Kawasaki VN 800 Classic
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kawasaki VN 800 Classic
Sai foorumi teemadest otsitud ,kuid antud isenditest teemasid vähe.Kuna pean sellise ratta ostu plaane siis enne oleks hea teada kas tegu on hea valikuga just tehnilisest küljest. Kas on tüüpvigu mida peaks teadma enne ostu. Seda ,et mootor liiga väike ärge palun selgitage ma ise ka väikest mõõtu ja ainult 60 kg seda kaalu jaksab ka 800ne vedada.Tänud.
Oho, väga meeldiv, et ka sellise pilli mehi siin foorumis.
Ise soetasin kuu tagasi selle pilli, ma ei tea kas sa mõtled nüüd uut osta?
Endal 2002 aasta classic
Kunagi sai proovitud 1998 aasta classicut ja täitsa hea, ma ei usu küll et see mootor nii lahja on, selge see et kunagi tuleb aeg ehk mil veelgi võimsamat vaja kuid paariks aastaks sobib see väga hästi, kui sa pole just väga nõudlik mootori suhtes.
Uurisin selle tsikli tausta ka leheküljelt kus on pea kõikide tsiklite andmed ja tema näitajad ja midagi halba pole öelda, ainuke asi mis oli madalam kui teistel customitel oli käitumine ja võimed karmimal maastikul, et põllumeestele ei soovitata, aga mootori vastupidavus ja muud sellised asjad olid päris tasemel ja parajalt üle keskmise. siin ka link http://www.bikez.com/motorcycles/kawasa ... c_2001.php
Olen kuulnud palju positiivseid muljeid ja lugenud ka et see on usaldusväärne pill ja ei tohiks nagu alt vedada. Ootan siis ise ka huviga et keegi jagaks arvamusi ja kogemusi
Ise soetasin kuu tagasi selle pilli, ma ei tea kas sa mõtled nüüd uut osta?
Endal 2002 aasta classic
Kunagi sai proovitud 1998 aasta classicut ja täitsa hea, ma ei usu küll et see mootor nii lahja on, selge see et kunagi tuleb aeg ehk mil veelgi võimsamat vaja kuid paariks aastaks sobib see väga hästi, kui sa pole just väga nõudlik mootori suhtes.
Uurisin selle tsikli tausta ka leheküljelt kus on pea kõikide tsiklite andmed ja tema näitajad ja midagi halba pole öelda, ainuke asi mis oli madalam kui teistel customitel oli käitumine ja võimed karmimal maastikul, et põllumeestele ei soovitata, aga mootori vastupidavus ja muud sellised asjad olid päris tasemel ja parajalt üle keskmise. siin ka link http://www.bikez.com/motorcycles/kawasa ... c_2001.php
Olen kuulnud palju positiivseid muljeid ja lugenud ka et see on usaldusväärne pill ja ei tohiks nagu alt vedada. Ootan siis ise ka huviga et keegi jagaks arvamusi ja kogemusi
Respect is everything...
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Re: Kawasaki VN 800 Classic
Sa ikka vaatasid mis aasta postitused on?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.