Malossi Multivar
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Malossi Multivar
Kas on mõtet panna 2003 a. ditechile malossi multivar, kui rolleril on elektrooniline piiraja 85 km/h peal. Kas multivar annab lõppkiirust juurde sellises olukorras.
Kas keegi on enda ditechile pannud multivari ja kui on siis räägige täpsemalt.
Kas keegi on enda ditechile pannud multivari ja kui on siis räägige täpsemalt.
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
mina panin 2003 a ditechile polini speedcontroli, varem oli kiirust 75km/h. peale variaatori vahetust läheb masin üle 80 km/h (spidokas läheb põhja). alguses kui ostsin siis eelmine omanik ütles ka et peal on elektrooniline piiraja. peale variaatori vahetust vahetasin aju välja sellest ei muutunud muud kui kiirendus, tippkiirus jäi samaks. tean küll et jutt käib multivarist kuid soovitan pelae panna speedcontroli.
-
- Kontakt:
75 km/h pole 85km/holtc1100 kirjutas:mina panin 2003 a ditechile polini speedcontroli, varem oli kiirust 75km/h. peale variaatori vahetust läheb masin üle 80 km/h (spidokas läheb põhja). alguses kui ostsin siis eelmine omanik ütles ka et peal on elektrooniline piiraja. peale variaatori vahetust vahetasin aju välja sellest ei muutunud muud kui kiirendus, tippkiirus jäi samaks. tean küll et jutt käib multivarist kuid soovitan pelae panna speedcontroli.

ma räägin et too tegelane kellelt ma masina ostsin ütles ka et on elektrooniline piiraja peal aga kui variaatori ära vahetasin suurenes tippkiirus märgatavalt.xzburnoutzx kirjutas:75 km/h pole 85km/holtc1100 kirjutas:mina panin 2003 a ditechile polini speedcontroli, varem oli kiirust 75km/h. peale variaatori vahetust läheb masin üle 80 km/h (spidokas läheb põhja). alguses kui ostsin siis eelmine omanik ütles ka et peal on elektrooniline piiraja. peale variaatori vahetust vahetasin aju välja sellest ei muutunud muud kui kiirendus, tippkiirus jäi samaks. tean küll et jutt käib multivarist kuid soovitan pelae panna speedcontroli.Speedcontrol on parem, sest seal on kaasas inimlikud rullid. Aga kui sul aju piiraja on siis ei muutu sul tippkiiruse ośas midagi.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
-
Aga suurema rihma panek ju tähendab seda, et tippkiiruse suurenemine toimub alg-kiirenduse(kohaltmineku) arvelt. (kiirendus olenab siis juba survevedrust!)
Olen natukene saksa foorumeid lugenud ja seal räägiti, et kui kavas vahetada ainult variaator ilma speed driveta pidi speed control olema tükkmaad parem. See pidi ka seltama seda, et malossi multivare on mõeldud kasutamiseks koos speed drivega. Kui peale panna ka mõelemale speed drive siis malossi pidi andma paremaid tulemusi.
Olen natukene saksa foorumeid lugenud ja seal räägiti, et kui kavas vahetada ainult variaator ilma speed driveta pidi speed control olema tükkmaad parem. See pidi ka seltama seda, et malossi multivare on mõeldud kasutamiseks koos speed drivega. Kui peale panna ka mõelemale speed drive siis malossi pidi andma paremaid tulemusi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.