Kus on suur valik lambipirne Eestis?

Info kaupmeeste ja nende tegemiste kohta, kaupmeeste mootvarustuse pakkumised. Kasutajate avastatud head diilid ja grupiostud.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Regula

Kus on suur valik lambipirne Eestis?

Lugemata postitus Postitas Regula »

Mul läks oma rattal esipirn katki ja tankaltes, oomipoes, tevalos, suvalistes eletroonika keldripoodides sellist lampi pole saada. Bikeworldist saaks seda lampi tellida, aga see on 600.- LAMPRIPIRNI EEST!!!

Pirn on siis esitule oma ja 12V 35W.

Et kas keegi teab kust ma võiks veel vaadata? soovitatavalt ikka Tallinnas.
Ja noh, ma ei tea, ma vist pigem ei sõida eluseeski lihtsalt enam rattaga, kui et maksan 600.- lampipirni eest.
Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 370 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Hasmar autos oli sellist pirni kunagi:
http://www.hasmar.ee/

see on jah veidi ebastandartne pirn muidu

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

Tõesti, selline pirn on Eestis defitsiit. 600 on selle eest ka natuke palju küsitud..

Microgrupis olemas sellise näitajatega pirn, kuid kas sokkel sobib Sinu omaga ei oska öelda. Helista 50 37 910 ning räägime täpsemalt. :)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Regula

Hasmar Auto kodulehelt leidsin sellise pirni üles, ma lähen vaatan üle kas seal on seda, kui on siis pole kahjuks põhjust Microgruppi tulla, aga kui sealt Hasmarist ei saa, siis uurin Microgrupist.
Aga suured tänud teile, mul hakab jälle lootust tulema, et ei pea 600.- pirni ostma. :)
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

kui pirni küsid, ära mingil tingimusel kirjuta pirni tootjat ja tooekoodi. Ja nende puudumisel on pirni kirjeldus täiesti üleliigne.

KTM EXC-del on ka suht haruldased pirnid, mis Esinduses maksavad 350kr ja pirnifirma esinduses 60

Üks on H4 klaaskeha (silinder) ja nn "vana jawa" sokliga. Teine näeb välja nagu vana jawa pirn. Ümmarguse kolvi ja nuppkontaktidega.

Mõlemid on 35+35W
Kasutaja avatar

Teema algataja
Regula

http://www.hasmar.ee/index.php?main=252 ... 53&id=2162

Sellise kujuga ja kinnitusega mul täpselt ongi. Lähen sokliga sinna, ehk sobib.
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Enda TDM-l sama haiged lambid ees. Keilas asuv jubinate pood "Kava Auto" suutis need muretseda 24 tunniga ja maksis mingi 15-20 kr tk. Võtsin kohe mitu tk. Aga andis tükk aega endal poodi otsida ja see kord sõltus tulemus konkreetsest inimesest leti taga, kes erinevalt eelmisel päeval tööl olnud müüjale viitsis natuke helistada ja teemat uurida.
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

nolev
Tsikkel: Raske riisiader
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas nolev »

Minul ka jama pirnidega. Pingeregulaator pani pillid kotti ja kärsatas mul pirnid ning aku läbi. Aku sain uue aga pirne pole seni saanud. Käisin ka Hasmaris, kuid nemad tegelevad ainult hulgimüügiga ja lepinguliste klientidega. Pirnid olid küll olemas aga jaemüüki ei teostata. Juhatasid mind erinevatesse kauplustesse aga neil seal kohapeal neid pirne ei olnud. Peab vist tellima hakkama. Autopartner müüb ka sellised pirne, kuid hetkel ei ole ka neil. Võib-olla tuleb kuu lõpus. Tellivad kaupa Saksamaalt. 35/35W pirne on küll saada aga 45/40 ei ole. 45/40 W maksis Autopartneris 23.- krooni ja samalaadne halogeen 75.- krooni. Meil küsitakse tavapirni eest 50-75.- krooni ja ikka pole saada. Võiks panna ka 35/35 W, kuid äkki jäävad lahjaks ja nende pirnide vahetusega on asi natuke keerulisem.
Parem komistada uutel radadel, kui seista vanadel teedel! (crash)

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Endal oli XR125L ka kunagi sama jama.
Bikeworldis küsiti tõepoolest hingehinda pirni eest.
Lõpuks läksin Keilasse bensiinijaama "Keva" kõrval olevasse Fixuse nimelisse poodi ja sealt ma sain abi. Pidi mõni päev ootama ja pirni hind oli mingi 60 kr.
Nii, et edu. Soovitan igal võimalikul juhul vältida Bikeworldi. Põhjuseks ikka kõrged hinnad.

Kõike head,
Siller
Kasutaja avatar

kraut
Tsikkel: XT660Z
Kontakt:

Re: Kus on suur valik lambipirne Eestis?

Lugemata postitus Postitas kraut »

Tänu sellele teemale siin sain Hasmarist, täpsemalt küll Hasmariga samas majas oleva veoauto varuosade poe kaudu vajaliku pirni kätte. Endise 35/35 asemel 40/45 ees. Lisatulesid ilmselt maha ei saa monteerida, aga pisut vast ikka valgem. Eks õhtul paistab :)

Pilt
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Re: Kus on suur valik lambipirne Eestis?

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

pane natukene asjassepuutuvam pealkiri.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”