Kymco zx VS TGB
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kymco zx VS TGB
Tere...
Tahaks siis tead nendest masinatest midagi
Kymco http://www.fotoalbum.ee/pilt.php?id=2418685
Ja TGB (mudeli nime ei tea) http://www.fotoalbum.ee/pilt.php?id=2418654
Pildid tehtud maal onu juures ,ja tahaks siis tead kumba osta ?
Loodan et keegi teab midagi neist rääkida.
Kasutasin otsingut ei leidnud midagi siit nende kohta
Tahaks siis tead nendest masinatest midagi
Kymco http://www.fotoalbum.ee/pilt.php?id=2418685
Ja TGB (mudeli nime ei tea) http://www.fotoalbum.ee/pilt.php?id=2418654
Pildid tehtud maal onu juures ,ja tahaks siis tead kumba osta ?
Loodan et keegi teab midagi neist rääkida.
Kasutasin otsingut ei leidnud midagi siit nende kohta

-
-
Teema algataja
tere.
ise oman kymco zx50. ei kurda. väga hästi vastu pidand. kui mu sõpradel on mootorit kotti jooksnud, ühel hiinakas, teisel ktm, siis mul pole siiamaale[ptui-ptui-ptui] midagi juhtunud. roller 3 aastat vana. ls 4800km. ostsin tutikana. üks piiraja maas, kaks peaks veel olema. 60 läheb välja, mis minu jaoks on hea. roller pole mingi rallipill, selleks on tsiklid, roller ei tohigi üle 45 minna.
nüüd on mingi kala starteriga. aku täis, kuid starterist käima ei lähe. kick-stardist läheb. paar korda oma lolluse tõttu teele jäänd. unustasin õli kallata juurde, ning siis ta sulgeb mingi klapi ja mootor sureb välja. ka on benaga hea lugu. koju jõuad sõita, aga kodus käima enam ei lähe, kuna bena vähe, mulle see variant meeldib. ei tea kas teistel rolleritel samamoodi on, pole kokku puutunud.
ise ma küll soovitaksin loomulikult kymco, ei ole tgb kohta midagi eriti kuulnud, ei head ei halba. võta nüüd kinni
kaspar
ise oman kymco zx50. ei kurda. väga hästi vastu pidand. kui mu sõpradel on mootorit kotti jooksnud, ühel hiinakas, teisel ktm, siis mul pole siiamaale[ptui-ptui-ptui] midagi juhtunud. roller 3 aastat vana. ls 4800km. ostsin tutikana. üks piiraja maas, kaks peaks veel olema. 60 läheb välja, mis minu jaoks on hea. roller pole mingi rallipill, selleks on tsiklid, roller ei tohigi üle 45 minna.
nüüd on mingi kala starteriga. aku täis, kuid starterist käima ei lähe. kick-stardist läheb. paar korda oma lolluse tõttu teele jäänd. unustasin õli kallata juurde, ning siis ta sulgeb mingi klapi ja mootor sureb välja. ka on benaga hea lugu. koju jõuad sõita, aga kodus käima enam ei lähe, kuna bena vähe, mulle see variant meeldib. ei tea kas teistel rolleritel samamoodi on, pole kokku puutunud.
ise ma küll soovitaksin loomulikult kymco, ei ole tgb kohta midagi eriti kuulnud, ei head ei halba. võta nüüd kinni
kaspar

-
Teema algataja
Seda saab sedasi maha, et vahetad aju sport aju vastu ringi (juhul kui ikka sellele margile on see olemas, minu Kymco Agilit 50 sport aju maksab mingi 560.- vms).kasp kirjutas:üks on sumpas. nagu ma aru olen saand siis see toru millel pime ees on, endal see alles. siis üks võeti maha teeninduses, ei tea kus see asus. ja kolmas on ajus, seda ei saagi maha. nii mulle vähamelt väideti.
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
-
Teema algataja
Kas CDI-d on universaalsed?holma kirjutas:CDI on asjal nimeks mitte aju. 560.- tiba palju. Microgrupp-ist saad 4 taktilise nn ´tuuning´ CDI 450.- ga.Aksel kirjutas:Seda saab sedasi maha, et vahetad aju sport aju vastu ringi (juhul kui ikka sellele margile on see olemas, minu Kymco Agilit 50 sport aju maksab mingi 560.- vms).
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Mitte universaalsed aga sobitada neid erinevatele mootoritele on võimalik.-N!gHtY- kirjutas:
Kas CDI-d on universaalsed?
Erineda võivad juhtmete ühenduspistikud. Muidugi peab teada olema mis klemm ialla täpselt mingi juhe peab minema. Hiina neljataktiliste CDI pidavat töötama ka kahetaktiliste rollerite puhul ja vastupidi.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.