Mustri sisselõikamine

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Dimitri

Mustri sisselõikamine

Lugemata postitus Postitas Dimitri »

Tahaks teada , mis riistaga lõigatakse rehvi sisse muster ja ültse mis rehvid kannatavad sellist protsessi? Ja kas tohib tehases tehtud mustri lõigata sügavamaks.

Dimitri
Suzuki TL1000R
Yamaha R6
Suzuki Intruder 1800R

timoriik
Tsikkel: mõned on

Lugemata postitus Postitas timoriik »

olen lasknud tehase mustrit sügavamaks lõigata. aga ainult selleks, et rehviga hooaja lõpuni välja veaks. ja ega eriti sealt juurde ei saanud sügavust. oleneb võibolla rehvist ka.

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

ise olen rehvi mustrit tihedamaks ja peenemaks relakaga lõiganud.veidi tolmab aga saab tehtud . vanal ajal sai ka käsisae ja puupeitliga seda tööd tehtud, mis muidugi sellel ajastul paremate riistade puudumisel väga aeganõudev tegevus oli.. kuid kulunud rehvi mustri sügavamaks lõikamisega tegelda küll ei soovita, samas peab olema üsna ettevaatlik, sest kummi kiht mustri põhjas suht õhuke ja lõikamisel hoogu sattudes võib (näiteks relakaga) kergesti rehvis olevaid traate ja muid tähtsaid elemente vigastada.

Luik

Lugemata postitus Postitas Luik »

Tere

1. mustri lõikamiseks on spets riistapuu (supermoto, rinkamehed)
2. sellist protsessi kannatavad slikid (ka mustriga millele mahub olemasoleva kirja vahele juurde lõigata, iseasi kas on mõtet)
3. tehase mustrit sügavamaks lõigata ei soovita, seal kirja põhjas ei ole enam kummisegu suurt midagi, rehvi karkass kohe vastas.

terv.
andres
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Reeglina on lõikamine tsiklirehvide puhul ainult mustri lisamiseks, mitte sügavamaks lõikamiseks. Ehk siis tehasemustri põhjast karkassini on alla 1mm ja see kummikiht sõites lihtsalt koorub pealt maha. Nagu Luik kommenteeris, siis mustrilõikaja on olemas enamikul RR võistlusspordiga tegelejatest. Seda eriti SM puhul, kus slickiga ka kruusal sõidetakse ja seal on mingi elementaarne mustrialge ikka vajalik :-) Kokkuvõttes on tsiklirehvil mustri juurdelõikamine ebatõenäoline.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

kaska14

Lugemata postitus Postitas kaska14 »

Olen endal lõiganud tsirka 5 . Aga ise olen just mustrit sügavamaks lõiganud,mitte laiust. Sügavust siis niipalju , et napilt niidid näha EI jääks. Edasi kulub kiiremini , aga minu kõhnat rahakotti on see aidanud .
Tark ei torma!
Kasutaja avatar

Teema algataja
Dimitri

Lugemata postitus Postitas Dimitri »

Luik kirjutas:
Tere

2. sellist protsessi kannatavad slikid (ka mustriga millele mahub olemasoleva kirja vahele juurde lõigata, iseasi kas on mõtet)
3. tehase mustrit sügavamaks lõigata ei soovita, seal kirja põhjas ei ole enam kummisegu suurt midagi, rehvi karkass kohe vastas.

terv.
andres
A muidu see spets riist on kusagilt saadav ka?
Suzuki TL1000R
Yamaha R6
Suzuki Intruder 1800R

vashooder

Lugemata postitus Postitas vashooder »

Suuremates kummiboxsides on kindlasti, sest mõnedes kohtades on nii et tuleb(protist) sinna mingi rekka rehv, ja mina vähemalt tartus nägin omasilmaga kui sealsed töötajad lõikasid ise rehvile mustri sisse.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Dimitri kirjutas:
Luik kirjutas:
Tere

terv.
andres
A muidu see spets riist on kusagilt saadav ka?
Riist peab igal mehel endal olema. Aga kui slicki lõigata tahad lasta, siis seda tööd tehakse minu teada vähemalt streetmotos ja motoboxis.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

mina
Tsikkel: fighter VTR

Lugemata postitus Postitas mina »

Olen tähendanud,et kui kumm on ära kulunud ja siis lõigata talle uus muster peale siis lõigatud kumm peab vähem vastu kui lõikamata
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”