Helsingi motomess 2007
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 543
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Helsingi motomess 2007
Ei tea kelle süü see küll oli - herr Motopax või keegi muu - igatahes oli laevafirmalt väga hea pakkumine Helsingi motomessile minekuks. Laevapilet koos hommiku- ja õhtusöögiga ja seda vaid u 450 krooni eest.
Siit siis ka küsimus: kas sellist pakkumist oleks Bikeri kamba peale ka sel aastal võimalik saada?
Isu oleks minna, sest kust muidu saaks Aprilia ja Duci stuffi

If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Hannes@ei ole praegu veel kindel, kas tuleval aastal läheb Helsingi messile.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Hea näide oleks see, et 2004 ja 2005 aastal tellisin alati sadamasse suure nn tilataksi kuhu mahtusime 16 ilusasti sisse. 2004 aastal läks kõik ilusasti kõik ses kohale sõisid sõitsid ka tagasi ja maksid ilusasti oma osa sõidust kinni, 2005 aastal enam nii hästi ei läinud, on isikuid kes vabandasid sularaha puudumist ja mina kui loll maksin siis nende eest osa ära, siiani pole seda raha näinud - nüri on ka kuidagi ise meelde tuletada. Tegelikult kogu selle jutu moraal on see, et kui mingi frupisoodustuse hangime - siis alt ei tohi keegi ära hüpata.
-
Just seepärast mulle Efendi orgunn meeldis, et oli konkreetselt öeldud, mis ajaks, kuhu arvele kui mitu raha kanda vaja oli. Kes kandis, oli "sees", kes ei kandnud, vaatas ise, kuidas hakkama sai. Mingit kauplemist, tingimist ja juttu,et ma pärast maksan või midagi, ei olnud. Lihtne, konkreetne. Jah, sadamas ei olnud suurt taksot vastas, selle tellimisest ei olnud ka juttu. Samas, kui tuleval aastal asi piisavalt vara paika pannakse, et kas on suur takso (või isegi 2), siis teavad kõik sellega ka arvestada. Kui huvilisi ei ole, pole ka taksot vaja tellida ju. Ma mäletan seda 2005 aasta taksosõitu küll. Minu isiklik arvamus, et see oluliselt mugavam, kui trammiga minna.Intruder kirjutas:... selline jama, et kõik kes ütlevad JAH MINA SEES, peavad ka sees olema - muidu lihtsalt peab õnnetu organiseeria mõned mehe piletid viimasel hetkel oma taskust kinni maksma...
Ja kui nüüd keegid viitsiksid korraldada-sebida, oleksin isegi peaaegu käpp minema.
Ducati Multistrada 1200S
-
- Tänatud: 5 korda
väheke lisainfot messi kohta. Ja niipalju veel juurde, et 10 ja enam inimest korraga saab grupipileti 10EUR-i eest ...
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Kes mett teeb, see mett sööb!
ära selle raha kogumisega siis hiljaks jää, sest:efendi kirjutas:Nuh - eks ma võtan siis korraldamise enda peale, kui midagi ootamatut vahele ei tule. loodetavasti aitavad need inimesed mind ka sel aastal kelleta see eelmisel aastal oleks väääga raske olnud. Millalgi jaanuari keskpaiku hakkame rahakogumisega tegelema.
Ennakkoetu on voimassa vain tilattaessa ryhmäliput postiennakolla ja etu päättyy 17.1.2007.
elik siis rühmatellimused tuleb esitada posti teel hiljemalt 17 jaanuariks.
edit:
Ryhmälippuja voi ostaa myös kassoilta Helsingin Messukeskuksessa, hintaan 10 € per henkilö. Kassalta ostettaessa koko 10 henkilön ryhmän on saavuttava messuille samanaikaisesti. Myös ryhmänvetäjä tarvitsee oman pääsylipun.
seega pole hullu midagi ja kustutame nüüd häiresignaali jälle ilusti ära ja ma lähen õpin lugema...

terv,
KJ

-
- Kontakt:
võta jahefendi kirjutas:Nuh - eks ma võtan siis korraldamise enda peale, kui midagi ootamatut vahele ei tule. loodetavasti aitavad need inimesed mind ka sel aastal kelleta see eelmisel aastal oleks väääga raske olnud. Millalgi jaanuari keskpaiku hakkame rahakogumisega tegelema.

motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Mode
-
- Mode
HIND KOOS HOMMIKU JA ÕHTUSÖÖGIGA: 655.- EEK-i PER INIMENE
HIND ILMA SÖÖKIDETA: 340.- EEK-i PER INIMENE
22.jaanuariks peab olema minul täielik nimekiri osalejatest ja raha kenasti minu arvel.
Arve numbri teatan jaanuari alguses.
Laste hinnakiri tuleb ka jaanuari alguses.
1. OSALEJA NIMI JA PEREKONNAIMI JA SÜNNIAEG
2. KAS INIMENE SOOVIB PAKETTI KOOS TOIDUGA VÕI ILMA
22. jaanuaril läheb nimekiri ja raha laevakompanii kätte ja 2 veebruari hommikul sadamas saavad kõik oma piletid kätte.
Tegutsege, seltsimehed unetud!
Mõtlesin veel puust ja punaseks segeks tega (kuna on olnud probleeme)
1. Kui 22 Jaanuari õhtuks Efendi arvel pole pappi - siis võid olla küll registreerunud aga piletit sulle ei osteta.
2. Kui oled raha ilusasti maksnud ja pileti tellinud, kuid viimasel hetkel pead selles loobuma, siis Efendi sulle raha tagasi maksta ei saa, kas leiad ise inimese kes sõidab Sinu asemel, või tasutud teenuse eest - teenust ei tarbi.
P.S Tilataksi võtame või ei ?
Ise ilmselt jätan registreerumise viimasele hetkele, kuna minu elu ja töö ei võimalda kahjuks nii pikki eraelulisi otsuseid lanegtada

-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Lihtsalt väike tähelepanek.
Kaunist lõppevat aastat kõigile ja ilusat uut aastat !
-
Ma usun, et kui keegi, kes soomet puhub, selle sebimise enda peale võtaks, oleks piisavalt huvitatuid. Mulle küll meeldis üle-eelmisel aastal "väravast väravasse" sõita. Raha, mida selle eest maksta vaja oli, polnud märkimisväärselt suurem trammipiletitele kuluvast. Mugavust oli jupp maad rohkem.Intruder kirjutas:P.S Tilataksi võtame või ei ?
Äkki peaks siis regamisvormi tegema, kus ka tilataksi soov kajastatud? Ja muidugi vaja leida keegi, kes selle taksi sebib. Muidugi põhimõttel raha ette.
Ducati Multistrada 1200S
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
ahjaa, mul on ainult ühe korra õnnestunud soomes taksoga sõita nii, et maksan raha ette, 99% taksojuhtidest ei oska oma kompuutrit ettemaksu jaoks programmeerida.
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:

Seega näo peale ei olnud nagu sugugi kirves see minek. See teeb rock cafees üks õlu ja järgmise õlle jaoks jääb väike pisku veel alles. Kokkuvõttes kes tahab sõidab trammiga ja maksab 1,50 ja tunneb, et ta on kokku hoidnud rämedalt suure raha. Kes tahab ennast mugavalt tunda ja otse trepist treppi saada, see leiab endasugused ja võetakse ühine takso ja ongi asi tehtud. Lihtne

Taksodega on soomes nii, et neljakesi tavalises taksos olla tulen kallim kui suur takso tellida, Kui ma õietu mäletan siis hinnaks tuli kuskil 3 eur'i nägu ja messikeskusest lahkudes ei tohi keegi taksosse sisse ronida ennem, kui kõik on kohal. Kuna taksomeeter pannakse esimese reisia kohalejõudes käima.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.