Downhill lenks
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Downhill lenks
Niih, asi selline, et ostsin endale Peugeot Speedfight 2e Hollandis ja nüüd rääkisin paari tuttavaga, et näed kõik hea ja tore, aga nad ütlesid, et kuna mul pole kelli lenksul, siis ei tohigi vist sõita sellega liikluses või mis???
-
Teema algataja
Suunad pevad ikka olema või nh kui ei ole siis pead käega näitama. Spidomeeter pole vist eriti oluline. Signaali ka vist vaja ei lähe vähemalt on atv ilma selleta arvele võetud Veldis. Esi ja tagatuli peaksid töötama vist ja piduri oma. Endale just panin downhilli peale ja tellisin ka tulede lüliti. Ahjaa peeglite kohta mulle on nii politsei onu öelnud et kui kohad on siis peaksid ikka olema, siis pidin mobo koju lükkama. Siis oli veel originaal lenks. Aga kui kohtasid pole siis ei pea vist 

-
Teema algataja
no aga peegli kohad on piduri küljes ju. vähemalt katanal on. mina sõidan ilma peeglitetta (vaatan taha) ilma suunatuledetta (näitan käega) ,spidota (veerand gaasiga on 5*km/h ja põhjakaga 9*km/h) õli ja bena vaatan paagist, ühekorra politsei pani puhuma, siis küsis ainult ega külm pole, muu teda nagu ei huvitanud aga see oleneb arvatavasti politseinikust ja sellest kuidas ise nendega suhtled. kuigi tegelikult on plaan vana spido korda teha ja külge tagasi panna.
Njh eks see oleneb rollerist Atlantisel jällegi lenksu küljes. See kui kästi koju lükata oli eelmine aasta märts, puuriti ja uuriti küsiti lubasi mis olid olemas ja see oli vist siis ainuke asi mis ei old korras et peegleid pold. Oli vaja siis võibolla lihtsalt midagi öelda sest kiirust ei ületanud ja kõik LE täitsime. Aga on ka võimalik jalgratta spido peale aretada??!!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.