missugune autovõimendi rolleri sisse?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
missugune autovõimendi rolleri sisse?
soovitage võimu rolleri sisse. hind kuni 1000kr ja väga väike oleks vaja.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Tervitus. Tartus on üks üpris hea pood "AKUSTIKA", neti aadress on www.akustika.ee ja sealt ma arvan leiad endale sobiva võimu.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Palun seletage ka mulle ära, mis vahe selles teie arvates on, millisest seadmest lõppvõimendi oma sisendsignaali saab, kui signaal on sama väljundpingega?V1asa7 kirjutas:kaks 150w sony kõlli ning kui ostan selle 200w võimu kas siis mp3 jõuab need ära toita või pean automaki peale aretama
Muide, see 200w võimendi on reaalselt ikkagi kusagi 5-15w, mitte rohkem.
Pisike arvutus kah, et kui oleks võimendil ka 100% kasutegur (mis mittekunagi ei küündi sinna lähedalegi), siis 200w võimendi tarbiks 16+A voolu ja tavaline 4ah rolleriaku oleks maksimumini tühjenenud vähem kui veerand tunniga. Kui veel arvestada, et sellistel akudel ei ole ka väljaaantav vool piisavalt suur, et võimendit suudaks normaalselt ja ilma eriliste moonutusi tekitavate pingelangudeta toita....
Kokkuvõtlikult: KASUTAGE OTSINGUT!!!
hälvik
-
Teema algataja
"Kondekas" pannakse vahele, et siluda juhtmetes(akus) tekkivat pingelangust ( sümptomid: paneelituled ning esituled vilguvad matsu taktis)Niru kirjutas:njah, oldmopedi jutt on asjalik, pannakse ka ju autosüsteemidele kondekad vahele...et matsu jaguks
Alla 1kw süsteemide juures ei ole kondentsaatorist eriti kasu.
Naljakas on ka see, kuidas võimsust määratakse kõlari võnkumise amplituudiga. Kõlarite talutav maksimaalne võimsus( kõikide elementide max talutavused eraldi kokku lites). Võimendi väljundivõimsus ei küündi sellest veerandinigi.holma kirjutas:Lubage naerda...miku00 kirjutas:
väga jube 1350W .... kõike annab peale ehitada kui raha on!
Viimati muutis pang, 04 Nov 2006, 22:06, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
1350W / 12V = 112,5A. Kui teil kooli füüsika tunnist midagi on meelde jäänud siis oleksite märkanud, et seal istme all ei paistnud küll ühtegi juhet mis sellist voolu kannataks. Rolleri starteri vool on ca 30A. Aku kannatab 40A. Kui sel oleks kolm rolleri akut peal oleks 8,5 minuti pärast need tühjad.
-
Teema algataja
Mis sa sellest võimust ikka topid? Pane parem mingi vanem automakk või sebi kuskilt väheke uuem, ühenda kõlarid sinna. Automakk võimendab kuskil 22w*4 RMS, mis on täiesti piisav Sinu kõlarite suhtes. Endal on ka automakk, kaks Pioneer kaheribalist elementi 140 W max. 35-40 RMS ja töötab ilusti. See lihtsalt minu soovitus!
Edit: vabandust, ei pannudki tähele, et Sul polnud kirjutatud enda kõlarite võimsust nii, et võta mu jutust ära väike lause "Sinu kõlarite suhtes".
Edit: vabandust, ei pannudki tähele, et Sul polnud kirjutatud enda kõlarite võimsust nii, et võta mu jutust ära väike lause "Sinu kõlarite suhtes".
-
Teema algataja
-
Teema algataja
võimu saad tellida võimsa ja väikese saksast ja selle tellimine pole keeruline http://cgi.ebay.de/300-W-mini-Endstufe- ... dZViewItem (see 14,99euri on osta kohe hind) +SINNA VEEL 200KR SAATMIS KULU
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.