Malossi Multivar

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
mx2

Malossi Multivar

Lugemata postitus Postitas mx2 »

Kas on mõtet panna 2003 a. ditechile malossi multivar, kui rolleril on elektrooniline piiraja 85 km/h peal. Kas multivar annab lõppkiirust juurde sellises olukorras.
Kas keegi on enda ditechile pannud multivari ja kui on siis räägige täpsemalt.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Mõtle nüüd loogiliselt. Kui masinal on elektrooniline piiraja mis on pandud 85 km/h peale. Kas siis tõesti variaatori vahetamine mingit tulemust annab :?

Teema algataja
mx2

No aga tegelikult ta peaks juurde andma kui tal on laiem tööpind ja rihm tõuseb kõrgemale ju mis siis et aju pöördeid piirab.
Ma ei tea kas keegi saab mu koogikast aru.
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Ei sorri aaga ma ei saa su koogikast aru .
Aga muidu ta ei saa kiiremini minna ju edasi :D
Eriti veel kui piiraja on 85 km/h peal .
Siis ei aita miski, vaid aju vahetamine.
Suzuki Katana Lc

oltc1100
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

mina panin 2003 a ditechile polini speedcontroli, varem oli kiirust 75km/h. peale variaatori vahetust läheb masin üle 80 km/h (spidokas läheb põhja). alguses kui ostsin siis eelmine omanik ütles ka et peal on elektrooniline piiraja. peale variaatori vahetust vahetasin aju välja sellest ei muutunud muud kui kiirendus, tippkiirus jäi samaks. tean küll et jutt käib multivarist kuid soovitan pelae panna speedcontroli.

Teema algataja
mx2

Oled kindel et polini vario on mõtekam panna kui malossi.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

oltc1100 kirjutas:
mina panin 2003 a ditechile polini speedcontroli, varem oli kiirust 75km/h. peale variaatori vahetust läheb masin üle 80 km/h (spidokas läheb põhja). alguses kui ostsin siis eelmine omanik ütles ka et peal on elektrooniline piiraja. peale variaatori vahetust vahetasin aju välja sellest ei muutunud muud kui kiirendus, tippkiirus jäi samaks. tean küll et jutt käib multivarist kuid soovitan pelae panna speedcontroli.
75 km/h pole 85km/h :D Speedcontrol on parem, sest seal on kaasas inimlikud rullid. Aga kui sul aju piiraja on siis ei muutu sul tippkiiruse ośas midagi.

oltc1100

xzburnoutzx kirjutas:
oltc1100 kirjutas:
75 km/h pole 85km/h :D Speedcontrol on parem, sest seal on kaasas inimlikud rullid. Aga kui sul aju piiraja on siis ei muutu sul tippkiiruse ośas midagi.
ma räägin et too tegelane kellelt ma masina ostsin ütles ka et on elektrooniline piiraja peal aga kui variaatori ära vahetasin suurenes tippkiirus märgatavalt.

oltc1100

mx2 kirjutas:
Oled kindel et polini vario on mõtekam panna kui malossi.
mina eelistan speedcontrolit

Teema algataja
mx2

Polini Speed Control-i miinus on see, et tal ei ole survevedru, et mis survevedru sobib Polini Speed Control-ile.

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

enda apriliale sai pandud uus rihm, mis oli natuke laiem kui originaal ja endise 80+ jooksis 90+ km/h ...
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650

oltc1100

mx2 kirjutas:
Polini Speed Control-i miinus on see, et tal ei ole survevedru, et mis survevedru sobib Polini Speed Control-ile.
ma jätsin stocki ja kärab üsna hästi.

ummy90

Lugemata postitus Postitas ummy90 »

kui elektrooniline piiraja piirab pöördeid siis tippkiiruse tõusmine ei ole midagi nii imelikku kui ikka ülekannet muudad.

Teema algataja
rainerros

Lugemata postitus Postitas rainerros »

Panid malossi rihma ?
Ainult rihma vahetamine andis juurde 10 km/h ... ? (H)[/url][/list][/list][/code][/quote]
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Kui sul rihm on täiesti ära kulunud siis pole selles iseenesest midagi imelikku, aga siis peab küll ikka reaalse hulga kilomeetreid enne maha sõitma, kui tegu on stock mootoriga masinaga.

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

rainerros kirjutas:
Panid malossi rihma ?
Ainult rihma vahetamine andis juurde 10 km/h ... ? (H)[/url][/list][/list][/code]
[/quote]

täpselt nii :roll:
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

Aga suurema rihma panek ju tähendab seda, et tippkiiruse suurenemine toimub alg-kiirenduse(kohaltmineku) arvelt. (kiirendus olenab siis juba survevedrust!)
Olen natukene saksa foorumeid lugenud ja seal räägiti, et kui kavas vahetada ainult variaator ilma speed driveta pidi speed control olema tükkmaad parem. See pidi ka seltama seda, et malossi multivare on mõeldud kasutamiseks koos speed drivega. Kui peale panna ka mõelemale speed drive siis malossi pidi andma paremaid tulemusi.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”