Lõuna PP teostab liiklusjärelvalvet mootorratastel.

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Roy Strider

Lõuna PP teostab liiklusjärelvalvet mootorratastel.

Lugemata postitus Postitas Roy Strider »

Kaks baiki. Nagu ikka, valged. Helkurvestideta ametnikud sadulas. Üsna raskelt märgatavad. Detailidesse laskumata, soovitan teadmiseks võtta. Õnneks tuli tutvust teha autoroolis, tsikliga oleks vist asi palju hullem olnud, arvestades kiiruste differentsi möödasõitudel.

Turvalist liiklemist!
Kasutaja avatar

Õnnekas
Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Õnnekas »

See on olnud ka varasematel aastatel nii. Need on väga tegijad poisid. Jõudu neile! :)

Teema algataja
SigSauer

Lugemata postitus Postitas SigSauer »

eile oli üks tsikliga politseinik Tallinn-pärnu mnt Are läheduses, viskas ilusti käppa kui mööda sõitsime, õnneks agarad autojuhid andsid "ohust" eelnevalt märku :twisted:
Kasutaja avatar

Artemide
Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R

Lugemata postitus Postitas Artemide »

Need samad kaks helkurvesditeta tsikli konstaablit pidasid mindki kinni ja tegeid möödunud neljapäeval trahvi! :lol:
:cry: :cry:
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

tundub, et nad ei liikle ainult "lõunas". Eile ukerdasid kõrvuti vihmaga üle Järve raudteeülesõidu. Külge küll maha ei pannud, kuid sirgelt sõitmisest oli asi kaugel.

Teema algataja
squid

Lugemata postitus Postitas squid »

Huvitav mis rattad neil on? Kas keegi on seda Pärnu poliisi hayabusa ka maantel liiklemas näinud?
Viimati muutis squid, 15 Juun 2007, 10:16, muudetud 1 kord kokku.

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

Politseil on suzuki bandit 1200
Kasutaja avatar

rasmus23
Tsikkel: KLR

Lugemata postitus Postitas rasmus23 »

squid kirjutas:
Huvitav mis rattad neil on? Kas keegi on seda Pärnu poliisi hayabusa ka maantel liiklemas näinud?
pärnu busat pole veel välja aetud, praegu pidavat tehnilise poolega tegelema.
kui see välja aetakse siis tekib huvitav moment, saab vaadata kellel on niiöelda "BIGGER BALLS" :twisted: :twisted: :twisted:

aga enamus menditsikleid vist bandiidid :roll:
Veo- ja tõsteteenus.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
Kasutaja avatar

capten

Lugemata postitus Postitas capten »

rasmus23 kirjutas:
squid kirjutas:
kui see välja aetakse siis tekib huvitav moment, saab vaadata kellel on niiöelda "BIGGER BALLS" :twisted: :twisted: :twisted:

kas siit peaks välja lugema, et kui politsei Busat näed, nii eest jugama ja vaatame, kumb kiiremini sõita julgeb??? Tundub haiglane...on ka muid enesetapu viise...tõsiselt, miks teisi ohtu seda?
Üksik on nõrk...

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Eile hommikul kutsusid kaks sinivalgete tsiklitega politseid liiklejaid korrale Kakumäel Vabaõhumuuseumi teel.
Kasutaja avatar

rasmus23
Tsikkel: KLR

Lugemata postitus Postitas rasmus23 »

ei pidanud just otseselt seda silmas.
see rohkem naljana mõeldud, aga eks igaüks võtab seda nii nagu ise tahab.
Veo- ja tõsteteenus.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

mõned ajad tagasi oli pärnus motopolitseil üks kiirusemõõtmise lemmikkoht kuldse kodu läheduses teeäärses võpsikus. kas ka nüüd.

Teema algataja
squid

Lugemata postitus Postitas squid »

capten kirjutas:
rasmus23 kirjutas:
squid kirjutas:

kas siit peaks välja lugema, et kui politsei Busat näed, nii eest jugama ja vaatame, kumb kiiremini sõita julgeb??? Tundub haiglane...on ka muid enesetapu viise...tõsiselt, miks teisi ohtu seda?
Pigem ikka nii pidi, et kui Banditi eest lähed veel ära siis busa'ga nalja pole.
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Ah!?
Mis!?
Nuh.. peab siis ka tihedamalt sõitmas hakkama käima...
*Mufistale on alati vormis mehed meeldinud. Nagu vormiroog. Kohe valmis kasutamiseks :roll: :lol:
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.

Teema algataja
-ENERGY-

Lugemata postitus Postitas -ENERGY- »

Meeldib neil kahel hirmsasti olla ka linna poolt tulles ,enne järve selverit asuval õppesõiduplatsil,kus nad usinasti kiirust mõõdavad (omad kogemused).
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Pernau Busale tehakse jah hooldust.
Peale seda, kui siin foorumis tema "tuunimise" apsakad piltidena ilmuma hakkasid, peale ELUMOTO't vist, siis mehed hakkasid ise ka viltu vaatama ja said terve lehekylje parandusettepanekuid kokku.

Aga kuuevarbaliste Gessu'ga kimaks isegi mina oma masinaga vo~idu :)
Saadetud kettaga lauatelefonist!

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

mufista kirjutas:
Ah!?
Mis!?
Nuh.. peab siis ka tihedamalt sõitmas hakkama käima...
*Mufistale on alati vormis mehed meeldinud. Nagu vormiroog. Kohe valmis kasutamiseks :roll: :lol:
Ümmargune on ka vorm... ;-)
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

Julge kirjutas:
Ümmargune on ka vorm... ;-)
Mmm... jääme teemasse onju... :lol:

Kas keegi nendega mõne sõna ka vahetanud on?
Kui ei, siis.. ma kohe lähen räägin nendega...
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

mufista kirjutas:
Kui ei, siis.. ma kohe lähen räägin nendega...
Üks noormees omas nendega kokkupuudet kui ebakorrektselt reavahetust tegi (üle pideva joone) ning tsiklidiskoga banditi mehed ütlesid talle slaavi aktsendiga: "Teie enam nii ei tee! Ja autode vahel on ohtlik sõita, sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] võib auto ära kriimustada!". Trahvi ta ei saanud.
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Pool tundi tagasi sõitsid 2 politseinikku tsiklitel piki Lauteri tänavat, saatmaks EBSi lõpetajate rongkäiku. Klõpsasin kiiruga aknast neist ka paar pilti :D
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Täna hommikul teel tööle sai tõesti nendega juhuslikult paar sõna vahetatud :roll: Tulin Rahumäe teed pidi Tondi suunas ja Tammsaare tee ristis vurasin elegantse kaarega autodest mööda foori alla esimeseks startijaks. Nii kui rist ületatud sai, läks disko käima, ma olin neist kah kogemata mööda libisenud 8) . Kahekesi olid bandiitidel, noored viisakad eesti poisid. Tuletasid meelde, et liikluseeskirjad on täitmiseks, kaasaarvatud teede joondamisse puutuvad punktid ning et selline minupoolne halb käitumine tõmbab autojuhtide silmis tsiklistide mainet tugevalt alla, mis on halb. Seekord piirdusid dokustaatide kontrolli ja suulise hoiatusega.

Ma enam ausõna ei tee, ma sain täiesti aru oma eksimuse kogu raskusest koos karistuse vääramatusega.

:roll:
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Õhtuses Tartus kruiisisid umbes nädal tagasi Blackbird ja Bandit koos ringi
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Läksid linna tibidele diskot tegema... :twisted:
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

sang kirjutas:
Täna hommikul teel tööle sai tõesti nendega juhuslikult paar sõna vahetatud :roll: Tulin Rahumäe teed pidi Tondi suunas ja Tammsaare tee ristis vurasin elegantse kaarega autodest mööda foori alla esimeseks startijaks. Nii kui rist ületatud sai, läks disko käima, ma olin neist kah kogemata mööda libisenud 8) . Kahekesi olid bandiitidel, noored viisakad eesti poisid. Tuletasid meelde, et liikluseeskirjad on täitmiseks, kaasaarvatud teede joondamisse puutuvad punktid ning et selline minupoolne halb käitumine tõmbab autojuhtide silmis tsiklistide mainet tugevalt alla, mis on halb. Seekord piirdusid dokustaatide kontrolli ja suulise hoiatusega.

Ma enam ausõna ei tee, ma sain täiesti aru oma eksimuse kogu raskusest koos karistuse vääramatusega.

kui aus olla, siis sellistes asjades võiks LE järele areneda. On selge, et praeguse LE koostamisel pole küll tegijatel aimu olnud, et tsiklite arv kasvab ja tsiklid on linnas paindlikumad liiklusvahendid kui autod. ST nendega liiklemine võiks anda ka mingi eelise, kuna sama kogus tsikleid võtab liikluses vähem ruumi ja aega kui auto.
Huvitav, kuidas Itaalias antud teema seadusega reguleeritud on?
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Ma olen ka siiani täheldanud, et tsikli sangas sõites tekib suur hulk ajavõitu mitte foorist foorini kiirendades vaid hoopis sellest, et pea iga foori all saad olenemata autorodu pikkusest kohe esimeseks startijaks.
Võiks tõesti olla legaalne autorea vahelt läbi sõitmine. Ma ei teagi, kuidas sellise sõitmisega on - on see seaduslik või mitte? Kui ma mahun rattaga auto kõrvale oma sõidurida tekitama, siis võiks see olla seaduslik.
Targemad, ahoi?
mella kirjutas:
sang kirjutas:

kui aus olla, siis sellistes asjades võiks LE järele areneda. On selge, et praeguse LE koostamisel pole küll tegijatel aimu olnud, et tsiklite arv kasvab ja tsiklid on linnas paindlikumad liiklusvahendid kui autod. ST nendega liiklemine võiks anda ka mingi eelise, kuna sama kogus tsikleid võtab liikluses vähem ruumi ja aega kui auto.
Huvitav, kuidas Itaalias antud teema seadusega reguleeritud on?
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Salvo Kelk

Lugemata postitus Postitas Salvo Kelk »

Yerba kirjutas:
Võiks tõesti olla legaalne autorea vahelt läbi sõitmine. Ma ei teagi, kuidas sellise sõitmisega on - on see seaduslik või mitte? Kui ma mahun rattaga auto kõrvale oma sõidurida tekitama, siis võiks see olla seaduslik.
Targemad, ahoi?
Teekattemärgistel ette vurada ei tohi, kui aga mahud joone ja auto vahele ära, siis ei tohiks küll kellelgi kobisemist olla.
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Et mitte tekitada väärarusaama, et mind peeti kinni vaid ridade vahel sõidu eest, seletaks sealse situatsiooni täpsemalt lahti. Ma nimelt kasutasin paremale pööramise rada, siis sõitsin üle kahe topeltjoone tagasi teise ritta, mis on teine liikumissuund, kõige esimeseks. Nii et ma olin natuke suurem huligaan kui ridade vahel pendeldaja.

Aga Itaalias ei pandaks sellist pisiasja lihtsalt tähele. Ausaltöelda Itaalias ei proovi suure tõenäosusega ka Lagunad tsiklit pöördel välja pressida ega Calibrad tee keset linna ohtlikke möödasõite tsiklist ettejõudmiseks, et 200m pärast foori all jälle kohtuda (mõlemad samuti tänahommikused seigad).

Nii et areneda on nii liiklejatel kui liiklusseadusandlusel, üks ei saa teisest ette söösta :)
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

seekord päris kenad poisid politseitsiklitel ;) sai neile täna tallinnas pilk peale visatud. igatahes eelmine aasta oli vahva ka nende poolne käpa viskamine, mis ei tekitanud nende suhtes kui "vastikute mentide" tunnet :)

mumm
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

Artemide
Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R

Lugemata postitus Postitas Artemide »

Ma kuskilt kuulsin, et on olemas slline seadus või mis iganes, et kui politsei sind taga ajab ja sa kiivri eemaldad peast, siis peavad nad jälitamise lõpetama. On see tõsi?
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”