jõudu pole ja ei käivitu hästi
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
jõudu pole ja ei käivitu hästi
Problem siis selline et oman rollerit Qingqi mulan aastast 94
juhtus selline asi et ühel päeval lihtsalt ei läinud käima siis kaua aega jamasin ja valasin küünla peale bena siis läks asi käima. Sõitsin siis ja masin käitus igati normaalselt. Järgmisel hommikul käivitasin tükk aega ja siis viimaks läks kui aku oli juba peaaegu tühi. nüüd on nii et rolleril ei ole jõudu üldse ja kiirust ka mitte, alguses on veel enam vähem normaalne kui mootor on külm aga siis kui sõidad siis kulged umbes 40kmh kaas põhjas, enne liikus 60. Siis kui seisma jääda sooja mootoriga ja mootor kohapeal käib 10 sekki ja siis jälle liikuma hakkad siis hetkeks umbes 3 sekiks võtab pöörded ilusti ülesse aga siis jälle langevad ja jõudu pole.Kolb ja silinder korras, uusi küünlaid olen proovinud, segukruvi on õieti, karpa puhas, õhufilter puhas, süüde õige, bensiin korralik, bensiini voolikust tuleb pena korralikult, olen vahetanud aju ka aga mingit abi pole olnud. MILLES VIGA ON?

ta just ütles et kolb ja silinder korras ;D
Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana
Teema algataja
Re: jõudu pole ja ei käivitu hästi
vaata variaator üle. survevedru oleks minuarust kahtluse all.hope kirjutas:Problem siis selline et oman rollerit Qingqi mulan aastast 94juhtus selline asi et ühel päeval lihtsalt ei läinud käima siis kaua aega jamasin ja valasin küünla peale bena siis läks asi käima. Sõitsin siis ja masin käitus igati normaalselt. Järgmisel hommikul käivitasin tükk aega ja siis viimaks läks kui aku oli juba peaaegu tühi. nüüd on nii et rolleril ei ole jõudu üldse ja kiirust ka mitte, alguses on veel enam vähem normaalne kui mootor on külm aga siis kui sõidad siis kulged umbes 40kmh kaas põhjas, enne liikus 60. Siis kui seisma jääda sooja mootoriga ja mootor kohapeal käib 10 sekki ja siis jälle liikuma hakkad siis hetkeks umbes 3 sekiks võtab pöörded ilusti ülesse aga siis jälle langevad ja jõudu pole.Kolb ja silinder korras, uusi küünlaid olen proovinud, segukruvi on õieti, karpa puhas, õhufilter puhas, süüde õige, bensiin korralik, bensiini voolikust tuleb pena korralikult, olen vahetanud aju ka aga mingit abi pole olnud. MILLES VIGA ON?
-
selle teksti järgi ütlen mina: sul saab masin lisaõhku. vaata üke kollektor(järsku mõrad sees, simmerlingid jne. ja kas sa nt klappe oled vaadanud?
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
Teema algataja