Ducati nüüd Eestis müügil!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Ducati nüüd Eestis müügil!
Ducati on nüüd Eestis ilusti esindatud. Hooldus saab ka toimima arvatavasti aprilli algusest.
Saatke kirju, helistage!
HR-Moto OÜ
50 25917, 53909911
harri@ee.dsv.com, Varsti ka harri@ducati.ee
Ciao é buona serata!
Re: Ducati nüüd Eestis müügil!
harrionu kirjutas:Ducati on nüüd Eestis ilusti esindatud. Hooldus saab ka toimima arvatavasti aprilli algusest.
Marss HUUMORI teemasse sellise huinjaaga....!!!!!!!!!!
DUCATI on MINU ELURATAS ja mulle ILGELT ei meeldi kui sellega siin NALJA tehakse.... DUCATI esindus (ja ka tehas) on ikka ITAALIAS ja eestil pole ducatica vähmatki pistmist...harrionu kirjutas:Ducati on nüüd Eestis ilusti esindatud.
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Kommionu kuule, viinamarjad hapud või?Kommionu kirjutas:DUCATI on MINU ELURATAS ja mulle ILGELT ei meeldi kui sellega siin NALJA tehakse.... DUCATI esindus (ja ka tehas) on ikka ITAALIAS ja eestil pole ducatica vähmatki pistmist...harrionu kirjutas:Ducati on nüüd Eestis ilusti esindatud.
Aga hinnakiri võiks küll kõigile ilusti näha olla kuskil www.ducati.ee kandis näiteks

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
Kõik, kes vähegi Ducatidest huvituvad, on ülaltoodud lingil olevaid rattaid ja võimalikku uut diilerit näinud no oma kuu aega juba.
Tootja annab Eesti Läti ja Leedu maaletoojaks Desmo Baltija, huvitav oleks teada, kuidas on see asi ametlikult lahendatud?
Ahjaa, natuke norimist kah: palun muutke vähemalt auto24 lehel olevate rataste hinda nii, et selles sisalduks ka käibemaks.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Aga naljakas esindus küll kui pood on auto24 ja kodukat kah ei ole ja tehase leht ütleb midagi muud. Vennad võiksid oma kredibiilsuse tõstmise huvides ikka veidi asja täpsustada, muidu võib äkki isegi hästi mõeldud asi neegriks muutuda.
PS. ma müüsin ka kunagi auto24 kaudu ühe BMW, ega ma siis sellepärast esindaja veel ei ole

-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
Mu mäletamist mööda mitmed autopoedki oma kaupa läbi auto24 pakkunud, selles mõttes pole asi üldsegi hull.
Selle esindamisega oli ka mingi EU nõks, põhimõtteliselt ei saa keelata mingi margi müümist, paljud tootjad lihtsalt nõuavad nendepoolsete kindlate tingimuste täitmist edasimüüja poolt.
Ja teeks nüüd nii, et ei ürita siin alustavat butiiki kohe maa sisse trampida, anname neile mingid kriitikavaba sada päeva. Selle aja jooksul on üsna selge kas asi jääb pidama või mitte.
saabastegakass
ducatista
Ehh pole nad hapud midagi... Mul hetkel 5 ducatit...hannes kirjutas:Kommionu kuule, viinamarjad hapud või?
Aga sellisesse DUCATI Eesti esindusse kohe kuidagi ei usu....
NB: ja muideks on DUCATI juba aegade algusest Eestis müügil olnud... seda siis läbi MotoMarketi...
DUGATI boks oli üle ootuste "Kobe".. nii motikate kui ka naiste poolest...

Loodan, et Ducati esindusest saab ikka korralik ASI, mitte aga selline nagu muruniidukijasaenikerdisepesa nagu ühel Itaalia rauaga kaupleval "konkurendil"
-
Teema algataja
Hommik Kommionu!Kommionu kirjutas:DUCATI on MINU ELURATAS ja mulle ILGELT ei meeldi kui sellega siin NALJA tehakse.... DUCATI esindus (ja ka tehas) on ikka ITAALIAS ja eestil pole ducatica vähmatki pistmist...harrionu kirjutas:Ducati on nüüd Eestis ilusti esindatud.
Anna andeks, kui sõnaseadmises ei ole ilgelt tegija. Panen siis sinu jaoks spetsiaalselt selle lause teisiti kokku: Ducati AMETLIK DIILER JA HOOLDUS on nüüd Eestis olemas. Kas nii on parem?
PS! DUCATI on ka MINU ELURATAS!
-
Teema algataja
Oleks elu nii lihtne, et kõik asjad saab kohe tehtud, aga näed - polemx77 kirjutas:Jep, see vist Eesti sedustega vastuolus, kui hind EI sisalda käibemaksu.
Aga naljakas esindus küll kui pood on auto24 ja kodukat kah ei ole ja tehase leht ütleb midagi muud. Vennad võiksid oma kredibiilsuse tõstmise huvides ikka veidi asja täpsustada, muidu võib äkki isegi hästi mõeldud asi neegriks muutuda.
PS. ma müüsin ka kunagi auto24 kaudu ühe BMW, ega ma siis sellepärast esindaja veel ei ole.

itaallastega teadupärast on asjaajamine pikema vinnaga. ducati.com dealer locationi alt leiab küll riigi "Estonia", kuid muu info on jäänud kuhugi toppama. Rahustuseks võin öelda, et pod saab olema Narva mnt 22 ja koduleht ducati.ee, ka töökorda, nii pea, kui saab.
PS! ma müüsin Auto24 kaudu kaks seda punast ratast ära, seega, ma juba olen diiler küll

Hommik jahh...harrionu kirjutas:Hommik Kommionu!

Rõõm kuulda et Ducati on ka Eesti leidnud

Alguses pidasin "Esindajat" selliseks kataloogikaupmeheks, kes siia bikerisse iga kuu paar tükki ära eksivad...
Nii... Tänaselt EluMoto messilt krabasin miskise ducati 1098 hinnakirja ja jäi sealt silma üks nati naljakas lause....
alates 2007 aastast on ducatide hooldus 50% odavam...

Mida see tähendama peaks? kuluosad odavamad või hooldusvälp pikem?
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
mina saan sellest niimoodi aru et saad oma õlivahetused ja asjad 50% odavamalt tehtud nendejuures or smth?Kommionu kirjutas:alates 2007 aastast on ducatide hooldus 50% odavam...![]()
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
njahh.. sedasi saan ka mina aru... aga seda ma ei taipa kuidas õli ja rihm ja filtrid äkki odavamaks muutuvad? neid ju ise DUCATI ühtegi ei tooda?simp kirjutas:mina saan sellest niimoodi aru et saad oma õlivahetused ja asjad 50% odavamalt tehtud nendejuures or smth?
-
Teema algataja
Hooldusvälp pikem, mis omakorda ju tähendab samas seda, et kulub pulikate peale vähem rahaKommionu kirjutas:Hommik jahh...harrionu kirjutas:Hommik Kommionu!![]()
Alguses pidasin "Esindajat" selliseks kataloogikaupmeheks, kes siia bikerisse iga kuu paar tükki ära eksivad...
Nii... Tänaselt EluMoto messilt krabasin miskise ducati 1098 hinnakirja ja jäi sealt silma üks nati naljakas lause....
alates 2007 aastast on ducatide hooldus 50% odavam...![]()
Mida see tähendama peaks? kuluosad odavamad või hooldusvälp pikem?

-
Teema algataja
-
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Sellisel juhul hooldusvälpade nõks ülesse ajamine on täiesti mõeldav, sest erinevalt märgsidurist, ei aja kuivsidur saasta mootoriõli sisse ning samuti on täielik "sidurdus" parem (õli viskoossus ei mõju ketaste vahel, õhk isoleerib paremini).
Ideaalis muidugi peaks ka käimakasti õli eraldi panema, et välbad ülesse ajada, mida mõned tootjad ka harrastavad.
Aga jah, üldiselt olen nõus, et kliendi võitmiseks üha enam paisutatakse asjad üle konkurentide vahel ja tõenäoliselt mingist piirist ei pea raudvara tervis sellele enam lihtsalt vastu pikemas perspektiivis... (20-30K+ välbad hakkavad kätte tulema tasapisi juba ka tsiklitemaailmas)
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:

[/quote]
ehk võiks selle ka teistpidi sõnastada - eestlased on hakanud leidma ja nägema DUCATIT (jt itaallasi), mis on igati rõõmustav ja tervitatav suhtumine.
Ja meeldiv, et Duci messil nii uhkelt väljas (hää oli kohe Ducati punane seljas ringi jalutada).
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tänatud: 5 korda
No comment
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Imelikult palju pilte sul sellest DUCATIST selle chikiga...Alwayslate kirjutas:
Ducatid mulle meeldivad
Ei teemasse ka natuke.Mis kuradi pidi ducatid nii masendavalt palju kiiremad sirge peal on kui muud asjad?
18 km/h oli vist kiirem kui rossi oma yamuga.

Mitte ducati ei olnud jube kiire, vaid FIATI mootoriga YAMAHA oli ju sirgetel üllatavalt aeglane... seda siis võrdluses ducati (kiiruse vahe sirgel ~20km/h... kaalu vahe 7kg ducati kasuks) ja Repsol Hondaga...
Ilusaid FIATTE teile kallid Yamusõbrad....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.