honda dio

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
claritji

honda dio

Lugemata postitus Postitas claritji »

Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

no, kui esimene roller, siis tasub kindlasti :wink:
Väga hea kiirendusega roller.
Ning ei ole suur, just hea algajale.
Suzuki Katana Lc

Teema algataja
robhimself

Lugemata postitus Postitas robhimself »

kui normaalses seisukorras on, siis jah.
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

See on üks kõvemaid Diosi siin väikses Eestis , soovitan.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

GReddy kirjutas:
See on üks kõvemaid Diosi siin väikses Eestis , soovitan.
Millest seda järeldad? http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... ht=#192159
ja lugedes kasutaja robskar erinevaid poste antud rollerist, siis kas on ikka üks ´kõvemaid´(või ei jaga ma selle sõna tähendust)? Teemaalgataja võiks uurida, kas need vead, mis teemadest välja tulevad on täielikult likvideeritud. Kasutage rohkem otingut ja võite palju teid huvitavat informatsiooni leida.
Justice kirjutas:
Väga hea kiirendusega roller.
Ning ei ole suur, just hea algajale.
Teemalagataja küll ei maininud enda kogemustest midagi ja see soovitus on küll natu kummaline. Kui algaja, siis miks soovitad väga hea kiirendusega rollerit? Väike ja äkiline kooslus ei ole algajale kindlasti kohe variant. Väikese riistapuuga just juhitavus kannatab. Pean silmas just 10´rattaid.
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

Tere Holma , see on minu arvamus lihtsalt ja järeldan sellest ,et see on üks ainukesi Diosi millel amordid TÖÖTAVAD(kusjuures vanad amordid töötasid ka)Elan vabas riigis , arvan mida tahan , pole vaja kõike maha teha.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

GReddy kirjutas:
Tere Holma , see on minu arvamus lihtsalt ja järeldan sellest ,et see on üks ainukesi Diosi millel amordid TÖÖTAVAD(kusjuures vanad amordid töötasid ka)Elan vabas riigis , arvan mida tahan , pole vaja kõike maha teha.
No sellepärast ju küsisingi, et arvamust täpsemalt põhjendaksid. Ja olen ka ise juhtunud Dio-ga sõitma, millel samuti amortisaatorid töötasid probleemideta. Mittetöötavad amortisaatorid ei ole kindlast konkreetse mudeli viga vaid tavaliselt ikka hooletu omaniku süü. Maha ma ei tee siin kohe kindlasti mitte. Pigem informeerisin teemaalgatajat, kuna ta küsis ju konkreetse rolleri kohta.
Kasutaja avatar

nael

Lugemata postitus Postitas nael »

Igatahes julgen öelda, et väga korralik on see konkreetne Dio. Olen sõinud ja midagi ei logise/kolise, nüüd ka uued amordid ees. Need vanad dio amordid ongi nendel see tüüpviga. Ka minul olid amordid läbi, aga sain robskarilt tema vanad, mis ikka natukenegi töötasid, võrreldes eelmistega millest tuli mulda välja. See masin liigub edasi ka väga tublilt, ainuke miinus, et hetkel kummid slikid.
Mina soovitaksin küll Honda Diot, eriti veel sellise hinna eest. :wink:

oltc1100
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

dio on hea ja vastupidav roller, ainuke miinus sellel isendil on tooreklapp mis antud masinal ei tööta(vähemalt mõni aeg tagasi ei töödanud)

Teema algataja
nos11

Lugemata postitus Postitas nos11 »

ma soovitaks kah seda rollerit kuna endal juba teine dio ja olen väga rahul aint nende amortidega on jama aga robskari diol on amordid korras aga ainult tooreklapp vist ei tööta
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”