Downhill lenks

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
rollerdaja

Downhill lenks

Lugemata postitus Postitas rollerdaja »

Niih, asi selline, et ostsin endale Peugeot Speedfight 2e Hollandis ja nüüd rääkisin paari tuttavaga, et näed kõik hea ja tore, aga nad ütlesid, et kuna mul pole kelli lenksul, siis ei tohigi vist sõita sellega liikluses või mis???
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Seda oleks sul ikkagi targem mõnest hollandi foorumist või veelparem mõnest liiklusregulatsiooniga tegelevast asutusest küsida, kas sul seal ringisõitmiseks on näidikublokki olemasolu vajalik või mitte...

Teema algataja
rollerdaja

ega hollandi keelt ma eriti ei jaga, aga ARKist käin ma esmaspäeval küll läbi ;)
Kasutaja avatar

Sandrew
Tsikkel: CB900
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Sandrew »

Sul ei pea yhtegi näidikut olema. Võid ka vabalt ilma peeglite ja suunatuledeta sõita.

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

Suunad pevad ikka olema või nh kui ei ole siis pead käega näitama. Spidomeeter pole vist eriti oluline. Signaali ka vist vaja ei lähe vähemalt on atv ilma selleta arvele võetud Veldis. Esi ja tagatuli peaksid töötama vist ja piduri oma. Endale just panin downhilli peale ja tellisin ka tulede lüliti. Ahjaa peeglite kohta mulle on nii politsei onu öelnud et kui kohad on siis peaksid ikka olema, siis pidin mobo koju lükkama. Siis oli veel originaal lenks. Aga kui kohtasid pole siis ei pea vist :lol:

Teema algataja
robhimself

Lugemata postitus Postitas robhimself »

no aga peegli kohad on piduri küljes ju. vähemalt katanal on. mina sõidan ilma peeglitetta (vaatan taha) ilma suunatuledetta (näitan käega) ,spidota (veerand gaasiga on 5*km/h ja põhjakaga 9*km/h) õli ja bena vaatan paagist, ühekorra politsei pani puhuma, siis küsis ainult ega külm pole, muu teda nagu ei huvitanud aga see oleneb arvatavasti politseinikust ja sellest kuidas ise nendega suhtled. kuigi tegelikult on plaan vana spido korda teha ja külge tagasi panna.

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

Njh eks see oleneb rollerist Atlantisel jällegi lenksu küljes. See kui kästi koju lükata oli eelmine aasta märts, puuriti ja uuriti küsiti lubasi mis olid olemas ja see oli vist siis ainuke asi mis ei old korras et peegleid pold. Oli vaja siis võibolla lihtsalt midagi öelda sest kiirust ei ületanud ja kõik LE täitsime. Aga on ka võimalik jalgratta spido peale aretada??!!
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Kuidas krt te kõik enda arust niihästi kõik hollandi seaduseid tunnete, et teate, mis on seal lubatud ja mis mitte?

Võibolle küsimuse esitaja väljendas ennast valesti, aga nii sealt väljalugeda oli....

/ostsin endale Peugeot Speedfight 2e Hollandis ja nüüd .../

Teema algataja
robhimself

Lugemata postitus Postitas robhimself »

no ma lugesin välja et masin on hollandist ostetud ja eestis kasutusel. kui tegemist on hollandis kasutamisega, siis tasuks ikkagi kas järgiuurida või spido,suunad ja peeglid külge panna.

Teema algataja
rollerdaja

Hollandist mulle ta toodi, vähem kui nädal tagasi, eestis sõitnud pole, paari tuttavaga rääkisin sellest ja ta siis ütles et saad veel traffi kui näidikuteplokki pole :)

Teema algataja
toom

Lugemata postitus Postitas toom »

ära karda ma sõidan juba tykka aega ilma näidikuteta ja ilma peegliteta. kui korralikult liikled ja kiirust ei yleta siis suva. ja kui kinni peab siis ytled mix mul seda spido vaja on niikui nii yle 45kmh ei lähe ;)

Teema algataja
rollerdaja

tollel on see süsteem olemas, kui vajutad nupule, siis üle 45km/h ei jookse xD
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Ja milles on siis probleem ?
Suzuki Katana Lc

Teema algataja
rollerdaja

noh räägiti, et ment teeb traffi, kui seda näidikuteplokki peal ei ole

Teema algataja
zybyx

Lugemata postitus Postitas zybyx »

ma ei tea mull varastati näiduki plokk ää kui ma ta kogematta rollerile lahtiselt jätsin, olen juba aasta ilma sõitnud ning pole midagi öeldud isegi siis kui sõber täispeaga vahele jäi ja rollu mendi parklasse viidi
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

No neid näidikuid pole vaja lihtsalt !
Roller ei lähe ju naguinii üle 45-e, või mis ;)
Suzuki Katana Lc

Teema algataja
rollerdaja

rollerdaja kirjutas:
tollel on see süsteem olemas, kui vajutad nupule, siis üle 45km/h ei jookse xD
ja kui nupule ei vajuta siis jookseb haigelt ;)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”