K:politsei eest ära sõitmine.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Jorma88

K:politsei eest ära sõitmine.

Lugemata postitus Postitas Jorma88 »

kui sõidan vahel oma pitiga linnavahel ja kui siis võmm peaks sappa võtma siis saaksin ma rahulikult sõita läbi väikese metsatuka, mööda sisse tallatud rada koju ja sealjuures isegi mitte kiirustamatta. teatavasti on ju ka politseiautodes kaamerad millega siis tagaajamine jäädvustatakse (nagu politseikroonikas vahel näha on). kas on pärast tagantjärele võimalik teha trahvi, kui ma vaatan korra politsei sireeni märguande peale seljataha ,et ohoo ment sabas või siis lihtsalt taha vaadata, et näha kusmaal ta on ja siis mu nägu filmilindile jäädvustub ja siis hiljem näiteks kasvõi oma aias olen oma masinaga ja sama ment sõidab mööda ja vaatab et tuttav masin ja tuleb ja siis teeb kuidagi videomaterjali põhjal süüdistuse rikkumistes, mis varem tehtud.
Kas on selline asi võimalik?
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

Kui vanaks sa siis 13. juuli saad? Ära tee selliseid idiootseid teemasid siia, tule appi sealt taevast!
Kasutaja avatar

-ShadowofDeath-

Lugemata postitus Postitas -ShadowofDeath- »

Lihtsam on siiski peatuda ja kuulata mis neil sulle öelda on. Selle eest ära sõitmisega on ikka jamad küll. Veneajal olevat see kuuldavasti kergem olnud kuid siiski ohtlik.
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

?

Lugemata postitus Postitas Mix »

Kui teema tõsiselt huvitab, saada asjakohane järelepärimine otse politseisse.
Siin läheb teema lukku.
-
-
Suletud

Mine “Mopeedid”