Area51 VS Aerox
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Area51 VS Aerox
Tere !
Et kumba masinat te soovitate siis kas Aprilia Area51 või Yamaha Aerox !
Aga ärge siis hakake kohe rääkima need kellel aeroxid et aerox the best ja kellel area siis see ütleb et area the best! Nagu võiksite põhjendada miks just üks või teine roller ? JA siis mite nii, et minu arust aerox lahedam kuna mu sõbral ja siis sellel vennal kusgil võrus on ka aerox
.! Kumb siis on mõtekam ja ilusam ??
PS moded! : Ärge palun kustutage seda teemat ja ärge öelge kohe et kasuta otsingut kuna ma ei leidnud otsingust mingi 20 minutilise otsinug peale midagi sellist nagu ma soovin . Äitähh .

PS moded! : Ärge palun kustutage seda teemat ja ärge öelge kohe et kasuta otsingut kuna ma ei leidnud otsingust mingi 20 minutilise otsinug peale midagi sellist nagu ma soovin . Äitähh .
-
- Kontakt:
Iluduses on küll nüüd maitse asi.
Mootorid mõlematel samad, Areal küllaltki suurem bensiinipaak kui Aeroxil.
Aeroxi kaal 92kg, Area kaal 112kg ( uurisin kasutajalt speedfighter ).
Ise võtaksin aeroxi
Valik on muidugi sinu

Mootorid mõlematel samad, Areal küllaltki suurem bensiinipaak kui Aeroxil.
Aeroxi kaal 92kg, Area kaal 112kg ( uurisin kasutajalt speedfighter ).
Ise võtaksin aeroxi

Valik on muidugi sinu

Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-
-
areal hea suur paak(12,5l) full digispido. tuuninguks super, kuna ees paak on raske, ja ei ole võimalust üle tõmmata, juhul kui ise kaasa ei aita muidugi. äärmiselt stabiilne suurtel kiirustel(teistmoodi vedrustuse pärast)
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
Teema algataja
Mulle meeldib area51 rohkem, kuna on ilusam ja eestis neid kah pole kõige rohke. Aeroxeid sa võid sa näha suvel iga nurga peal. Area51 tundub suurem minumeelest ja arvan, et pikemal inimesel on sellega parem sõita ja kahekesti on kah parem sõita. Ma valiks ühesõnaga area51 ja ma ei oma kumbagi neist rolleritest. Minu roller on hoopis Yamaha Jog R. Küsi neilt kes aeroxeid omavad ja kes area 51. Kui tahad igatmoodi tuunida siis vist on tuuning asju Aeroxil rohkem, aga ma pole kindel.
Ma valiks Area51 kindlapeale.
Ma valiks Area51 kindlapeale.
-
-
mees mulle hakab tunduma et sa pole areat näinud. ees on 2x luuptuled. no enam paremaid ei oskaks tahtagiV1asa7 kirjutas:Areal pidid vist sitemad tuled olema,kui aeroxil.

MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
Ei oma kumbatki rollerit aga tean üht endist Area omaniku hästi ja mitmeid Aeroxi omanike. Võtaks Area, kuna mina ei hinda rolleril kas ta on nn ,,tagarattapüss'' ja kas ikka naabritele meeldib.
Area on väga praktiline, paak on suur, tipptehnoloogia peal, spidomeeter jne, iste on suur ja mugav, tuled on head, vedrustus hea, et selline mugav sõita ja praktiline.
Aga aeroxit saan tuunida palju tahad, ta on kiire, tast saab hea projekti, ta meeldib suuremale osale , kuid sööb palju bensiini (tuunitud), paak väike ja ebamugav.
Kõik oleneb mis otstarbel plaanid osta.
Area on väga praktiline, paak on suur, tipptehnoloogia peal, spidomeeter jne, iste on suur ja mugav, tuled on head, vedrustus hea, et selline mugav sõita ja praktiline.
Aga aeroxit saan tuunida palju tahad, ta on kiire, tast saab hea projekti, ta meeldib suuremale osale , kuid sööb palju bensiini (tuunitud), paak väike ja ebamugav.
Kõik oleneb mis otstarbel plaanid osta.

Hmm.. Aeroxil näitab täistuli kusjuures väga hästi. Mu eelmise Aprilia 2003 aastaga ei andnud üldse võrreldagi, Aeroxil tunduvalt parem. Aerox on tõepoolest üksi sõitmiseks väga mugav . Kui sul on tuunimise plaanid siis vali kindlasti Aerox. Ta on Areast kergem ning paak on ka taga
Saab ikka kergelt tagarattal sõitu ka harjutada. Areaga on veitsake raskem. Veel üks põhjus miks mina eelistan Aeroxit on see, et Areal on ühepoolneamort. Ta võib olla tugev ja kõike, aga lihtsalt ei istu eriti üldse.

Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 

Kütusekulu jutt on küll vale 
Omal võtab aerox full 70cc mootoriga 4-5l sajale. Samas org. cpid võtavad samapalju ja paljud enamgi.

Omal võtab aerox full 70cc mootoriga 4-5l sajale. Samas org. cpid võtavad samapalju ja paljud enamgi.
shadows kirjutas:Aga aeroxit saan tuunida palju tahad, ta on kiire, tast saab hea projekti, ta meeldib suuremale osale , kuid sööb palju bensiini (tuunitud), paak väike ja ebamugav.
MBK Nitro 70cc 
tuuningjupid odavalt!

tuuningjupid odavalt!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
ma ei käi ringrajal rolleriga.!Piats kirjutas:Area-l on halb raam mille tõttu on väga ebamugav näiteks kardirajal kiirelt järske kurve võtta. Tean ühte inimest kah kellel oli 70cc area ja kardirajal oli rollerite rinka võistlused. Tema masin olin võimsuselt peajaegu üle teistest, kuid rinkal sellest asja ei saanud

-
Teema algataja
nojahh ise sa nii väga tahad aeroxit ime pole et seda soovitadoltc1100 kirjutas:mul on sr ja mul pole aeroxit ega aread ja soovitan sulle aeroxit sest ta on minu arvates kenam ja ilusam ja palju juppa on saada ning üldesgi ise ka tahaks aeroxit.äkki keegi tahab mu sr´i aeroxi vastu vahetada

Kuidas muidu neil lagumisega on??
-
puudub. se on nö rikkamehe roller
ülemugav ja ei lagune. endal mite, aga se oleneb täiesti sõitjast. kindlasti kulub sidur kiiremini(raskuse pärast) aga no palju seda sidurit ikka vahetatakse:D

.
No ja näiteks gerdi aerox läheb selle tuninguga 125
Gerdil küll 125 km/h ei lähe vähemalt GPS-i.
Gerdil küll 125 km/h ei lähe vähemalt GPS-i.

Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
see et gerdil 125 läheb see on ülekande tõttu, vahetaks ta ülekande ära läeks 130+Factory92 kirjutas:nojahh ise sa nii väga tahad aeroxit ime pole et seda soovitadoltc1100 kirjutas:mul on sr ja mul pole aeroxit ega aread ja soovitan sulle aeroxit sest ta on minu arvates kenam ja ilusam ja palju juppa on saada ning üldesgi ise ka tahaks aeroxit.äkki keegi tahab mu sr´i aeroxi vastu vahetada
. JA AEROXIL NING AREA51 on mõlemal ca 1150 tuning juppi http://www.mopshop.de. No tegelt alguses tahtsin ka aeroxit jubedalt, aga nüüd jäin vaatama areat. No ja area tegelt suht ilus arvestadest seda, et paljudel seda rollerit pole ja pärnus mite kellegil ning ma ei tee rollerit 70ccm full. No ja näiteks gerdi aerox läheb selle tuninguga 125 ja Lempzu kellel ka Medium tuning läheb 125. Et see mõtetu siia kirjutada oii, kui tahad tuunida rollut siis osta aerox. !! Tegelikuses saab neid samamoodi tuunida
. Aga jagage arvamusi ikka pole veel kindlale otsusele jõudnud, kuid Shadow komentaar ajas mõtlema ja hetkel õrnal kaldunud area poole.
Kuidas muidu neil lagumisega on??
kas areal pole mitte originaalis natuke teine ülekanne?