Aprilia sr50 ost/piiraja

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
mj6u

Aprilia sr50 ost/piiraja

Lugemata postitus Postitas mj6u »

Niisiis nagu teada on aprilial alguses piiraja peal ( 50kmh) Mis juhtuks kui võtta piiraja kohe peale ostu ära? Mootor jookseks kokku? Kogemusi ja arvamusi paluks. ( Masina ostan lähipäevil )

milko111

Lugemata postitus Postitas milko111 »

eluiga lüheneb :)
Honda CB600

Teema algataja
mj6u

Muud midagi?

Teema algataja
Style.

Lugemata postitus Postitas Style. »

Rolleri tulevik on teadmatta siis!:D Unknown;D Sõida ikka mõni 1000 km täis! Siis võta maha!
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Re: Aprilia sr50 ost/piiraja

Lugemata postitus Postitas Kirs »

mj6u kirjutas:
Niisiis nagu teada on aprilial alguses piiraja peal ( 50kmh) Mis juhtuks kui võtta piiraja kohe peale ostu ära? Mootor jookseks kokku? Kogemusi ja arvamusi paluks. ( Masina ostan lähipäevil )
Mis tähendab alguses peal? Tegelikult tehas on nad peale pannud selle plaaniga, et oleksid peal ikka igavesti. Ka piirajatega masina võid vägagi kiirelt ära lõpetada. Mitte kui midagi ei juhtu, kui kohe alguses piirajad kõik eemaldada. Loomulikult võimalus asi kiirelt ära lõpetada, kui lenksus mootori tööst mittemidagi jagav ullike. Asja mõistusega võttes ei juhtu mitte midagi.

Teema algataja
mj6u

Kogemusega ma arvan pole probleemi , tegemist pole mu esimese masinaga lihtsalt käivad kõiksugu kõlakad ala : mootor jookseb kokku jne.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

mj6u kirjutas:
käivad kõiksugu kõlakad ala : mootor jookseb kokku jne.
Mõtle nüüd ise peaga, miks peaks kokku jooksma. Mis seda põhjustab? Eelmises postis andsin nagu mõista. Seda saab põhjustada vaid sadula ja lenksuvaheline tihend. Loogiline, et masin lõpetatakse kiirelt kupatades ainult maksimaalpöörete piiril.

Teema algataja
mj6u

olen ma kuidagi vihjanud sellele ,et kavatsen algusest peale punn põhjas sõita? Kavatsen teha korraliku sissesõidu ikka . Lihtsalt tunnen huvi
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”