Tsiklistisõbralik Pizzeria & Cafe Tartus
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Tsiklistisõbralik Pizzeria & Cafe Tartus
tere Sõbrad,
heameel teatada, et ammune unistus on teoks saanud ja oman nüüd pizzeriat.
Ja loomulikult kaasnevad sellega ka kõikvõimalikud motorahva soodustused
Pappa Pizza & Cafe
(Anne Selveris, Kalda tee 43, Tartu) http://www.postimees.ee/060207/tartu_po ... 243263.php
Nagu artiklis öeldud, saavad kõik need, kes näitavad müüjale biker.ee kaarti või mootorratta teh.passi, alet kõikidelt söökidelt ja pizzadelt -15%
Võtsin tööle uue ägeda koka ka kes sealse menüü eriti heaks teeb. Olemas ka pannkoogid ja päeva praed ning -supid.
Oleme avatud E-P 10-20-ni.
Kõike saab ka kaasa osta ja ette tellida: 7461625
Ootame kõiki lõunale ja pizzatama
Kohe varsti saan suure teleka ka üles!
motokas @:bsmile: let's eat
heameel teatada, et ammune unistus on teoks saanud ja oman nüüd pizzeriat.
Ja loomulikult kaasnevad sellega ka kõikvõimalikud motorahva soodustused

Pappa Pizza & Cafe
(Anne Selveris, Kalda tee 43, Tartu) http://www.postimees.ee/060207/tartu_po ... 243263.php
Nagu artiklis öeldud, saavad kõik need, kes näitavad müüjale biker.ee kaarti või mootorratta teh.passi, alet kõikidelt söökidelt ja pizzadelt -15%
Võtsin tööle uue ägeda koka ka kes sealse menüü eriti heaks teeb. Olemas ka pannkoogid ja päeva praed ning -supid.
Oleme avatud E-P 10-20-ni.
Kõike saab ka kaasa osta ja ette tellida: 7461625

Ootame kõiki lõunale ja pizzatama
Kohe varsti saan suure teleka ka üles!
motokas @:bsmile: let's eat

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Parkimisega lihtne, kasutada on terve suur selveri parkla. Kevadepoole üritan saada ka loa, et saaks maja taha minu akende alla parkida. Siis hea istuda ja ratast kaedaPiipz kirjutas:Jou, stampküsimus, ütleks ma, st. kuidas parkimisega lood on?:)

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Kontakt:
Kui väliskülalised oma rattad akna alla pargivad ja sõiduvarustuses sisse astuvad, siis on ju siililegi selge, et -15% vaja arvele lüüaCB500 kirjutas:See on väga stiilne, et tsikli tehn.passiga saab allahindlust. See info võiks seal soome/inglise keeles ka olla, siis on järgmine hooaeg väliskülalistel meeldiv üllatus.

Siinkohal ma küll päris nõus ei ole, kahjuks elus ei saa päris ilma reegliteta ja igaühele kes tsiklitagis/või seda meenutavas leti ette satub lambist allahindlust ka ei saa teha. Ettevõtluse eesmärk ju ikkagi kasumit teenida.Olts kirjutas:Kui väliskülalised oma rattad akna alla pargivad ja sõiduvarustuses sisse astuvad, siis on ju siililegi selge, et -15% vaja arvele lüüaLoodetavasti on see selge ka müüjale...
Aga mis me siin ikka arutame, eks omanik otsustab milline kodukord olema saab.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
sööge rahus mida te kövatate. kui isu pihku peksta tehke seda kuskil mujal 
buffalos oli sama jama. köige parem kui saab tsikliga kohe lauakörvale söita .
appii!!
mul on hea meel, et vend sai mul uue ja toreda asjaga hakkama.
aga ma ei saa aru sellest miks peab tsikliga alati igale poole sisse ja körvale söitma.

buffalos oli sama jama. köige parem kui saab tsikliga kohe lauakörvale söita .
appii!!
mul on hea meel, et vend sai mul uue ja toreda asjaga hakkama.
aga ma ei saa aru sellest miks peab tsikliga alati igale poole sisse ja körvale söitma.
Viimati muutis K2bi, 07 Veebr 2007, 12:00, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Mulle meeldib küll oma rattal söögiajal silma peal hoida ning näiteks kiivri või jopegi ratta lenksule asetada........K2bi kirjutas:
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
- Kontakt:
Nõus sellega, et tänapäeva Eestis isegi ei taha parkida ratast kauemaks vaateväljast ära (vargus), veel enam kaubanduskeskuse parklasse, kus sellele otsasõidu risk suurem on. Muidugi ei pea parkima laua kõrvale aga hea oleks kindlasti, kui ratast näha on.
Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
mida nad siis ostma peaksid kui nad on masinaga tulnud? Õlut jooma ja masina käekõrval koju lükkama?bash kirjutas:Ja siis ostavad: "Palun mulle üks mahlAlpss kirjutas:Kas ka rolleripoisid/tüdrukud saavad allhindlust teh.pass'i esitamisel?
"
Teemasse. Nagu Tartusse satun kohe astun läbi ja viibutan biker.ee kaarti.
Pigem vihjasin selllele, et sellised kliendid ei too sisse. (PS. Ma ei esinda motopaksu seisukohti)gangsta kirjutas:mida nad siis ostma peaksid kui nad on masinaga tulnud? Õlut jooma ja masina käekõrval koju lükkama? .bash kirjutas:Ja siis ostavad: "Palun mulle üks mahlAlpss kirjutas:Kas ka rolleripoisid/tüdrukud saavad allhindlust teh.pass'i esitamisel?
"
Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
aga rikkad emmed-issid annavad raha ja ka lapsukesed suudavad pitsa+mahla ära süüa/juua jnejne...bash kirjutas:Pigem vihjasin selllele, et sellised kliendid ei too sisse. (PS. Ma ei esinda motopaksu seisukohti)gangsta kirjutas:mida nad siis ostma peaksid kui nad on masinaga tulnud? Õlut jooma ja masina käekõrval koju lükkama? .bash kirjutas:Ja siis ostavad: "Palun mulle üks mahlAlpss kirjutas:Kas ka rolleripoisid/tüdrukud saavad allhindlust teh.pass'i esitamisel?
"
vahest isegi tuttavaid kaasa vedada sinna ehk?
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
autot ei ole nii lihtne ju kuhugile kasti tõsta ja lihtsalt minema sõita sellega...kõrtsmikumolu kirjutas:
Nüüd ma siis taipan miks kallimate autode omanikud pargivad risti ukse ette nagu vana mära lasipuu ääres
rattaga seda trikki hulka kergem teha ja vaadata tahetakse pigem sellepärast et seda jama vältida

-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Noored toovad sisse vaat et rohkemgi. Sul veab et see sinu pleiss pole, muidu ei tuleks tänapäevased rollerimehed tulevikus ka juba "päris" rattaga sulle küllabash kirjutas:Pigem vihjasin selllele, et sellised kliendid ei too sisse. (PS. Ma ei esinda motopaksu seisukohti)gangsta kirjutas:mida nad siis ostma peaksid kui nad on masinaga tulnud? Õlut jooma ja masina käekõrval koju lükkama? .bash kirjutas:Ja siis ostavad: "Palun mulle üks mahlAlpss kirjutas:Kas ka rolleripoisid/tüdrukud saavad allhindlust teh.pass'i esitamisel?
"

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.