Soojalt ei tööta
Moderaator: Moded
Soojalt ei tööta
nagu pealkiri ütleb, roller ei tööta soojast peast hästi...
Et nagu karpa on puhas...[umbes 5 korda 1 päeva jooksul puhastatud]
Külmalt lippab nagu tuulispask aga soojalt on kööga
Masinaks on ikka vana hea HIINAKAS mingi TM50-3 vms :p
Et nagu karpa on puhas...[umbes 5 korda 1 päeva jooksul puhastatud]
Külmalt lippab nagu tuulispask aga soojalt on kööga

Masinaks on ikka vana hea HIINAKAS mingi TM50-3 vms :p
Pärnu RK
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Täpselt sellise suhtumse pärast ongi Eestist väga raske head masinat osta, sest kõik müüvad alles siis kui masinal on vaja mingi kalli asi vahetada või suurem remont teha. Üritagem ikka aususe poole. Müüge siis kui asi korras ja töötab, teil süda rahul, ostjal hea olla.vilosius kirjutas:Õnneks on talv, nii et kogu aeg on külm ja tuulis ja pask. Paras aeg müüa siis..

Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
no kuule ära arva et kõik on ka mingit omakasupüüdlikud siin Eestimaal, ma müün kah rollerit kõik on heas korras, keegi ikkagi ei taha.HannesN kirjutas:Täpselt sellise suhtumse pärast ongi Eestist väga raske head masinat osta, sest kõik müüvad alles siis kui masinal on vaja mingi kalli asi vahetada või suurem remont teha. Üritagem ikka aususe poole. Müüge siis kui asi korras ja töötab, teil süda rahul, ostjal hea olla.vilosius kirjutas:Õnneks on talv, nii et kogu aeg on külm ja tuulis ja pask. Paras aeg müüa siis..
Vabandust et OT!
-
-
Sa karpat oled puhastanud? Või paakiRoller Men kirjutas:Ma ei tea kas mul siis sama probleem.?
Mul on nii, et saan külmalt mingi 1 km sõita ja siis jääb roller seisma.
Ootan mingi 10 sec siis läheb jälle ilusti käima ja saan jälle mingi kildi sõita ja siis sama jama..![]()
Kas vaja kah segu timmida?
Või milles probleem?

võib olla nii et karpa läheb bena täis ja siis saad 1km sõita siis mingi ajaga läheb jälle natuke siis saad jälle sõita.. ?
[ PS: vale siis ärge näkku lööge ]

Pärnu RK
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
No esmalt pakuks kohe, et bensiini pealevool karburaatorisse raskendatud. Tsekka ka küünalt. Elementaarsed asjad kõigepealt. See ei ole lahendus, et kohe, kui roller tõrkuma hakkab kukutakse segukruvi kruttima.Roller Men kirjutas:Ma ei tea kas mul siis sama probleem.?
Mul on nii, et saan külmalt mingi 1 km sõita ja siis jääb roller seisma.
Ootan mingi 10 sec siis läheb jälle ilusti käima ja saan jälle mingi kildi sõita ja siis sama jama..![]()
Kas vaja kah segu timmida?
Või milles probleem?
Aga kuidas siis käitub, kui mootor töösoe?
-
-
Paagi puhastamisel pole eriti mõtet vast, ega halba ei tee, Põhiline on just vaakumklapi (asub paagi küljes) filtri puhastamine. Ära käib vaakumklapp, kas kahe poldiga või klambriga oleneb rolleri margist. CPI-l ei tea, aga nad kõik on stantartsed.Roller Men kirjutas:Saad käima ära ja siis kui hakkad kaasi keerama siis hakkab vaikselt juba minema ja kui natukene juurde lisad siis tahab välja surra.
Karpat olen puhastanud.
Paaki puhastan ära siis.
Algatuseks võid võtta kaks voolikut karburaatori küljest ära bensiini- ja vaakumvooliku, tõmmata vooliku otsad silmnähtavale kohale ja vaakumvoolikust imeda suuga, siis peab hakkama bensiini voolikust bensiini voolama. Imemise lõppedes peab ka lõppema bensiini pealevool.
Mudakoll
-
Küsimus nii teema algatajale kui ka Roller Men-le, kas gaasiga mängides saab pöörded üles?
Ei saagi täpselt aru te jutust, äkki viga hoopis selles.
Külma mootori korral annab automaatne toores peale piisavalt bensiini, mis muudab küttesegu rikkaks aga kui mootor soojaks läheb, siis muutub küttesegu lahjaks ja on kööga.
Ei saagi täpselt aru te jutust, äkki viga hoopis selles.
Külma mootori korral annab automaatne toores peale piisavalt bensiini, mis muudab küttesegu rikkaks aga kui mootor soojaks läheb, siis muutub küttesegu lahjaks ja on kööga.
mca15 kirjutas:Alati tuleb külmade ilmade puhul panna suurem düüs.
Külma õhku mahub silindrisse tunduvalt rohkem kui sooja, siis jääb talvisel sõidul küttesegu lahjaks. Segukruvist sa seda paika ei aja, jääb ainult üle süürem düüs panna.
Mudakoll
-
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kas sa siis vaatasid bensiini pealevoolu üle? Ok kõik? Karburaator puhastatud? Ikka jääb peale mõnigast töötamist seisma? Ja see segukruvi timmimine kipub pea igal masinal individuaalne olema. Ei ole ikka nii, mina oma neljataktilisel keeran 0,5 pööret väljapoole ja siis sina enda omal sama seadet kasutad. See on kõik testimise asi. Juhendis on kirjas, et kui palju pööret lõppukeeratud asendist väljapoole keerata. Ja selle asendiga reeglina ka mootor töötab. Edasi peenem seadistamine juba katsetamise asi.Roller Men kirjutas:See segu kruvi keeramine 0.5 pöörde võrra tähendab siis, et 0.5 pööret väljapoole?
-
Puhatsasin karburaatori ära. Ujuki kambris oli nagu selline öli tilk või vee glomp.
Paagi puhastasin kah ära.
Sealt nagu silm ei pannud midagi erilist tähele tähele kas tuli sodi välja või mitte, aga välja tuli sealt mingi metalli tükk.!
Panin ilusti kokku ja olen ka juba sõita proovinud mõned päevad.
Roller on laitmatult ilusti töödanud.
Asi siis oligi vist sellest, et seal paagis oli see metalli tükk ja see siis läks ette sinna benzu pumba juurde.
Ja kusjuures pean mainima, et see metalli tükk oli parajalt suur.
Aga nüüd kõik korras.
Äitäh abi eest.
Panin ilusti kokku ja olen ka juba sõita proovinud mõned päevad.
Roller on laitmatult ilusti töödanud.

Asi siis oligi vist sellest, et seal paagis oli see metalli tükk ja see siis läks ette sinna benzu pumba juurde.
Ja kusjuures pean mainima, et see metalli tükk oli parajalt suur.
Aga nüüd kõik korras.

Äitäh abi eest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.