas:
c klassis oli pärnus osalejaid vähe.... kuna... alles 1 päev enne võistlust tuli vastus,et saavad sõita eestlased ka c klassis ja seda ei hyytud kusagil eriti maha ka.. esimesel treeningpäeval oli ikka kõvasti rohkem c klassis osalejaid ju ;)
ja tegelt on ju 0,5 aega hooajast juba läbi ja on olnud selle ajajooksul võimalik sõita huvilistel Eestis rajal ainult 2 korda algajatel. mina arvan,et seda on vähe.
btw kas see on kylajutt või vastab ka tõele,et see kes on korra rookis võistelnud,ei saa enam c klassis 2aastat osaleda?

Tramm krt.. ära maga... tee midagi :lol:
Kasutaja avatar

sepp

nii ja naa..
võistlejatele kes varem sõitnud,ei ole seda tõesti vähe,aga tänavakõvatajatele on näidatud ainult 2 korda rohelist tuld.
ja ma ei syydista selles kedagi.. lihtsalt... kahju on. :bsmile:

tore, et sa Eno said pihta sellele millest mina rääkisin.. vb jahh minu väljendus ei olnud kõige selgem.. aga loeb tulemus :bsmile:
Kasutaja avatar

Inz001

sepp ära jama ütle otse et hommikul olid veel täis ja ei suutnud selgelt mõtteid väljendada (lol)
sepp kirjutas:
nii ja naa..
võistlejatele kes varem sõitnud,ei ole seda tõesti vähe,aga tänavakõvatajatele on näidatud ainult 2 korda rohelist tuld.
ja ma ei syydista selles kedagi.. lihtsalt... kahju on. :bsmile:

tore, et sa Eno said pihta sellele millest mina rääkisin.. vb jahh minu väljendus ei olnud kõige selgem.. aga loeb tulemus :bsmile:
Kasutaja avatar

sepp

mitte täis, vaid garaazis olin poolööd ja natsa magamata nyyd :D
kusagil on sauga 600rookie ajad ka olemas?
Kasutaja avatar

Teema algataja
anni

Re: 20-21 juuli

jan666 kirjutas:

Minu andmetel ei mahtunud C klass sellele võistlusele :cry: :cry: :cry:
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

28. juulil 2007 toimub Kuressaare lennuväljal Motoringraja Eesti ja Balti
Meistrivõistluste etapp, kus osalevad Baltimaade ja Skandinaavia
tippsõitjad. Ainukest korda sel hooajal võistleb Eesti pinnal ka Hondaga
Superstock sarjas sõitev Marko Rohtlaan. Marko tuleb Saaremaale kogu Azione
Corse tiimiga.

Kuressaare lennuväljal toimub ringrajasõit esmakordselt. Lennud on ümber
suunatud ning vaid selleks päevaks saab lennuväljast Eesti vaatemängulisem
ringrada!

Marko Rohtlaane kommentaar Kuressaare lennuvälja kohta: "Kuressaare
lennuvälja rada on väga mitmekesine ja tehniline, on nii kiireid kui ka
aeglaseid kurve. Finiši eelset kurvi läbitakse kiirusega üle 200km/h.
Kindlasti on sõitjatele väsitav ja raske ideaalset tsikliseadistust leida."

Tule ja saa osa vaatemängulisest võidusõidust, kus osalevad Balti ja
Skandinaavia tipud!
Pileti saad osta siit:
http://www.piletilevi.ee/index.php?lang ... 0&mid=6577
Pileti ostnute vahel loositakse välja 35.000.- motoroller Velt
Motocenterist!

Kuna ootame suurt osalejate hulka soovitan teil broneerida ka praamipiletid,
mida saab teha 30 päeva ette - st. alates tänasest saab broneerida praami
pileteid 27. juuliks ja alates homsest 28. juuliks. Praamipiletite
broneerimiseks helista 452 4444.

Lisainfo: http://www.hauster.ee/weekend

Kohtumiseni Saaremaal!
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Teema algataja
anni

Re: Hauster Racing Weekend 28.juuli Saaremaal

manager2 kirjutas:
anni kirjutas:
17.50 Rookie 6000
ojee... seda sõitu tahaks ma kohe hädasti näha...
tegelikult, on kellegil mingit kuue liitrist ratast äkki laenata. osaleks kohe isegi... :)

aga üks tõsine küsimus kah veel.
teadupärast omab rookie esiots õigust osaleda R1000 puhul SB sõidus ja R600 omakorda SS sõidus. Selle Kuressaare võistluse omapära on aga see, et R600 sõit on viimaseks tõstetud... mille alusel siis antakse võimalus SS sõidus osaleda, kui üldse antakse? Ajasõitude põhjal?

ikka ja alati mõnnat suve soovides...
oops...Nata nihu see klassinimi läinud vist :D :D

Aga siuke lugu, et Rookie600 ja ss600+sst600 ajasõidud ja võistlussõidud vastupidisesse järjekorda nüüd muudeti. Nii et Rookie mõlema klassi 8 kvalifikatsiooni parimat saavad õiguse osaleda siis vastavalt kas SB või SS/SST kvalifikatsioonis. Ajalimiiti mahtudes saab ka starti. :)

Veel mõnnamat suve kõigile :wink:
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

veel pressi:

EESTI MOTOSPORDI TIPPSÜNDMUS TOIMUB 28. JUULIL KURESAARE LENNUVÄLJAL!

Juba 28. juulil toimub Kuressaare lennuväljal motoringraja Eesti ja Balti
meistrivõistluste etapp Hauster Racing Weekend, kus osalevad Baltimaade ja
Skandinaavia tippsõitjad. Lisaks on see ainuke võimalus näha sellel aastal
Eesti pinnal võistlustules Hondaga Superstock sarjas sõitvat Marko
Rohtlaant, kes tuleb Saaremaale kogu Azione Corse tiimiga.

Peale vaatemängulist sõitu saab publik näha verdtarretavat vigurlendu.
Mõeldud on ka naiselikematele ajaviidetele ning kindlasti ei hakka igav ka
lastel!

Piletid on juba saadaval Piletilevi müügikohtades, kusjuures eelmüügist
pileti ostnute vahel loositakse välja 35.000.- motoroller Velt Motocenterist
ning tuhandekroonised kinkekaardid Sportlandist.

Lisainfot saad veebilehelt www.hauster.ee/weekend ja telefonilt 5161460
(Andres Sikkal).

Näeme Saaremaal!
Hauster Racing
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Teema algataja
anni

ATENZION ATENZION!!!

Pärnus on c klass :lol:
Täna saan ajakava muudetud siis panen üles :wink:

sepp kirjutas:
a ma tahax seal nimekirjas C klassi ka näha :evil:
Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

SOOVIKS KÜÜTI?

Lugemata postitus Postitas M2 »

Võib tunduda kohatu küsimusena, aga kas on äkki kedagi, kes Saaremaa poole ka neljal rattal liigub? Ühineksin.
ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee
Kasutaja avatar

manager2

sepakas kirjutas:
EESTI MOTOSPORDI TIPPSÜNDMUS TOIMUB 28. JUULIL KURESAARE LENNUVÄLJAL!

Lausa vahva reklaam!!!
... krt. lugesin seda posti nii ja teisitpidi. ja ausalt ei saanud aru, mis selle posti point oli... välja arvatud see, et Kuressaare oli valesti kirjutatud. (Motopaksule siinkohal vastu näppe - lataki) :)

Bahama-Mama

Lugemata postitus Postitas Bahama-Mama »

anni kirjutas:
ATENZION ATENZION!!!
Huvitav kas VELTz kahh sõitma tuleb?

Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

Andres Sikkal palus edastada järgmise teate Hauster Racing Weekendist osavõtjaile:
Reedel lähevad 17.30-19.30 Saaremaale praamid, kuhu on broneeritud võistlusest osavõtjatele kohad. Nimekirjad, kes mis kellasele praamile mahutatakse ja bronnileht ise asuvad veebiaadressil
www.zone.ee/ferre
Palun muutke bronnilehel vastavalt exceli tabelis ära toodud infole kuupäev ja autonumber ja muud vajalikud andmed enda auto järgi ära ja printige bronnileht välja.

küsimuste korral
Sverre
5078132
sverre.lasn@aripaev.ee
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

kustutasin vana teema ära ja tõstan oma küsimuse siia....

Kas sellele üritusele ka mandrilt kaherattalisi minejaid on või kõik libistate Treffil õlli ??? Endal plaan reede õhtul saarele kulgeda.

Hetk tagasi rääkisin korraldajaga ja ta kinnitas, et tsiklitega tulijatele tagatakse turvaline parkimine territooriumil( Loe-luuakse tsikliparkla)!

Saarel näeme!!! RAISK!!!!
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

jan666

Re: 20-21 juuli

Lugemata postitus Postitas jan666 »

jan666 kirjutas:
Esimene kord rajal.....MEGA-ADRENALIIN. Reedel jõudsime viimaseks treeninguks (ajaks mõõdeti 1:12). Laupäeval kvalifikatsioon õnnestus juba 1:05 ja 8. koht. Elu esimene kukkumine sai ka sellele päevale ajastatud. Õhtul sai stardis muidugi mega-häbi tehtud... suretasin välja :oops: . See muidugi rikkus kõik ära....esimesed 4-5 ringi oli mega pinge sees ja kirusin ennast aga lõpuks 9.koht ja välja sõidetud 1:03,222, millega ise üpris rahul:)

Sverre
Tänatud: 15 korda

Lugemata postitus Postitas Sverre »

praamibroneeringute tabelis väiksed muudatused.
kontrollige üle, kes on tulijad.
www.zone.ee/ferre

Sverre
Kasutaja avatar

Inz001

kui veel kellelgi kiiresti vaja võidusõidu pilli siis saare poole teel üks rinka seades 2004a. kawasaki zx10r mida saab seal proovida ja vaadata.
konkreeetsema huvi korral saab infi 555 20 159 või ES või indrek.puhm@parex.ee
Kasutaja avatar

RainR

Lugemata postitus Postitas RainR »

Meil plaanis minna kolme rattaga, 2 hornetit ja üks diversion. Minek eeldatavasti reedel kuskil lõuna paiku. Tagasi millalgi pühapäeval.

Kohtumiseni raja kõrval :)
pärnakas kirjutas:
Kas sellele üritusele ka mandrilt kaherattalisi minejaid on või kõik libistate Treffil õlli ??? Endal plaan reede õhtul saarele kulgeda.

Hetk tagasi rääkisin korraldajaga ja ta kinnitas, et tsiklitega tulijatele tagatakse turvaline parkimine territooriumil( Loe-luuakse tsikliparkla)!

Saarel näeme!!! RAISK!!!!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”