ATM 125 karbussi jama või miski?

Moderaator: Moded

Teema algataja
kri

ATM 125 karbussi jama või miski?

Lugemata postitus Postitas kri »

masin on siis ATM 125, 1 kuu sõidetud, kickstarteriga, nagu atmracing.ee-s

Asi selline et, kui(koha peal või sõidu ajal) järsult ja palju gaasi annad, siis teeb pött pött ja sureb välja, samas kui anda gaasi natuke sujuvamalt, siis on kõik korras. Oskab keegi öelda, milles võiks probleem olla?
Kasutaja avatar

avenger

Lugemata postitus Postitas avenger »

Mul endal oli mikuni karburaatoriga sama EFEKTIGA asi tuli v2lja et sai liigapalju peale mul v6ttis bensiini ka rohkem kui muidu, minu kiire ja lihtne lahendus oli uus karpa kuna tuuside tellimisega oleks eestis l2inud 2 n2dalat.

Vabandust t2pit2htede p2rast olen hispaanias klaviatuur ei v6imalda. :roll:
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane :D/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi

kalew

Lugemata postitus Postitas kalew »

endal oli sama, puhasta karpa ära ja timmi natuke segu

Teema algataja
kri

thanks abi eest, ma puhastan ja timmin karpa ära ja loodan et see aitab, pole tuju uut karpat otsida teiste tüüsidega :roll:
Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

kri kirjutas:
thanks abi eest, ma puhastan ja timmin karpa ära ja loodan et see aitab, pole tuju uut karpat otsida teiste tüüsidega :roll:
Ja kui korda saad siis oleks tore kui kirjutaksid täpselt mida tegid, sest see mure on paljudel mikuni karburaatoritega pitbike omanikel :?
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.
Kasutaja avatar

saqants

Lugemata postitus Postitas saqants »

yammu kirjutas:
kri kirjutas:
Ja kui korda saad siis oleks tore kui kirjutaksid täpselt mida tegid, sest see mure on paljudel mikuni karburaatoritega pitbike omanikel :?
endal oli kah samajama,vahetasin õhufiltri ja oli korras.

Teema algataja
kri

Puhastasin ja timmisin, probleem jäi ikkagi alles, liiga järsult ei saa gaasi anda, võibolla tuleb tõesti siis uued düüsid otsida.

Teema algataja
Joonsuu

Lugemata postitus Postitas Joonsuu »

Vaata enne düüside seisukorda.Ega enne ära midagi ostma torma,kui oled kõik võimalikud asjad läbi proovinud,mida kodus teha võid!
Vaata seda õhufiltrit ka natuke,ehk on selles viga....
Kasutaja avatar

krossboy

Lugemata postitus Postitas krossboy »

düüs maksab 45.- :twisted: .
Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana

PitBike White Knuckle
http://www.fasttoys.co.uk/wk125%20mx.htm
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Järsul gaasisiibri avanemisel hingest kinnivõtmine tuleb momendi lahjast küttesegust - õhu juurdevool suureneb järsult, kütus aga järgi ei jõua.
Kui lõpppööretel mingeid probleeme ei ole, siis on düüsi mõõt ikkagi õige ja tõsta tuleb segunõela, et kütusekoguse suurenemine toimuks varasema siibri asendi korral.
Sarnase lõpptulemuse võib saavutada muidugi ka liiga kõrge nõelaasendiga aga see annab rohkem tunda just aeglaselt gaasi keerates - nõel juba suurendab küttekogust aga õhusiiber veel liiga kinni ja segu läheb liiga rikkaks ning mootor kipub puterdama, kuni ennast puhtaks köhib ja maksosas on jälle kõik ok.
hälvik
Kasutaja avatar

yammu

oldmoped kirjutas:
Järsul gaasisiibri avanemisel hingest kinnivõtmine tuleb momendi lahjast küttesegust - õhu juurdevool suureneb järsult, kütus aga järgi ei jõua.
Kui lõpppööretel mingeid probleeme ei ole, siis on düüsi mõõt ikkagi õige ja tõsta tuleb segunõela, et kütusekoguse suurenemine toimuks varasema siibri asendi korral.
Sarnase lõpptulemuse võib saavutada muidugi ka liiga kõrge nõelaasendiga aga see annab rohkem tunda just aeglaselt gaasi keerates - nõel juba suurendab küttekogust aga õhusiiber veel liiga kinni ja segu läheb liiga rikkaks ning mootor kipub puterdama, kuni ennast puhtaks köhib ja maksosas on jälle kõik ok.
Nõela aga proovitud kõikides asendites... ?
Kasutaja avatar

saqants

mul ei lasknud õhufilter näiteks piisavalt õhku läbi

Teema algataja
kri

ma üritan täna aega leida ja proovida nõela asendid ära, tundub lootust andev :) Eks ma anna teada, kui aitab.

õhufilter on tip-top, puhastan tihti, kuna muidu oleks vist mootor juba pees, kuna õhufilter on tavaline käsn :p
Kasutaja avatar

avenger

Lugemata postitus Postitas avenger »

mul oli selline jama siis ennem postitatud postis et mul lasi tüüsi vintide vahelt bensiini läbi ja velm motocenter ei osanud seda ka korda teha nad proovisid seal erinevaid tüüse mis ei olnud mikunile mõeldud ja mingeid ime vabandusi mõtlesid välja. ... uus karpa asi kohe korras ..
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane :D/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
Kasutaja avatar

krossboy

Aga äkki on proble ültse selles et praegu ei ole just kõige soojem ja mootor on külm :roll: .
Kjataana

PitBike White Knuckle
Kasutaja avatar

yammu

krossboy kirjutas:
Aga äkki on proble ültse selles et praegu ei ole just kõige soojem ja mootor on külm :roll: .
Kas Sa oled loll või jaa ?

Teema algataja
Joonsuu

Ega jah mootor ju jääbki külmaks.Ainult suvel läheb soojaks.
8nda klassi füüsika on meelest läinud või pole sinnani jõutud :lol:
Kasutaja avatar

krossboy

kahjuks jah 7 klass
Kjataana

PitBike White Knuckle

Teema algataja
kristo3,

Lugemata postitus Postitas kristo3, »

noo kui seitmes klass kas siis liiga vara poles selle masina jaoks ?
Aga asi võib tõesti olla sul õhupuhastis tee see puhtaks ja proovi teist karpat peale ja asi hakkab toimima kui mitte siis kahjuks aidata ei oska...

g2ngster

Lugemata postitus Postitas g2ngster »

kristo3, kirjutas:
noo kui seitmes klass kas siis liiga vara poles selle masina jaoks ?
Aga asi võib tõesti olla sul õhupuhastis tee see puhtaks ja proovi teist karpat peale ja asi hakkab toimima kui mitte siis kahjuks aidata ei oska...
Natuke OT-d veel...

Ega vanus ei sõida, mees ise sõidab... ;)

Teema algataja
Joonsuu

Siin on säilinud ikkagi selline rikkurite suhtumine asjadesse,mis ütleb:"vana ei tööta-UUS".
Üsna mõttetu laristamine,selleasemel,et vanaga niikaua jännata,kuni ta lõpuks korras on.
Aga ma ei tea,kas sa oled juba piisavalt jännanud sellega,et tõesti uus osta?
Kasutaja avatar

yammu

Joonsuu kirjutas:
Siin on säilinud ikkagi selline rikkurite suhtumine asjadesse,mis ütleb:"vana ei tööta-UUS".
Üsna mõttetu laristamine,selleasemel,et vanaga niikaua jännata,kuni ta lõpuks korras on.
Aga ma ei tea,kas sa oled juba piisavalt jännanud sellega,et tõesti uus osta?
Ise olen proovinud nõela kõigis astmetes, karpat ja õhufiltrit puhastanud ning düüse läbi puhunud u.7 korda. Segu näppinud jne. Viimane võimalus oleks tõesti vast proovida kellegi teise pitbike karburaatorit või õhufiltrit.

Teema algataja
Joonsuu

Sul garantii ei kehti enam?Isegi kui ei kehti võiksid sa ikkagi kas sinna ATM'i esindusse või kuskile mujale remonditöökotta minna,kus selliste asjadega tegeletakse ning ka oleks ka suurem protsent see asi korda saada(mitte,et ma ei usuks,et sa ise korda ei saaks).Ok ma proovin selle nõustamise lõpetada,hoian suu kinni!
Kasutaja avatar

yammu

Joonsuu kirjutas:
Sul garantii ei kehti enam?Isegi kui ei kehti võiksid sa ikkagi kas sinna ATM'i esindusse või kuskile mujale remonditöökotta minna,kus selliste asjadega tegeletakse ning ka oleks ka suurem protsent see asi korda saada(mitte,et ma ei usuks,et sa ise korda ei saaks).Ok ma proovin selle nõustamise lõpetada,hoian suu kinni!
Pole veel ühegi asjaga töökotta läinud ning ei kavatse ka sellega minna :wink:
Lihtsalt müstiline on see, et mida aeg edasi, seda hullemini hakkas jumpsima.
Kasutaja avatar

saqants

võta kuskil tolmuvabas ruumis õhufilter maha ja vaata,kas siis sama jama;)

Teema algataja
kri

saqants kirjutas:
võta kuskil tolmuvabas ruumis õhufilter maha ja vaata,kas siis sama jama;)
proovitud, igatepidi, ei kuulnud isegi väikest muutust mootoritörinas
Kasutaja avatar

yammu

Uut küünalt oleks ka tark proovida, või vaata kuidas sul praegu küünal välja näeb...segu võib ka vale olla.

Teema algataja
kri

Tänase järjekordse testmise ajal juhtus selline asi:
kui ma lasen täis gaasiga(10-15 sekki) ja siis hoo maha võtan siis masin sureb välja. Peale seda saan ainult kinnise õhuklapiga masina käima ning sõita kannatab ka ainult kinnise õhuklapiga(koha peal enne sõitu tuuritamine jne ei tekitanud midagi). Lihtsalt äkki keegi oskab öelda, mis imelik asi sellisel juhul võib põhjus olla, väga kahtlane tundub, võimalik olen midagi paigast ära kruttinud, kuigi nõel on samamoodi nagu täiesti alguses ning teised kruvid peaks ka samamoodi nagu alguses olema.

Küünalt olen ka tsekkinud, täitsa ilus on, see ei tohiks probleem olla :roll:
Kasutaja avatar

saqants

kri kirjutas:
Tänase järjekordse testmise ajal juhtus selline asi:
kui ma lasen täis gaasiga(10-15 sekki) ja siis hoo maha võtan siis masin sureb välja. Peale seda saan ainult kinnise õhuklapiga masina käima ning sõita kannatab ka ainult kinnise õhuklapiga(koha peal enne sõitu tuuritamine jne ei tekitanud midagi). Lihtsalt äkki keegi oskab öelda, mis imelik asi sellisel juhul võib põhjus olla, väga kahtlane tundub, võimalik olen midagi paigast ära kruttinud, kuigi nõel on samamoodi nagu täiesti alguses ning teised kruvid peaks ka samamoodi nagu alguses olema.

Küünalt olen ka tsekkinud, täitsa ilus on, see ei tohiks probleem olla :roll:
küünla värvus?

Teema algataja
verner112

Lugemata postitus Postitas verner112 »

SEE SINU PEAKS ON AINULT SILMA JÄRGI HAKKA SÄTTIMA ILUSTI POOL PÖÖRDEGA ET LOED POOL SIIS ÜKS, ÜKS JA POOL JA KUULAD MILLAL MOOTOR ILUSTI TÖÖLE HAKKAB
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”