Kuhu kinnitad kaassõitja kiivri?
Moderaator: Moded
Kuhu kinnitad kaassõitja kiivri?
Tervist!
Küsimus laiemale ringile: kuhu kinnitate üksi sõites kaasõitja kiivri? Olen küll kõikidel ratastel selle jaoks mingi koha leidnud (kaassõitja käetugi, kohvriraam vms), kuid ükskõik, kuhu ma ka seda ei kinnitaks, avastan mõne aja pärast, et kiiver on kuskilt värvi maha hõõrunud, midagi ära kriipinud või mõne muu probleemi tekitanud.
Viimase seisuga kinnitan kiivri külgmise kohvriraami külge, alumine serv toetab summutile. Muidu oleks kõik peaaegu, et tore, kuid seal saab kiiver kiiresti sopaseks ning samuti teeb tsikli pisut laiemaks. Kõige parem koht oleks ilmselt sadula peal, kuid kuidas kiiver sinna kinnitada? Mingite rihmadega??
Tänud ette ideede eest!
Küsimus laiemale ringile: kuhu kinnitate üksi sõites kaasõitja kiivri? Olen küll kõikidel ratastel selle jaoks mingi koha leidnud (kaassõitja käetugi, kohvriraam vms), kuid ükskõik, kuhu ma ka seda ei kinnitaks, avastan mõne aja pärast, et kiiver on kuskilt värvi maha hõõrunud, midagi ära kriipinud või mõne muu probleemi tekitanud.
Viimase seisuga kinnitan kiivri külgmise kohvriraami külge, alumine serv toetab summutile. Muidu oleks kõik peaaegu, et tore, kuid seal saab kiiver kiiresti sopaseks ning samuti teeb tsikli pisut laiemaks. Kõige parem koht oleks ilmselt sadula peal, kuid kuidas kiiver sinna kinnitada? Mingite rihmadega??
Tänud ette ideede eest!
Re: Kuhu kinnitad kaassõitja kiivri?
Minul on selleks otstarbeks Motodepoost ostetud konksudega võrk, selline veniv, täpselt ei teagi kuidas seda nimetatakse, aga kui lähed ja küsid kiivri kinnituseks, siis nad juba teavad mida sa tahadmunaz kirjutas:Tervist!
. Kõige parem koht oleks ilmselt sadula peal, kuid kuidas kiiver sinna kinnitada? Mingite rihmadega??
Tänud ette ideede eest!

Selline võrk: http://www.louis.de/_40ffaff874acdf7085 ... r=10001151
Ise kasutan sissybari - kiiver otsa ja rihm alt kinni
Hans
Ise kasutan sissybari - kiiver otsa ja rihm alt kinni

Hans
V-MAX
Kasutan konksudega võrku + 1,5m trossi, mida kasutatakse igasuguste asjade seina külge lukustamiseks (müüakse ehituspoes) ja mis kinnitub siis selle kiivri luku külge otsadest. Ühe korra päästnud varastamisest, võrk võeti ära aga siis märgati trossi ja kiiver jäi alles. Lõpuks jäeti värk ka maha, kui kiivrit ei saanud.
jõhkralt tehakse vahelt ikka Eestis..ise ostsin võrgu 25 EEK-i eest Andorrast..siis ikka eurode eest...aimar12 kirjutas:Kasutan ise ka seda 100.- eekist võrku ja R6-l näiteks on olemas sadula all kinnituskonksude jaoks aasad.
1989-punnvõrr, 1990-ise kokkuklopsitud 125-ne, 1992- Pannonia, 1996 -2006 -paus, 2006-Suzuki Bandit 1200, 2014-Suzuki Bandit 1200
ei soovita liiga seda konkreetset kuue konksuga võrku. võrk on väga veniv ja venida armastab just keskelt. kui võrgu kinnituskohad asuvad suunaga allapoole ja saba juhtub ka lai olema (nagu minu RF900-l) siis venib see võrk üsna pingesse = peab sättima, et vähemalt üks nöör üle kiivri jookseks - vägisi tahab ühe võrgu augu nii suureks venitada kust kiiver läbi võiks minna.
olen kasutanud sama ratta peal mingi teise tootja võrku, mis oli nelja konksuga - see venis ühtlasemalt ja ilus mõistliku suurusega võrk jäi üle kiivri.
olen kasutanud sama ratta peal mingi teise tootja võrku, mis oli nelja konksuga - see venis ühtlasemalt ja ilus mõistliku suurusega võrk jäi üle kiivri.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.