Abi gondli [Motobot: õige on "gondli"] toomisel Soomest.
Moderaator: Moded
Abi gondli [Motobot: õige on "gondli"] toomisel Soomest.
Tervitus. Kas keegi bikerlastest ei liigu tihti Soome ja Eesti vahet ja tooks Helsingi lähedalt ühe tellitud plastikosa ära? Pood on Kehä 3 ääres ja firma on Tokimoto OY. Eestisse nad seda saata ei taha.
Au ja kiitus heale inimesele.
Andrus
Au ja kiitus heale inimesele.
Andrus
Tere!
Tulen Soomest 2. mai hommikul. Toome ise Soome lammutustest tsiklitele varuosi ja üldine taks sellistel puhkudel Helsingi lähiümbruses on 20 eurot. Kui oled huvitatud, võid ühendust võtta meili teel a31971@ut.ee
Tervitades.
Priit
53827123
Tulen Soomest 2. mai hommikul. Toome ise Soome lammutustest tsiklitele varuosi ja üldine taks sellistel puhkudel Helsingi lähiümbruses on 20 eurot. Kui oled huvitatud, võid ühendust võtta meili teel a31971@ut.ee
Tervitades.
Priit
53827123
-
- Tsikkel: zx7r
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Mul on selline mure, et kukkusin bikel vasaku jalaraua kronsteini pilbasteks ja oleks vaja asmele uut(kasutatud) jalaraua kronsteini (FOOTPEG MOUNTING FRAME) peaks olema selle sõna inglisekeelne vaste olema.
Eestist sellist kasutatd juppi ma ei leidnud. Ja oleks vaja ka vasakut peeglit ja esimest vasakut suunatuld ja kui saaks eraldi osta tagumise suunatule klaasi, siis oleks seda ka vaja.
Tsikliks on mul kawasaki zx-7r ninja 1999.
aga jupid peaks kõlbama zx-7r 1996-2003.
Ma arvan, soomes peaks romulates juppe küll olema. Kas keegi saaks äkki soomes romulas käies sellised jupid ka tuua.
Tahaks ka teada kas soomes on tsikli jupid palju kallimad kui eestis.
Eestist sellist kasutatd juppi ma ei leidnud. Ja oleks vaja ka vasakut peeglit ja esimest vasakut suunatuld ja kui saaks eraldi osta tagumise suunatule klaasi, siis oleks seda ka vaja.
Tsikliks on mul kawasaki zx-7r ninja 1999.
aga jupid peaks kõlbama zx-7r 1996-2003.
Ma arvan, soomes peaks romulates juppe küll olema. Kas keegi saaks äkki soomes romulas käies sellised jupid ka tuua.
Tahaks ka teada kas soomes on tsikli jupid palju kallimad kui eestis.
kawasaki zx7r
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.