Lõuna PP teostab liiklusjärelvalvet mootorratastel.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Lõuna PP teostab liiklusjärelvalvet mootorratastel.
Kaks baiki. Nagu ikka, valged. Helkurvestideta ametnikud sadulas. Üsna raskelt märgatavad. Detailidesse laskumata, soovitan teadmiseks võtta. Õnneks tuli tutvust teha autoroolis, tsikliga oleks vist asi palju hullem olnud, arvestades kiiruste differentsi möödasõitudel.
Turvalist liiklemist!
Turvalist liiklemist!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Huvitav mis rattad neil on? Kas keegi on seda Pärnu poliisi hayabusa ka maantel liiklemas näinud?
Viimati muutis squid, 15 Juun 2007, 10:16, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
pärnu busat pole veel välja aetud, praegu pidavat tehnilise poolega tegelema.squid kirjutas:Huvitav mis rattad neil on? Kas keegi on seda Pärnu poliisi hayabusa ka maantel liiklemas näinud?
kui see välja aetakse siis tekib huvitav moment, saab vaadata kellel on niiöelda "BIGGER BALLS"

aga enamus menditsikleid vist bandiidid

Veo- ja tõsteteenus.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
kas siit peaks välja lugema, et kui politsei Busat näed, nii eest jugama ja vaatame, kumb kiiremini sõita julgeb??? Tundub haiglane...on ka muid enesetapu viise...tõsiselt, miks teisi ohtu seda?rasmus23 kirjutas:pärnu busat pole veel välja aetud, praegu pidavat tehnilise poolega tegelema.squid kirjutas:Huvitav mis rattad neil on? Kas keegi on seda Pärnu poliisi hayabusa ka maantel liiklemas näinud?
kui see välja aetakse siis tekib huvitav moment, saab vaadata kellel on niiöelda "BIGGER BALLS"![]()
![]()
![]()
Üksik on nõrk...
-
Teema algataja
Pigem ikka nii pidi, et kui Banditi eest lähed veel ära siis busa'ga nalja pole.capten kirjutas:kas siit peaks välja lugema, et kui politsei Busat näed, nii eest jugama ja vaatame, kumb kiiremini sõita julgeb??? Tundub haiglane...on ka muid enesetapu viise...tõsiselt, miks teisi ohtu seda?rasmus23 kirjutas:pärnu busat pole veel välja aetud, praegu pidavat tehnilise poolega tegelema.squid kirjutas:Huvitav mis rattad neil on? Kas keegi on seda Pärnu poliisi hayabusa ka maantel liiklemas näinud?
kui see välja aetakse siis tekib huvitav moment, saab vaadata kellel on niiöelda "BIGGER BALLS"![]()
![]()
![]()
-
Teema algataja
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Pernau Busale tehakse jah hooldust.
Peale seda, kui siin foorumis tema "tuunimise" apsakad piltidena ilmuma hakkasid, peale ELUMOTO't vist, siis mehed hakkasid ise ka viltu vaatama ja said terve lehekylje parandusettepanekuid kokku.
Aga kuuevarbaliste Gessu'ga kimaks isegi mina oma masinaga vo~idu
Peale seda, kui siin foorumis tema "tuunimise" apsakad piltidena ilmuma hakkasid, peale ELUMOTO't vist, siis mehed hakkasid ise ka viltu vaatama ja said terve lehekylje parandusettepanekuid kokku.
Aga kuuevarbaliste Gessu'ga kimaks isegi mina oma masinaga vo~idu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Üks noormees omas nendega kokkupuudet kui ebakorrektselt reavahetust tegi (üle pideva joone) ning tsiklidiskoga banditi mehed ütlesid talle slaavi aktsendiga: "Teie enam nii ei tee! Ja autode vahel on ohtlik sõita, sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] võib auto ära kriimustada!". Trahvi ta ei saanud.mufista kirjutas:Kas keegi nendega mõne sõna ka vahetanud on?
Kui ei, siis.. ma kohe lähen räägin nendega...
Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
Pool tundi tagasi sõitsid 2 politseinikku tsiklitel piki Lauteri tänavat, saatmaks EBSi lõpetajate rongkäiku. Klõpsasin kiiruga aknast neist ka paar pilti 

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Täna hommikul teel tööle sai tõesti nendega juhuslikult paar sõna vahetatudKas keegi nendega mõne sõna ka vahetanud on?

Ma enam ausõna ei tee, ma sain täiesti aru oma eksimuse kogu raskusest koos karistuse vääramatusega.

-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Õhtuses Tartus kruiisisid umbes nädal tagasi Blackbird ja Bandit koos ringi
Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24
kui aus olla, siis sellistes asjades võiks LE järele areneda. On selge, et praeguse LE koostamisel pole küll tegijatel aimu olnud, et tsiklite arv kasvab ja tsiklid on linnas paindlikumad liiklusvahendid kui autod. ST nendega liiklemine võiks anda ka mingi eelise, kuna sama kogus tsikleid võtab liikluses vähem ruumi ja aega kui auto.sang kirjutas:Täna hommikul teel tööle sai tõesti nendega juhuslikult paar sõna vahetatudKas keegi nendega mõne sõna ka vahetanud on?Tulin Rahumäe teed pidi Tondi suunas ja Tammsaare tee ristis vurasin elegantse kaarega autodest mööda foori alla esimeseks startijaks. Nii kui rist ületatud sai, läks disko käima, ma olin neist kah kogemata mööda libisenud
. Kahekesi olid bandiitidel, noored viisakad eesti poisid. Tuletasid meelde, et liikluseeskirjad on täitmiseks, kaasaarvatud teede joondamisse puutuvad punktid ning et selline minupoolne halb käitumine tõmbab autojuhtide silmis tsiklistide mainet tugevalt alla, mis on halb. Seekord piirdusid dokustaatide kontrolli ja suulise hoiatusega.
Ma enam ausõna ei tee, ma sain täiesti aru oma eksimuse kogu raskusest koos karistuse vääramatusega.
Huvitav, kuidas Itaalias antud teema seadusega reguleeritud on?
Ma olen ka siiani täheldanud, et tsikli sangas sõites tekib suur hulk ajavõitu mitte foorist foorini kiirendades vaid hoopis sellest, et pea iga foori all saad olenemata autorodu pikkusest kohe esimeseks startijaks.
Võiks tõesti olla legaalne autorea vahelt läbi sõitmine. Ma ei teagi, kuidas sellise sõitmisega on - on see seaduslik või mitte? Kui ma mahun rattaga auto kõrvale oma sõidurida tekitama, siis võiks see olla seaduslik.
Targemad, ahoi?
Võiks tõesti olla legaalne autorea vahelt läbi sõitmine. Ma ei teagi, kuidas sellise sõitmisega on - on see seaduslik või mitte? Kui ma mahun rattaga auto kõrvale oma sõidurida tekitama, siis võiks see olla seaduslik.
Targemad, ahoi?
mella kirjutas:kui aus olla, siis sellistes asjades võiks LE järele areneda. On selge, et praeguse LE koostamisel pole küll tegijatel aimu olnud, et tsiklite arv kasvab ja tsiklid on linnas paindlikumad liiklusvahendid kui autod. ST nendega liiklemine võiks anda ka mingi eelise, kuna sama kogus tsikleid võtab liikluses vähem ruumi ja aega kui auto.sang kirjutas:Täna hommikul teel tööle sai tõesti nendega juhuslikult paar sõna vahetatudKas keegi nendega mõne sõna ka vahetanud on?Tulin Rahumäe teed pidi Tondi suunas ja Tammsaare tee ristis vurasin elegantse kaarega autodest mööda foori alla esimeseks startijaks. Nii kui rist ületatud sai, läks disko käima, ma olin neist kah kogemata mööda libisenud
. Kahekesi olid bandiitidel, noored viisakad eesti poisid. Tuletasid meelde, et liikluseeskirjad on täitmiseks, kaasaarvatud teede joondamisse puutuvad punktid ning et selline minupoolne halb käitumine tõmbab autojuhtide silmis tsiklistide mainet tugevalt alla, mis on halb. Seekord piirdusid dokustaatide kontrolli ja suulise hoiatusega.
Huvitav, kuidas Itaalias antud teema seadusega reguleeritud on?
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
-
Teekattemärgistel ette vurada ei tohi, kui aga mahud joone ja auto vahele ära, siis ei tohiks küll kellelgi kobisemist olla.Yerba kirjutas:Võiks tõesti olla legaalne autorea vahelt läbi sõitmine. Ma ei teagi, kuidas sellise sõitmisega on - on see seaduslik või mitte? Kui ma mahun rattaga auto kõrvale oma sõidurida tekitama, siis võiks see olla seaduslik.
Targemad, ahoi?
The two rules for success are:
1: Never tell them everything you know.
1: Never tell them everything you know.
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
sellest on siin pikk lugu - http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=17449
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kes mett teeb, see mett sööb!
Et mitte tekitada väärarusaama, et mind peeti kinni vaid ridade vahel sõidu eest, seletaks sealse situatsiooni täpsemalt lahti. Ma nimelt kasutasin paremale pööramise rada, siis sõitsin üle kahe topeltjoone tagasi teise ritta, mis on teine liikumissuund, kõige esimeseks. Nii et ma olin natuke suurem huligaan kui ridade vahel pendeldaja.
Aga Itaalias ei pandaks sellist pisiasja lihtsalt tähele. Ausaltöelda Itaalias ei proovi suure tõenäosusega ka Lagunad tsiklit pöördel välja pressida ega Calibrad tee keset linna ohtlikke möödasõite tsiklist ettejõudmiseks, et 200m pärast foori all jälle kohtuda (mõlemad samuti tänahommikused seigad).
Nii et areneda on nii liiklejatel kui liiklusseadusandlusel, üks ei saa teisest ette söösta
Aga Itaalias ei pandaks sellist pisiasja lihtsalt tähele. Ausaltöelda Itaalias ei proovi suure tõenäosusega ka Lagunad tsiklit pöördel välja pressida ega Calibrad tee keset linna ohtlikke möödasõite tsiklist ettejõudmiseks, et 200m pärast foori all jälle kohtuda (mõlemad samuti tänahommikused seigad).
Nii et areneda on nii liiklejatel kui liiklusseadusandlusel, üks ei saa teisest ette söösta

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.