Helsingi motomess 2007

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Helsingi motomess 2007

Lugemata postitus Postitas puhh »

Võib-olla küll vara, aga parem varem kui liiga hilja.
Ei tea kelle süü see küll oli - herr Motopax või keegi muu - igatahes oli laevafirmalt väga hea pakkumine Helsingi motomessile minekuks. Laevapilet koos hommiku- ja õhtusöögiga ja seda vaid u 450 krooni eest.

Siit siis ka küsimus: kas sellist pakkumist oleks Bikeri kamba peale ka sel aastal võimalik saada?
Isu oleks minna, sest kust muidu saaks Aprilia ja Duci stuffi :wink: :D
http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Kasutaja avatar

Graal

Lugemata postitus Postitas Graal »

Kohe 2 käega poolt, kuna väga meeldivad mälestused eelmisest aastast. Nii korralduslik pool (raudselt Motopaks :D ), kui ka mess ise.
Ja tõesti, Aprilia nänni tuleb seal jahtida.
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Kindlasti ühinen kiidulauluga eelmise aasta organiseerijate poolele. Ning 2007 aasta messil jällegist kohal.
Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas hannes »

Mitte, et ma Motopaksu osa orgunnimisel kuidagi alatähtsustada tahaks, aga osa orgunnist võttis Efendi enda kanda. Temapoolne osa oli väga selgelt ja ühemõtteliselt sõnastatud ja ka ellu viidud. Kõik korraldatu laabus algusest lõpuni.

Hannes@ei ole praegu veel kindel, kas tuleval aastal läheb Helsingi messile.

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

QNN

Lugemata postitus Postitas QNN »

Et siis...tõstan ka toetuseks käe...või tagajala...või midagi :P

Ootasin sellist teemat juba huviga ja jälgin selle arenemist pingsalt. Eelmine aasta avardas see üritus silmaringi tunduvalt ja seltskond polnud ka just prahi pealt riisutud :bsmile:

Postikoer

Lugemata postitus Postitas Postikoer »

See konkreetne sooduspakkumine oli saadaval kõigile. Nii et jälgige laevafirmade kodukaid ja reklaami :)

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Soodustused laevafirmade poolt on märkimisväärsed - kuid kindlasti saab natuke veelgi odavamaks, kui võtta nn grupireis, kuid sellega on taas selline jama, et kõik kes ütlevad JAH MINA SEES, peavad ka sees olema - muidu lihtsalt peab õnnetu organiseeria mõned mehe piletid viimasel hetkel oma taskust kinni maksma.
Hea näide oleks see, et 2004 ja 2005 aastal tellisin alati sadamasse suure nn tilataksi kuhu mahtusime 16 ilusasti sisse. 2004 aastal läks kõik ilusasti kõik ses kohale sõisid sõitsid ka tagasi ja maksid ilusasti oma osa sõidust kinni, 2005 aastal enam nii hästi ei läinud, on isikuid kes vabandasid sularaha puudumist ja mina kui loll maksin siis nende eest osa ära, siiani pole seda raha näinud - nüri on ka kuidagi ise meelde tuletada. Tegelikult kogu selle jutu moraal on see, et kui mingi frupisoodustuse hangime - siis alt ei tohi keegi ära hüpata.
Kasutaja avatar

hannes

Intruder kirjutas:
... selline jama, et kõik kes ütlevad JAH MINA SEES, peavad ka sees olema - muidu lihtsalt peab õnnetu organiseeria mõned mehe piletid viimasel hetkel oma taskust kinni maksma...
Just seepärast mulle Efendi orgunn meeldis, et oli konkreetselt öeldud, mis ajaks, kuhu arvele kui mitu raha kanda vaja oli. Kes kandis, oli "sees", kes ei kandnud, vaatas ise, kuidas hakkama sai. Mingit kauplemist, tingimist ja juttu,et ma pärast maksan või midagi, ei olnud. Lihtne, konkreetne. Jah, sadamas ei olnud suurt taksot vastas, selle tellimisest ei olnud ka juttu. Samas, kui tuleval aastal asi piisavalt vara paika pannakse, et kas on suur takso (või isegi 2), siis teavad kõik sellega ka arvestada. Kui huvilisi ei ole, pole ka taksot vaja tellida ju. Ma mäletan seda 2005 aasta taksosõitu küll. Minu isiklik arvamus, et see oluliselt mugavam, kui trammiga minna.
Ja kui nüüd keegid viitsiksid korraldada-sebida, oleksin isegi peaaegu käpp minema.

Ducati Multistrada 1200S

MaxPower

Lugemata postitus Postitas MaxPower »

sellel aastal oli tõesti hästi korraldatud...tegin ülekande ära ja piletid sadamas olemas. Soomes liikusin trammiga ja polnud ka midagi hullu, see läheb ju otse messukeskuse ette.
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

2006 Oli korraldus 5+! Kindel aeg ning kindel konto. Kes ei kandnud, see ise teab kuidas läheb. Väga lihtne ja konkreetne.
2007 messile kindel mineja kui just midagi erilist ei juhtu vahepeal.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Tarts »

http://www.profexpo.ee/soomemessid/kalender.php?id=86
väheke lisainfot messi kohta. Ja niipalju veel juurde, et 10 ja enam inimest korraga saab grupipileti 10EUR-i eest ...
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Nuh - eks ma võtan siis korraldamise enda peale, kui midagi ootamatut vahele ei tule. loodetavasti aitavad need inimesed mind ka sel aastal kelleta see eelmisel aastal oleks väääga raske olnud. Millalgi jaanuari keskpaiku hakkame rahakogumisega tegelema.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

karujänes

Lugemata postitus Postitas karujänes »

efendi kirjutas:
Nuh - eks ma võtan siis korraldamise enda peale, kui midagi ootamatut vahele ei tule. loodetavasti aitavad need inimesed mind ka sel aastal kelleta see eelmisel aastal oleks väääga raske olnud. Millalgi jaanuari keskpaiku hakkame rahakogumisega tegelema.
ära selle raha kogumisega siis hiljaks jää, sest:
Ennakkoetu on voimassa vain tilattaessa ryhmäliput postiennakolla ja etu päättyy 17.1.2007.
elik siis rühmatellimused tuleb esitada posti teel hiljemalt 17 jaanuariks.

edit:
Ryhmälippuja voi ostaa myös kassoilta Helsingin Messukeskuksessa, hintaan 10 € per henkilö. Kassalta ostettaessa koko 10 henkilön ryhmän on saavuttava messuille samanaikaisesti. Myös ryhmänvetäjä tarvitsee oman pääsylipun.
seega pole hullu midagi ja kustutame nüüd häiresignaali jälle ilusti ära ja ma lähen õpin lugema... :P

terv,
KJ 8)
The truth is somewhere out there!
Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

efendi kirjutas:
võta jah :)

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

efendi
Mode

emm... vat see paha lugu on küll, et mulle pole mõtet soomekeelseid asju pasteda - ma seda keelt nimet ei oska :oops:

Tarts

Et korrata eelmist sõitu Vikingi Rosellal, on vaja kiiret tegutsemist kuna näiteks laupäevasel (03.02) väljumisel ei ole enam kohti. Hetkel on saadaval kohad reedesele ja pühapäevasele väljumisele edasi-tagasi hinnaga 340EEK-i per inimene ja sama koos hommiku ning õhtusöögiga 655EEK-i per inimene.
Kasutaja avatar

efendi
Mode

Teeme siis nii, et läheme reedel 02.02.07 - palun kiiremas korras saata mulle osalemissoov - nagu Tarts ütles bronniga peame kiirustama. Selleks saatke mulle palun ES osaledasoovija nime (ees ja perekonnanimi) ja sünniajaga. Mida varem, seda parem - lähiajal tuleb ka deadline.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

lahe, see on mu sünnipäev ju :bsmile:

Tarts

Tundub, et tean ühte meest, kes laevas oma messuraha väljakäristatud õllede alla paneb :lol:
Kasutaja avatar

efendi
Mode

Niisiis - lugu nüüd järgmine:

HIND KOOS HOMMIKU JA ÕHTUSÖÖGIGA: 655.- EEK-i PER INIMENE
HIND ILMA SÖÖKIDETA: 340.- EEK-i PER INIMENE

22.jaanuariks peab olema minul täielik nimekiri osalejatest ja raha kenasti minu arvel.
Arve numbri teatan jaanuari alguses.
Laste hinnakiri tuleb ka jaanuari alguses.

1. OSALEJA NIMI JA PEREKONNAIMI JA SÜNNIAEG
2. KAS INIMENE SOOVIB PAKETTI KOOS TOIDUGA VÕI ILMA

22. jaanuaril läheb nimekiri ja raha laevakompanii kätte ja 2 veebruari hommikul sadamas saavad kõik oma piletid kätte.

Tegutsege, seltsimehed unetud!

Kasutaja avatar

fbeye
Tsikkel: Yamaha XV1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas fbeye »

minek ja tulek siis 2-el veebruaril?
krt, reedene päev ju tööpäev...
ega 3-ndal keegi ei lähe?
No need to say anything you don't care...

naxxur

Lugemata postitus Postitas naxxur »

Hei , oleks ka tulija , ei lugenud välja mis laevafirmaga muidu tegemist ka on . Nagu ma aru saan , tuleb siis laevapiletiraha arvele kanda ja messipilet kohapealt osta . Mis transpordiga sadamast messikeskusesse saab ?

Aitäh tähelepanu eest.
Kasutaja avatar

efendi
Mode

Tegemist siis Viking Line laevakompaniiga ja sadamast vaatab igaüks ise - eelmisel aastal grupeeruti taksodele ja osad grupeerusid trammile.

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

registreerun kahena reedesele minekule. Söögiasjad mõtleme välja lähiajal.

motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

Intruder

Ahoi,

Mõtlesin veel puust ja punaseks segeks tega (kuna on olnud probleeme)
1. Kui 22 Jaanuari õhtuks Efendi arvel pole pappi - siis võid olla küll registreerunud aga piletit sulle ei osteta.
2. Kui oled raha ilusasti maksnud ja pileti tellinud, kuid viimasel hetkel pead selles loobuma, siis Efendi sulle raha tagasi maksta ei saa, kas leiad ise inimese kes sõidab Sinu asemel, või tasutud teenuse eest - teenust ei tarbi.

P.S Tilataksi võtame või ei ?

Ise ilmselt jätan registreerumise viimasele hetkele, kuna minu elu ja töö ei võimalda kahjuks nii pikki eraelulisi otsuseid lanegtada :(
Kasutaja avatar

arx805
Kontakt:

Kas nobedad arvutinäpud äkki võiks miski regamise lehe kokku panna. Alaa analoogse, mis oli Bikeri aastapäeval. Kus kirjas ka Efendi arveldusarve number ja muu asjakohane info, laeva väljumine ja tulemine ja mis kell sadamas jne.
Lihtsalt väike tähelepanek.
Kaunist lõppevat aastat kõigile ja ilusat uut aastat !
Kasutaja avatar

hannes

Intruder kirjutas:
P.S Tilataksi võtame või ei ?
Ma usun, et kui keegi, kes soomet puhub, selle sebimise enda peale võtaks, oleks piisavalt huvitatuid. Mulle küll meeldis üle-eelmisel aastal "väravast väravasse" sõita. Raha, mida selle eest maksta vaja oli, polnud märkimisväärselt suurem trammipiletitele kuluvast. Mugavust oli jupp maad rohkem.
Äkki peaks siis regamisvormi tegema, kus ka tilataksi soov kajastatud? Ja muidugi vaja leida keegi, kes selle taksi sebib. Muidugi põhimõttel raha ette.

Ducati Multistrada 1200S

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

pole see messihall nii kaugel, et ei saaks lihtsalt sadamast taksot võtta näiteks 4 inimese peale ja sinna sõita. tilataksit saab ka kohapealt tellida ja üldiselt ei võta need asjad seal eriti aega. see on täpselt samamoodi kaubiku tellimine nagu meil eestis, raha ette kogumine ja ette helistamine läheb keeruliseks.
ahjaa, mul on ainult ühe korra õnnestunud soomes taksoga sõita nii, et maksan raha ette, 99% taksojuhtidest ei oska oma kompuutrit ettemaksu jaoks programmeerida.
Kasutaja avatar

arx805
Kontakt:

Taksoga läks miski 12 euri. Ehk Pikk mäletab täpsemalt, kuigi ei usu :-) :-) No igaljuhul üle 15 euri ei olnud.
Seega näo peale ei olnud nagu sugugi kirves see minek. See teeb rock cafees üks õlu ja järgmise õlle jaoks jääb väike pisku veel alles. Kokkuvõttes kes tahab sõidab trammiga ja maksab 1,50 ja tunneb, et ta on kokku hoidnud rämedalt suure raha. Kes tahab ennast mugavalt tunda ja otse trepist treppi saada, see leiab endasugused ja võetakse ühine takso ja ongi asi tehtud. Lihtne :-)

Intruder

Kui soome tulen - siis suure "tilataksi" vajadusel sebin.
Taksodega on soomes nii, et neljakesi tavalises taksos olla tulen kallim kui suur takso tellida, Kui ma õietu mäletan siis hinnaks tuli kuskil 3 eur'i nägu ja messikeskusest lahkudes ei tohi keegi taksosse sisse ronida ennem, kui kõik on kohal. Kuna taksomeeter pannakse esimese reisia kohalejõudes käima.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”