Kui suur peab olema 70ccm kompressioon?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Mootor ei tööta korralikult. Tahaks kontrollida kompressiooni, aga ei tea palju norm 70ccm mootori kompressioon on
Viimati muutis Monk27, 19 Mär 2007, 17:48, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Paistan võibolla loll, aga kas on ikka mõtet hoida gaasi, kui hääli sees ei ole ;D?Serengeti kirjutas:Gaas tuleks ka minu arust veel põhjas hoida.Sandrew kirjutas:Võtad küünla maha ja keerad sinna auku kompressomeetri, ning ketrad el. starterit või tambid kickstarterit, niikaua kui enam seier kõrgemale ei tõuse.
.
Kui ma isiklikult õigesti aru olen üleüldse sellest mõõtmisest aru saanud siis, gaasi on vaja sellepärast põhjas hoida kui el.starterit lased ,et muidu ju kui õhku peale piisavalt ei tule naq sõiduajal siis pole silindrid kolvil midagi kokku suruda.
Ei arva seda ,et silinder on õhutühi kui gaasi peal pole
Ei arva seda ,et silinder on õhutühi kui gaasi peal pole

D6-> minsk125-> vashood3m-> cz250-> gsx600f
-
Teema algataja
peugeot sp2 50 ccm kopressioon peab jääma vahemikku 8,9- 10,4 ideaal sellel rolleril on 9,8. 70ccm kompressioon sp2el peab jääma vahemikku 13,4-14,6 ideaal 14,4....
Kuna ise sõidan ka sp2-ga siis tean mis nu** sellega on, mul on ka 70ccm panin uhuiuue saksast tellitud(gert250-i käest) ja per**** kopresioon 6,5 ja rohkem ei pigista välja ka...
Kuna ise sõidan ka sp2-ga siis tean mis nu** sellega on, mul on ka 70ccm panin uhuiuue saksast tellitud(gert250-i käest) ja per**** kopresioon 6,5 ja rohkem ei pigista välja ka...
~2500km tagasi oli minu sp2el( Õhkjahutusega) kompresioon natuke üle 9.
Silinder on kulunud,aga korralik, rõngad tutikad, ja kolb suht läbi.
Ma ei teagi, kas on nüüd starter õhtal, või olenselle 2000km( mis juurde sõidetud) ta kohviks ära sõitnud. Samuti on tipp kiirus, ja kiirendus langenud.
Enam 50cc midagi juurde ostma ei hakka, tuleb kohe 70cc.
SÕbra pesukarul on ~5000km sõitnud malossi 70cc sport silinder, kompresioon oli 8.25, käivitub iga ilmaga laksust, käib edasi ka suhteliselt hästi veel.
Koonusfilter on algusest peale peal olnud.Hooldada tuleb.Samuti õhkjahutusega masin.
Silinder on kulunud,aga korralik, rõngad tutikad, ja kolb suht läbi.
Ma ei teagi, kas on nüüd starter õhtal, või olenselle 2000km( mis juurde sõidetud) ta kohviks ära sõitnud. Samuti on tipp kiirus, ja kiirendus langenud.
Enam 50cc midagi juurde ostma ei hakka, tuleb kohe 70cc.
SÕbra pesukarul on ~5000km sõitnud malossi 70cc sport silinder, kompresioon oli 8.25, käivitub iga ilmaga laksust, käib edasi ka suhteliselt hästi veel.
Koonusfilter on algusest peale peal olnud.Hooldada tuleb.Samuti õhkjahutusega masin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.