Yamaha XT 600
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 103
Yamaha XT 600
Tervist!
Kuidas XT-l õlitaset selles õlipaagis kontrollida? Olen kuulnud, et enne tuleb lasta paar minutit käia ja siis seisma jätta ja kontrollida. Kuidas siis tegelikult on? Ja millist õli selle ratta puhul kasutada? Oleks hea kui keegi viitsiks seletada mulle.
Aitäh!
Kuidas XT-l õlitaset selles õlipaagis kontrollida? Olen kuulnud, et enne tuleb lasta paar minutit käia ja siis seisma jätta ja kontrollida. Kuidas siis tegelikult on? Ja millist õli selle ratta puhul kasutada? Oleks hea kui keegi viitsiks seletada mulle.
Aitäh!

Yamaha XT 600
Autoga on lahe kulgeda,nokid nina,keerad rooli ja raadiot ning haigutad. Tsikliga keerad gaasi ja tunned, kuidas hing kinni jääb...
Autoga on lahe kulgeda,nokid nina,keerad rooli ja raadiot ning haigutad. Tsikliga keerad gaasi ja tunned, kuidas hing kinni jääb...
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Üldiselt on hirmus hää teha asju manuali järgi:P
http://www.RepairManualClub.com
Tõmba sealt manual, kindlalt on olemas, aja näpuga järge ja kõik saab hästi tehtud
Aga kui liiga kannatamatu oled, siis: Paned pilli käima, lased soojaks, jätad seisma, võtad korgi koos õlivardaga välja, pühid puhtaks, keerad omale kohale tagasi ja paned kümneks sekiks uuesti käima. Siis peaks ilusti tase näha olema.
Õli kasuta seda mis tehas ette näeb.
Tõmba sealt manual, kindlalt on olemas, aja näpuga järge ja kõik saab hästi tehtud

Aga kui liiga kannatamatu oled, siis: Paned pilli käima, lased soojaks, jätad seisma, võtad korgi koos õlivardaga välja, pühid puhtaks, keerad omale kohale tagasi ja paned kümneks sekiks uuesti käima. Siis peaks ilusti tase näha olema.
-
Teema algataja - Postitusi: 103
Ma ei ole konkreetselt XT-ga kursis, kuid üldjuhul, nii ikka päris ei käi.davidsoniharald kirjutas:Üldiselt on hirmus hää teha asju manuali järgi:P
Tõmba sealt manual, kindlalt on olemas, aja näpuga järge ja kõik saab hästi tehtud![]()
Paned pilli käima, lased soojaks, jätad seisma, võtad korgi koos õlivardaga välja, pühid puhtaks, on ok, kuid tavaliselt ei keera varrast tagasi ja mõõdad lihtsalt tagasi asetades (mitte tagasi keerates, see võib muidugi markide lõikes ka erineda), ei pane käima. Kui õli tase on madal ja lisad õli, siis paned korgi tagasi, käima 1 min nt. ja seisma ja siis mõõdad uuesti. Vähemalt YZxxxFja WR -il niimoodi.
SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.