Jõulud Väikemõisas
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Jõulud Väikemõisas
Tekkis selline küsimus, kuidas suhtub siinne seltskond teemasse Väikemõisa Lastekodu Jõulud 2006 ? Möödunud on kaks aastat meie visiidist nende juurde, mõtlesin see aasta korrata meie üllast üritust
Uurisin maad, ajaliimite ei sea ja tähtaega on ennatlik paika panna. Selle otsustaks kui mingisugune arvamus on asjast kujunenud.
2004 õnnestus meil see üritus väga hästi ja pean veelkord tänama kõiki osavõtjaid.
Palun siis huvilistel endast märku anda, et plaane sätitada ja mingisugune ajakava koostada, rääkida ära Jõulutaat, kes ka seekord aega leiaks ja kingikoti lasteni toimetaks.
Tervitustega,
Kairi
-
Teema algataja
kolm neli päeva enne minekut pakiks asjad kingikottidesse ja haaraks taas seltskonna, kes on mõne tunni oma ajast nõus ohverdama ja kaasa sõitma.
Riiete ja jalatsite koha pealt nii palju, et olgem viisakad, neid kõiki kokku korjates tahan paluda üht: vaadakem natuke kriitilise pilguga asju, mis kotti pannakse, peaasi, et oleksid puhtad ja terved.
Aega on meil kaks nädalat, kui vaadata kalendrit- inimesed kes on nõus kaasa lööma saatke mulle privasse: lonely@starline.ee oma nimi ja telefoni nr et saaksime kuupäeva paika panna kunas päkapikud ja jõuluvana oma retke ette võtavad.
Tervitustega,
Kairi
-
Teema algataja

+358458693818
Lastevankreid, kärusid!
Ivar
Re: Jõulud Väikemõisas
Ma tahaksin ka aidata.... mul on mõned vanad mänguasjad... riided (kuskile ära pandud)... siis mudelautod, kast LEGO-sid.... pehmed loomad... jne.... ja võiks kaasa ka tulla (kui keegi peale võtaks) ... kes, mis, kuna, kellega ? palun andke mulle teada....Tuhkatriinu kirjutas:Hei!
Tekkis selline küsimus, kuidas suhtub siinne seltskond teemasse Väikemõisa Lastekodu Jõulud 2006 ? Möödunud on kaks aastat meie visiidist nende juurde, mõtlesin see aasta korrata meie üllast üritust
Uurisin maad, ajaliimite ei sea ja tähtaega on ennatlik paika panna. Selle otsustaks kui mingisugune arvamus on asjast kujunenud.
2004 õnnestus meil see üritus väga hästi ja pean veelkord tänama kõiki osavõtjaid.
Palun siis huvilistel endast märku anda, et plaane sätitada ja mingisugune ajakava koostada, rääkida ära Jõulutaat, kes ka seekord aega leiaks ja kingikoti lasteni toimetaks.
Tervitustega,
Kairi
-
Teema algataja
Aidata saab täpselt nii nagu keegi tahab, kogume asju, vankreid (kui kellegil lapsed välja kasvanud nendest) riideid.
Tahaksin ise planeerida 22. dets õhtuks kuskil 18,00 võiks seal olla. Kuidas seltskond sellesse suhtub? kohale toimetamiseks on jällegi kellgi bussi või autot või kõike vaja:D liinibussiga liigelda sinna oleks lollus:D
saatke mulle privasse lonely@starline.ee nimekiri inimestest kes tahaksid kaasa tulla ja üritusest füüsiliselt osa võtta.
Tervitustega,
Kairi
-
Teema algataja
Mis plaanid teil peas mõlguvad?
Kaasa lööb üritusega Libero müügiesindus (sõbrad on toredad:D), Automaailm, Autoring. Pluss veel toredad tsiklistid, kes on oma oselmissoovist teada andnud.
Jätkan siis info vahetamist, et kokku kogutud asjad võib ladustada kokkulepitult kohta, kust oleks neid kõige parem pärast peale laadida.
Sama moodi julgen seekordki pakkuda varjandi, kes tahab saab ka rahalise poole pealt toetada. Endiselt raha läheb lastele vajalike asjade ostmiseks. Raha neile anda otseselt ma jällegi endiselt arvan et ei tasuks, sest suund on ikkagi lastele, mitte töötajate kohvikapi täiendamiseks.
Mõelge siis ja endiselt ootan aktiivset osavõttu, tõestagem veelkord, et ka meie paksu kesta all on olemas soe süda ja pisukest armastust.
Tervitades,
Kairi
-
Teema algataja
mail: lonely@starline.ee
ja aadressi ütlen telefoni teel:D arvan et kogun enda juurde kokku asjad või kui kellegil on veel pakkumisi siis andke aga tulla.
Mina oleks huviline kaasa lööma, kuid hetkel paraku välisriigis. Annetusega toetaks üritust kindlasti.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Arvan, et oleksin ka tulija ja kui organisaator leiab 800 kuni 1000.-EEK vaba raha, võiks korraldada ilutulestiku, oma tasku peal nii palju ei jõua. Saaksin seda tulevärki veidi soodsamalt, kui poes pakutakse. Kui meid saab korralik kamp olema, siis pole ju palju ka korjandus teha. Keegi peaks ainult uurima, kas see on nende õuel lubatud.
miilits kirjutas:Arvan, et oleksin ka tulija ja kui organisaator leiab 800 kuni 1000.-EEK vaba raha, võiks korraldada ilutulestiku, oma tasku peal nii palju ei jõua. Saaksin seda tulevärki veidi soodsamalt, kui poes pakutakse. Kui meid saab korralik kamp olema, siis pole ju palju ka korjandus teha. Keegi peaks ainult uurima, kas see on nende õuel lubatud.
Selle raha leidmine ei ole probleem. Ainuke küsimus on selles, et kas sellele rahale oleks vahest parem rakendus e. mida Väikemõisa täna ise vajalikuks peab. Kui neil mingi muu praktilisem mõte, siis võiks pigem selleks raha koguda.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
ilutulestik on muidu äge aga antud kontekstis on see sama, nagu läheks kohale, võtaks taskust 500 eeki ja paneks kasvatajate silme ees põlema. tegelt ilutulestik seda ongi ju Ehk lapsed kannatavad aastavahetuseni ja vaatavad seda anyway. Aga jah, tegelt bladyhell ütles just kõike seda
Nii muudkui räägitakse siin Väikemõisa lastekodusse minekust Kas on kedagi ka konkreetselt seda asja organiseerimas?? ja kas Väikemõisa lastekodu veel eksisteerib sellel aastal, sain infot, et ehk Väikemõisa lastekodu pannakse üldse millalgi kinni
Kui keegi midagi organiseerib ja kogub kingitusi, siis väga tahaksin ka oma pisikest panust anda, kuigi ise tulla kahjuks järjekordselt ei saa .....
Edu organiseerimisel ja loodetavasti tulevad nendel lastel imelised jõulud!

-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
Kui tuhkatriinul mõni vaba konto on kuhu raha üle kanda oleks abi
Paugutamine jõulude ajal pole ilus, seda tehtakse rohkem aastavahetusel
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Kui Tuhkatriinul ei ole, siis seisab mul üks konto niisama jõude, aegajalt koguneb sinna Audiklubi heategevuskampaaniate raha aga kuna hetkel sai viimane helkurite tegemine läbi, siis konto tühi ja saab vajadusel kasutada.
Ka mina langesin selle vana postituse ohvriks, kus Tuhkatriinu asja eest vedas, aga nüüd on asjalood hoopis sellised, et Tuhkatriinu on oma pisikese lapsega kodus ja temal ei ole aega seda organiseerida. Nii et oleks vaja leida inimene, kes asja hakkaks uuesti eest vedama ja natuke enne uurima asja .... Ja kui Ivoonu lahkelt nõus, siis võiks ju tema kätte selle raha koguda ja kui ta ka kindel mineja siis ehk ta võtaks kaasa ka nende inimeste kingitused, kes ei lähe.
Kui vaja, siis võin ju uurida (kui leian kontakti) millal saaks sinna minna, aga kahjuks ise ei saa tulla ning suuremat organiseerimist seega ei julge enda õlgadele võtta.
Edu soovides,
P

-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
mustaoja kirjutas:Minu seljakott töötab seal.Käisin pühapäeval sealseid ühe rühma lapsi sõidutamas.
no kas siis lastekodu toimib täna veel või mitte.sa peaks teadma, kui sinu seljakott veel seal töötab
muidugi need selle aasta septembrikuu andmed
-
kui tõsised külastusplaanid, siis aega jõuludeni tegelt ainult nädal jäänud, nii, et sellega läheb juba kiireks ja egas siis peaaegu traditsiooniks saanud üritust saa ära jätta.
Ära ei ole vast ilus jätta seda jah. Kui üritus toimub järgmine nädal siis osaleks kuivõrd enne Eestisse ei naase, kui varem, siis toetan ülekandega. Kes organiseerib-suhtleb Väikemõisaga - olen üsna kindel, et ka neil on oma jõulugraafik valmis?
Hommikust!
Ma võin päeva peale helistada sinna ja uurida, millal neile sobiks meie külastus. Aga tahaksin enne ka natuke infot, et kas 27. või 28. (laupäev, pühapäev) sobiks meile kui neile sobib? Kindlalt ei julge veel lubada, et ise tulen kui aga võimalik, siis olen kohal

-
no nii: tänu tööülesannetele tulin just väikemõisast, ja seal täitsa toimiv lastekodu koos laste ja personaliga olemas ning kasutades juhust, uurisin asja, et mida ja millal.ja kas meid sinna üldse oodatakse.
tundus, et oodatakse ka sel aastal, juhataja oligi imestunud, et keegi pole veel seda teemat üles võtnud.
enne pühi nad suht hõivatud, nukuteater jm , kuid aeg jõulude ja uue aasta vahel neile sobiks. muidugi tahtis ülemjuhataja pille teada tulijate arvu. kuna kodulehel soovid puuduvad, siis soovide kohta lubas mõelda ja mulle helistada.niipalju ütles, et komme jm maiustusi pidid praegu kõikvõimalikud päkapikud tooma.
Väga hea, et ära käisid Aga hakkaks siis mingit kuupäeva paika panema, mis kellelegi sobib? Kui minust tulija saaks, siis mulle sobiks paremini ntks 28 (pühapäev)

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.