2007 Hooaja avamised..
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 261
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
2007 Hooaja avamised..
Teen ettepaneku koguneda eelnevalt 28.04.2007 kell 12,30 Rocca AlMare kaubanduskeskuse parklas, et ühise seltskonnana antud üritusele kulgeda.
Eelmise aasta parim hooaja paraad mis meelde tuleb oli just Bikeri rahva kogunemine ja ühissõit avamisüritusele.
Mis arvate? Kordame?

Eelmise aasta parim hooaja paraad mis meelde tuleb oli just Bikeri rahva kogunemine ja ühissõit avamisüritusele.
Mis arvate? Kordame?

-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Seoses biker.ee paraadiga teen vabatahtlikele (aga kogenud ja Tallinna tundvatele) ratturitele ettepaneku koguneda Rocca al Mare kaubanduskeskuse parklasse juba kell 12.00. Siis teeme väikese koosoleku, tutvustame marsruuti ja jagame ülesanded. ES saatnuid oli juba neli, aga minu arvutuste kohaselt on meid vaja kokku 19.
Mõned põhireeglid paraadil sõitmiseks:
1. juhtratas sõidab ees kiirusega 40 km/h.
2. keelatud on möödasõidud paraadi siseselt.
3. keelatud on igasugune trikitamine
4. asetsemine on üksteise kõrval (mitte malelauas) kogu sõidusuuna laiuselt.
5. hoidke mõistlikku pikivahet, kuid ärge jätke vahet eessõitjaga oluliselt suuremaks, kui 15-20 meetrit.
6. üks reegel tehakse teatavaks kohapeal
Kogunemine on MCDonaldsi kõrval, paraadiks rivistume sirgele, mis jääb Saku Suurhalli ja Haabersti ringtee vahele.
Mõned põhireeglid paraadil sõitmiseks:
1. juhtratas sõidab ees kiirusega 40 km/h.
2. keelatud on möödasõidud paraadi siseselt.
3. keelatud on igasugune trikitamine
4. asetsemine on üksteise kõrval (mitte malelauas) kogu sõidusuuna laiuselt.
5. hoidke mõistlikku pikivahet, kuid ärge jätke vahet eessõitjaga oluliselt suuremaks, kui 15-20 meetrit.
6. üks reegel tehakse teatavaks kohapeal

Kogunemine on MCDonaldsi kõrval, paraadiks rivistume sirgele, mis jääb Saku Suurhalli ja Haabersti ringtee vahele.
Tulen kah Pärnust pealinna selleks ajaks ja laupäeva öösel vastu pühapäeva Pärnu(koju) tagasi, et siis porta juurde... Pealinna üritusega ainult see jama, et pean leidma kellegi, kes viitsiks minuga nõmmelt kohale sõita, ei tunne eriti pealinna tänavaid

Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Davai Len ma juhatanLen kirjutas:Tulen kah Pärnust pealinna selleks ajaks ja laupäeva öösel vastu pühapäeva Pärnu(koju) tagasi, et siis porta juurde... Pealinna üritusega ainult see jama, et pean leidma kellegi, kes viitsiks minuga nõmmelt kohale sõita, ei tunne eriti pealinna tänavaid![]()

Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kuna ma nii "sobivalt" tööl olen see aasta, et Tallinna üritustel ei saa osaleda, siis uuriks mis seal Pärnus pühapäeval toimub? 14:00 on paraad ja afterparty Alexandri pubis, aga mis veel või hakkab afterparty kohe peale paraadi?pärnakas kirjutas:Sõbrad ootan Teid Pärnus juba reede õhtust alates, õlled külmas ja kohvi kuumas...nii et kes varem jõuab ja teab kuhu tulla, siis welcome! Täpsete meestega kohtume Porta parklas!

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Arvatavasti stardin ise ka Nõmmelt(Hiiult) nii,et Len võid järgi sõita kui sobib Transalpi kannul sõita:P Reedel täpsustan täpsemalt kas on kindel minek....kui just padukat ei tule siis kohal! Et kui soov koos RocalMaresse sõita siis ES abiks ja võid mainida kus täpsemalt asud Nõmmel,et teaks kus oodata/sappa korjata. 

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Grow up! Sõida oma dirt bikega selleks ettenähtud kohtades!Magimees kirjutas:Noh... aga küsimus oleks seega niisugune. Kas keegi bikeri rahvas või politseinikud? (viimastest suhteliselt savi)Keegi lihtsalt ei lase sul sellega sõita, sest sellega ei tohi sõita tänaval
Ma loodan, et see oli piisavalt otsekoheselt ja arusaadavalt öeldud nüüd, igaks juhuks korra veel: ära roni tänavale!!!
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Me ka Nõmmekas, teeks äkki Nõmmekate "paraadi" paraadileTafka kirjutas:Arvatavasti stardin ise ka Nõmmelt(Hiiult) nii,et Len võid järgi sõita kui sobib Transalpi kannul sõita:P Reedel täpsustan täpsemalt kas on kindel minek....kui just padukat ei tule siis kohal! Et kui soov koos RocalMaresse sõita siis ES abiks ja võid mainida kus täpsemalt asud Nõmmel,et teaks kus oodata/sappa korjata.

Hans
V-MAX
Minugi poolestVirago535 kirjutas:Me ka Nõmmekas, teeks äkki Nõmmekate "paraadi" paraadileTafka kirjutas:Arvatavasti stardin ise ka Nõmmelt(Hiiult) nii,et Len võid järgi sõita kui sobib Transalpi kannul sõita:P Reedel täpsustan täpsemalt kas on kindel minek....kui just padukat ei tule siis kohal! Et kui soov koos RocalMaresse sõita siis ES abiks ja võid mainida kus täpsemalt asud Nõmmel,et teaks kus oodata/sappa korjata.Treffamiskoht näiteks Pääsküla Neste/Hesburgeri kant
![]()
Hans

Võtame Hannes N-i ka kampa kui ta Sauelt tuleb

Et Len Pääsküla Neste/Hesburgeri juurde oskad tulla? Et stardiks siis sealt:) 12.00 või hiljem?
Rattatu / IBA #33754
Alates 12 start sobiks küll, saab Rocca parklas enne starti veel rattaid uudistada ja niisama mula ajada. Ja kesiganes meiega tahab liituda on teretulnudTafka kirjutas:Minugi poolestVirago535 kirjutas:Me ka Nõmmekas, teeks äkki Nõmmekate "paraadi" paraadileTafka kirjutas:Arvatavasti stardin ise ka Nõmmelt(Hiiult) nii,et Len võid järgi sõita kui sobib Transalpi kannul sõita:P Reedel täpsustan täpsemalt kas on kindel minek....kui just padukat ei tule siis kohal! Et kui soov koos RocalMaresse sõita siis ES abiks ja võid mainida kus täpsemalt asud Nõmmel,et teaks kus oodata/sappa korjata.Treffamiskoht näiteks Pääsküla Neste/Hesburgeri kant
![]()
Hans![]()
Võtame Hannes N-i ka kampa kui ta Sauelt tuleb![]()
Et Len Pääsküla Neste/Hesburgeri juurde oskad tulla? Et stardiks siis sealt:) 12.00 või hiljem?

Hans
V-MAX
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Mul on ka ettepanek.
Et kõigepealt on üks suur paraad. sinna paraadile läheb üks teine, ka üpriski suur paraad. osad teevad sinna paraadile siis oma paraadi aga kuna ma elan kaugemal, siis teeks sinna veelkord enda paraadi. et kui keegi, kes minust kaugemal elab, mingi seltskonna leiab, võiks teha siis minuni paraadi et minu paraad ka suurem oleks. head paraadimist teile!
Et kõigepealt on üks suur paraad. sinna paraadile läheb üks teine, ka üpriski suur paraad. osad teevad sinna paraadile siis oma paraadi aga kuna ma elan kaugemal, siis teeks sinna veelkord enda paraadi. et kui keegi, kes minust kaugemal elab, mingi seltskonna leiab, võiks teha siis minuni paraadi et minu paraad ka suurem oleks. head paraadimist teile!
Arusaadav, lihtsalt olen viimasel ajal palju tänavatel...kõik tuled peale aretatud , isegi pidurituledGrow up! Sõida oma dirt bikega selleks ettenähtud kohtades!
Ma loodan, et see oli piisavalt otsekoheselt ja arusaadavalt öeldud nüüd, igaks juhuks korra veel: ära roni tänavale!!!

Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.