Teibituuning
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Teibituuning
Kas kellegil on olnud kokkupuuteid teibituuninguga?
Kuidas seda võiks teostada?
Tänud ette
Kuidas seda võiks teostada?
Tänud ette

-
Teema algataja
Noo,kui meil juba nii tegijate vendadega tegemist on,kes teibitjuuninguga tegemist tahavad teha,siis pole asi nii lihtne
Enivei...Et sooritada teibituuningut läheb sul vaja
1)Teip
2)ebaloogilist mõtlemist
3)kääre
.Parimad Tjuuningu soovitused tulevad siit:
1)Võta tükk teipi,pane see endale rollerile pikku-pidi peale ning oota..umbes 5 minutit.Nii nüüd võta teine tükk teipi ja pane laiu pidi peale,oota 5 minutit ning asu linna poole sõitma.Lähima aja jooksul on märgata Tulemusi.
Tulemus:
1)Suur populaarsus naiste seas.
2)oskuste väljendamine.
3)ajakulu.

Enivei...Et sooritada teibituuningut läheb sul vaja
1)Teip
2)ebaloogilist mõtlemist
3)kääre
.Parimad Tjuuningu soovitused tulevad siit:
1)Võta tükk teipi,pane see endale rollerile pikku-pidi peale ning oota..umbes 5 minutit.Nii nüüd võta teine tükk teipi ja pane laiu pidi peale,oota 5 minutit ning asu linna poole sõitma.Lähima aja jooksul on märgata Tulemusi.
Tulemus:
1)Suur populaarsus naiste seas.
2)oskuste väljendamine.
3)ajakulu.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
-
- Tsikkel: Jawa Style
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Ära nüüd niisama ka lahmi. Ka palja teibiga on vabalt võimalik tuunida.toom kirjutas:teibiga ei tee sa midagi
Üks näide, kahjuks küll auto, mitte roller. http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2918517
Joel
-
Ma olen ka teibituuninguga kokku puutunud, kasutasin auto vinüülteipi, mida mul on kastitäis ja panin masinale külge, suhteliselt hea jäi .... aga millimeetri pealt juppide välja lõikamine läks juba oma 2 tundi.... kui korralikult teha, siis sobib ikka küll.
Võrr-> Stella 50cc -> Moskva 125cc ->Dirt bike 110cc ->Kawasaki KMX 125cc -> Aprilia Shiver 750 cc
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
minu teada on teibi tuuningu väljendit kasutatud siis kui tegemist on teibiga parandatud asjaga. kui on parandamiseks ka traati kasutatud siis võib nimetada seda teibi ja traadi tuuninguks. mõte selles et selle asemel et korralikult miskit korda teha siis minnakse kergema vastupanu teed ja kasutatakse kättesaadavaid materjale.
Eat your veggies, little people
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
minu arvates käib teibituuning üldse nii, et kui rolleril kuskilt mõni plastik või ükskõik mida ribadeks on, siis tõmmad alati teibi peale
( ei ole mõtet ju korraliku parandamisega riskida). kunagi ühel sõbral püsisid nii iste, põhjagondel, kui tagutuli teibiga masina küljes
lahe ju
väike näide, täitsa suvalt võetud :
http://www.zone.ee/s88sitta/Roller/Picture%20013.jpg

väike näide, täitsa suvalt võetud :
http://www.zone.ee/s88sitta/Roller/Picture%20013.jpg
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.