rüüpab bensiini nagu loom
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
rüüpab bensiini nagu loom
tre j2lle mul siis jälle uus mure oma hiinakaga:S...kas keegi oskaks öelda et mix mu roller nii palju bensiini võtab????..ma saan aru kyll et ta peabgi praegu natuke rohkem võtma kui suvel aga ikkagi liiga palju v6tab...ma saan täpselt yhe paagit2iega sõita 100km...see pole normaalne..suvel sain sõita 250km vähemalt...
-
Re: rüüpab bensiini nagu loom
Nüüd on ilmad teised pead karburaatori seadistust muutma.olimar1 kirjutas:tre j2lle mul siis jälle uus mure oma hiinakaga:S...kas keegi oskaks öelda et mix mu roller nii palju bensiini võtab????..ma saan aru kyll et ta peabgi praegu natuke rohkem võtma kui suvel aga ikkagi liiga palju v6tab...ma saan täpselt yhe paagit2iega sõita 100km...see pole normaalne..suvel sain sõita 250km vähemalt...
Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
Teema algataja
Re: rüüpab bensiini nagu loom
Suur sul see paak on, et 250km said sõita?olimar1 kirjutas:tre j2lle mul siis jälle uus mure oma hiinakaga:S...kas keegi oskaks öelda et mix mu roller nii palju bensiini võtab????..ma saan aru kyll et ta peabgi praegu natuke rohkem võtma kui suvel aga ikkagi liiga palju v6tab...ma saan täpselt yhe paagit2iega sõita 100km...see pole normaalne..suvel sain sõita 250km vähemalt...
Ma olen saanud oma 5l paagiga algusest peale 100km sõita.
-
- Tsikkel: KTM 1290SAR
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Sellel hiinakal minu teada on elektriline tooreklapp ja kui see mingil põhjusel ei tööta, siis tähendab see seda, et peale toores ei jää.madis kirjutas:kui sa nüüd külmaga lühikesi otsi sõidad, toores pidevalt peal ja palju retsi annad siis pole selline bensu kulu sugugi välistatud
Siis peaksid ka muud ilmingud olemapäikesemasin kirjutas:kui mootor hõre on, eks siis ikka rüüpab rohkem.

Ise saan enda hiinalsest neljataktilise liikuriga, mis aetud 80 kuubiseks 3 liitriga nii 120km. Seda suht tihedate siia-sinna sõitudega. Maanteesõidul kindlasti saab rohkemgi. Tehaseseades selle 50 kuubise küttekuluks ütlevad targad raamatud 1,9lL 100km. Ja sinna kahe liitri kanti ta mul oli ka tehaseseades.
Viimati muutis Kirs, 06 Jaan 2007, 22:41, muudetud 4 korda kokku.
s
õhufilter must.
LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.