Asjalik video: wheelie õpetus
Moderaator: Moded
-
Pets1980
Teema algataja
-
Loff
- Toetajaliige
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 38 korda
- Kontakt:
Hea ja õpetlik!
Keegi järge ka kuskilt on leidnud?
Keegi järge ka kuskilt on leidnud?
https://www.youtube.com/@PiPprojectsinprogress
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Ärge siis nii lõpetage:
http://video.google.com/videoplay?docid ... &q=wheelie
... ja kasutage kaitserõivaid.
http://video.google.com/videoplay?docid ... &q=wheelie
... ja kasutage kaitserõivaid.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
-
kri
Teema algataja
-
Whitebalance
- Kontakt:
-
Loff
- Toetajaliige
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 38 korda
- Kontakt:
järelikult ei ole neil midagi kaitsta selle kiivriga, ja muu keha kaitsmine juba sealt johtuvalt...kmx kirjutas:Hehh,enamus kes laksu panevad,on ainult kiiver peas,kui sedagi...Piipz kirjutas:kirjutad "wheelie crash" youtube või google alla ja tuleb neid oma mitukümmend.Väga mõttetu tegu nagu.
https://www.youtube.com/@PiPprojectsinprogress
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Trikimehed ei alusta uute trikkide õppimist mitte võimsa vaid hoopis väikese ja kerge tsikliga. Suure peale minnakse siis kui väiksega käpas. Aga noh, mida nemad ka teavadkri kirjutas:Tegelikult see väga vana video, käinud vist läbi siin wheelie-õpetus-teemades. Ainuke asi mida wheele õppimise jaoks on vaja, on võimas tsikkel, hakata õppima siduriga jamades on ikka pask.
Mina hakkasin kunagi 125-ga harjutama ja kuna lahjema mootoriga aparaat on suht kapriisne jõu osas ning peab väga tundeliselt sellele gaasile lähenema siis asja käppa saades oled ka sama osav / osavam suurema tsikli peal.
Tahaks hoiatuseks lisada, et mida võimsam ratas seda lihtsam on wheeliet pullida (kah mul hoiatus?) AGA seda lihtsam on ka üle tõmmata või mingil muul moel laksu panna, näiteks lihtsalt külili käia mida juhtub 50% juhtudest kus sanga hoidja eksib keha hoiakuga ning hakkab lenksu küljes "rippuma".
Been there done that, got hurt... did it again!
Tahaks hoiatuseks lisada, et mida võimsam ratas seda lihtsam on wheeliet pullida (kah mul hoiatus?) AGA seda lihtsam on ka üle tõmmata või mingil muul moel laksu panna, näiteks lihtsalt külili käia mida juhtub 50% juhtudest kus sanga hoidja eksib keha hoiakuga ning hakkab lenksu küljes "rippuma".
Been there done that, got hurt... did it again!
-
case
Teema algataja
-
artur223
Teema algataja
Selle asemel, et kergemat ratast otsida, tuleb ikka ju kw juurde laksataartur223 kirjutas:Sihin praegu mingit uuemat ja 100kw ringis pilli omale, sellega peaks parem olema. Parem nii esiratas üles saada ja parem ennast puruks kukkuda
Ehkki xj pole just sellisteks trikkideks mõeldud, proovika ma algatuseks esimest ketirattast paar-kolm hammast väikemaks keerata. Märksa odavam kui masinavahetus
muide, Ei LC4 ega praeguse 450EXC juures pole ma pidanud siduriga aitama
-
artur223
Teema algataja
tahan üldiselt uut ratast. praegune küll parimas korras aga 180 on piiraja jnemella kirjutas:Selle asemel, et kergemat ratast otsida, tuleb ikka ju kw juurde laksataartur223 kirjutas:Sihin praegu mingit uuemat ja 100kw ringis pilli omale, sellega peaks parem olema. Parem nii esiratas üles saada ja parem ennast puruks kukkuda![]()
Ehkki xj pole just sellisteks trikkideks mõeldud, proovika ma algatuseks esimest ketirattast paar-kolm hammast väikemaks keerata. Märksa odavam kui masinavahetus
muide, Ei LC4 ega praeguse 450EXC juures pole ma pidanud siduriga aitama
Mina alguses ültse õppisin krossi tsikliga(125ccm3)Mõned ülelaskmised käisid asja juurde,Kõik varustus oli olemas,midagi eriti ei juhtunud,nüüd bikega ei ole probleemi,Algul veist oli kahtalne aga mõnepäeva möödudes oli asi käpas.Ja bikega õppisin kinnisel rajal,mitte keset kesklinna nagu mõnele seda teha meeldib.