CPI oliver city VS. Kymco cobra racer 50
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 493
CPI oliver city VS. Kymco cobra racer 50
kumba oleks mõttekam osta, pliis andge infot masinate vigade ja heade kylgede vastu
masinad siis siin:
http://zone.ee/ValgeHunt/cpi.htm
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... f2ae253ea8
aidake, plaanin yhe osta
masinad siis siin:
http://zone.ee/ValgeHunt/cpi.htm
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... f2ae253ea8
aidake, plaanin yhe osta
KOndimootor
-
- Kontakt:
Cpi oliver city : 1. kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] kuidagi nõrgad, purunevad suhteliselt kergelt.
2. Mootori poole pealt ütleks nii palju, et võimsust just eriti
pole.
3. Hea on see et palju juppe on müügil.
4. üleüldiselt kipub kergesti lagunema. (mootor, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"], jne)
Kymco Cobra Racer 50: 1. Kvaliteet roller, ainuke mille üle nuriseks on
välimus, kellele meeldib kellele mitte
2. Mootor olevat ikka suhteliselt hea, jõudu on
küllalt juba ilma tjuunimata. (Kogemused siis
sõbra omaga).
Igastahes soovitaks soojalt Kymco Cobra Racerit, kuid kui on raha ja just
tjuunima soovid hakata, siis parema projekti saaksid siiski CPI-st
2. Mootori poole pealt ütleks nii palju, et võimsust just eriti
pole.
3. Hea on see et palju juppe on müügil.
4. üleüldiselt kipub kergesti lagunema. (mootor, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"], jne)
Kymco Cobra Racer 50: 1. Kvaliteet roller, ainuke mille üle nuriseks on
välimus, kellele meeldib kellele mitte

2. Mootor olevat ikka suhteliselt hea, jõudu on
küllalt juba ilma tjuunimata. (Kogemused siis
sõbra omaga).
Igastahes soovitaks soojalt Kymco Cobra Racerit, kuid kui on raha ja just
tjuunima soovid hakata, siis parema projekti saaksid siiski CPI-st

Suzuki Katana Lc
-
-
-
Ausalt, kymco mootor on hea, arvatasti on agility oma sama mis sellel, mootor l2heb mul lausa gpsi j2rgi 52 km/h v2lja spidoka j2rgi 65km/h . noh elab üle
Ostaks kindlasti cpi oliveri palju uuem, gondlite jama unustage ära seda ei pane t2hele. Kymco välimus annab noh soovida. Mulle ei istu Cpi oliver ikka ilus ja ei saa mõnitada kui on mingi imelik seltskond. Tead kui sa tsekkad soovist siis sa leiad palju parema pakkumise nende vahepeale. 2004 a cpi hussar - ja ka 3000 km sõitnud vist. Nii et edu otsimisel.
Ostaks kindlasti cpi oliveri palju uuem, gondlite jama unustage ära seda ei pane t2hele. Kymco välimus annab noh soovida. Mulle ei istu Cpi oliver ikka ilus ja ei saa mõnitada kui on mingi imelik seltskond. Tead kui sa tsekkad soovist siis sa leiad palju parema pakkumise nende vahepeale. 2004 a cpi hussar - ja ka 3000 km sõitnud vist. Nii et edu otsimisel.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kohe kindlasti EI ole sama mootor. Mootor on lausa teist tüüpi. Kui sa vähegi vaevuksid uurima, siis Cobra/Racer on 2 taktiline. Sinu Agility on aga 4 taktiline.Urbanstyle kirjutas:Ausalt, kymco mootor on hea, arvatasti on agility oma sama mis sellel,
Järjekordne hädapätakas, kes kardab teiste mõnitamise alla sattuda. Kas te ostate omale rolleri sõitmiseks või teiste ees eputamiseks? Eile just oliUrbanstyle kirjutas:Mulle ei istu Cpi oliver ikka ilus ja ei saa mõnitada kui on mingi imelik seltskond.
üks siin mures, et pakutud rolleril ei olevat valuvelgi all. Ostke ja sõitke, mitte ärge tõmmelge.
-
mina võtaks cpi kohe kindlasti. Ma ei saa aru mis võimsusest ja kiirendusest te siin räägite. Tee korralikud load ja osta endale tsikkel kui tahad kiirendust. Kõik oleneb kuidas hoiad , kuidas on tehtud sissesõit , mis teedel ja aastaaegadel sõidad. Ei lagune need CPi midagi niisama. Ütleme nii et see teine roller - Kymco või misiganes on ikka buttugly roller. Ise ei sõidaks mingi hinna eest sellisega. Võite nüüd fleimima mind hakata!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.