kiivri klaas
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
kiivri klaas
ette tänades
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:

-
Teema algataja
suvaline paber, nagu ka suvaline tekstiil, ei sobi. Kindlasti sobivad prilli- ja fotopoodides müüdavad sihtotstarbelised paberid ja tekstiillapid. Mikrokiust lapp tahab aeg-ajalt pesemist, et mikro- ja makroosakestestSuzumen kirjutas:Üks asi mida kindlasti ära tee on paberiga visiiri puhastamine. Paberi sees on kõvad mikroosakesed, mis siis kriimustavad visiira ja peale mõnda aega on visiir tuhm.

mina ka siidsuka poolt ja peaaegu samal põhjusel - lihtsam kiivrit peast ära tõmmata. Siiski siiduka vähene venivus mind teistpidi jälle väga häirib - ei saa sukka suu eest ära tõmmata. Olin sunnitud suka väljalõiget kääridega pisut tuunimaSuzumen kirjutas:Parim sukk mis müügil näinud on Ramos müüdav siidist sukk. Eelised muude sukkade ees et ei veni vormist välja ja on libe (mugav kiivrit pähe tõmmata).

-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Sai lasta enda Araile kiivrile müüa kile, see millel UV-kaitse ja pidavat ka päiseprille asendama. Udu vastu aitab küll, kahjuks päikesepaistega vaja ikka prillid ette panna ja pisut segab pimedas.Visiiri klaasi sisse oleks soovitav osta Motomarketis müüdav kile, mis kleebitakse visiiri sisepinnale ja tänu sellele ei lähe visiir ka kõige külmemate ilmadega enam seest uduseks
Zeek....prillikandja....
Muideks...prillidele müüakse täiesti edukalt toimivaid uduvastaseid spreisid....õlisevõitu kipuvad nad ju olema ja õhtuvalguses kerget "veiklemist" tekitama (prillikandjad peaks aru saama küll mida ma selle all mõtlen), kuid täiesti toimivad...
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Tegelikult udu prillidel pole selliste +10 ilmadega veel eriti suur probleem, foori taga peatudes tõmbab korra uduseks, pikemal trassil probleemi pole. Alla seda temperatuuri hakkab minema juba nutusemaks...
-
Teema algataja
mullike kirjutas:Sitikad ja satikad ja lutikad ja täid
Tulid mulle vastu ja kiivri külge jäidEhk kuidas te ikkagi oma kiivri õhtul puhtaks saate?
Eriti karmid tsiklistid sülitavad korda kolm visiirile, siis lasevad süljes leiduvatel ensüümidel toimida...lükkavad varrukaga putukad minema , sõidavad loojangule vastu. Aga tavalised ...pesevad veega, kasutades vahel isegi pesuvahendeid
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Siidist kiivrisukk on väga hea asi, endal ka ramost (Suomi sukk - 285 eek minumeelest) ja ühe hooaja uhanud ja peale pleekimise kuivatamisel päikese käes pole häda midagi, hea kiivrit pähe panna ja ära võtta, ei saa jah suu eest ära tõmmata aga mind see ei häiri, jama pigem avanevate lõuaosadega kiivrite korral kui tahaks midagi suhu pista või midagi rüübata pead ikka kiivri peast ära kiskuma, kinnise kiivri korral vahet ei ole las olla suu ees. Üks päev sõitsin tavalise kiivrisukaga kuna teine oli pesus ja jube on tegelikult see tavaline, paks eriti suvel, ebamugav peas ja lühidalt ma enam ei taha SIID SIID SIID !!! Spets pehme lapikene mis mõeldud kiivri ja visiiri puhastamiseks ikkagi vajalik midagi sellist on mul tellisin Louisist aga neid leiab meie kaubandusvõrkudest ka.
mullike kirjutas:Sitikad ja satikad ja lutikad ja täid
Tulid mulle vastu ja kiivri külge jäidEhk kuidas te ikkagi oma kiivri õhtul puhtaks saate?
Sellega: Ostsin Motoboxist (www.motobox.ee)
väga hea asi saab puhastada kiivrit nii seest kui väljast, sisse pihustades ja seista lastes ja niiske lapiga eemaldades jääb meeldiv lõhn kiivrisse ja kiivri välispinnale jätab kerge läike, vahu kujul on pudelis pihusti on ebamugav aga muidu väga OK asi, kuskil 125,- oli minumeelest. Aga ikka pehme lapiga puhasta mitte Statoili paberi vms sellisega, puhastasin eelmine hooaeg paberiga ja visiir suht kriibitud, ehk selle hooaja veab välja, järgmine aasta kindlalt uut vaja kui ennem ei osta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.