Suri välja
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Suri välja
Masinaks keeway matrix, sõitsin mingi 5km mõõda pool-augulist teed ja kui ristmik tuli, võtsin käe pedaalilt ära ning mootor suri välja, kiirus oli mingi 70km/h kui välja suri. Sõitsin kiiresti teeserva ja pidurdasin hoo kiiresti maha, et summuti õhku ei lendaks. Igatahes, panin uuesti käima, ja mingi imelik kolin oli sees, nagu mingi polt oleks kuskilt lahti, hääl tuli variaatori poole pealt, kui hakkasin rollerit garaaži viima, oli tal tippkiirus ikka sama ja kui ma kohale jõudsin, oli see imelik kolin kadunud
Tahaks teada võimalike põhjuseid, mis selle tekitasid ja palun mitte käskida mul otsingut kasutada

Tahaks teada võimalike põhjuseid, mis selle tekitasid ja palun mitte käskida mul otsingut kasutada

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
vb bensiin jookseb siis kudagi sumbutisse ja esimene plahvatus syytab sellejonkur kirjutas:usu mind, sõber tegi nalja, lülitas mootori sõidu ajal välja, sõitis mingi 100m ja pani uuesti käima ning sumpa lendas õhkuKala kirjutas:ega jah, kui masin välja sureb, siis tavaliselt kipub summuti õhku lendama.
no kamoon

KOndimootor
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
raitonrait2 kirjutas:vb bensiin jookseb siis kudagi sumbutisse ja esimene plahvatus syytab sellejonkur kirjutas:usu mind, sõber tegi nalja, lülitas mootori sõidu ajal välja, sõitis mingi 100m ja pani uuesti käima ning sumpa lendas õhkuKala kirjutas:ega jah, kui masin välja sureb, siis tavaliselt kipub summuti õhku lendama.
no kamoon
mis te arvate, kuidas muidu tsiklitega paugutatakse......et mis te arvate, mis seal sumparis pauku teeb????? siinkohal vastan ka: põlemata küttesegu.
https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Muide mul oli sama jama ükskord seoses auguliste teedega, ei tea mis juhtus aga roller läks jõuetuks ja variaatoris käis räige kragin, pärast tuli jõud lõpukiirusel tagasi ja siis läks asi nati paremaks, aga tihti liikus kuni 20km/h jõuetult, praegu on kõik tipp top, arvatavasti on põhjus selles et variaatoris on rullikud nii kulunud, et mõni neist võis lennata sinna valetpidi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.