SR 50 R 06 või Aerox 07
Moderaator: Moded
SR 50 R 06 või Aerox 07
Oleks tarvis teada kumb oleks parem ja vastupidavam.
Ma tean et saan kohe vastuseks et kas otsingut ei oska kasutada, kuid ei leidnud kindlat vastust.
Oodatud on vastused inimestelt kes on mõlemaga sõitnud ja siis oma arvamuse teinud. (mitte mul on aerox ja see on parim! või aprilia on parim sest see on mul.)
Võiks ära ka mainida palju on piirajateta stocki kütusekulu 100 Km peale.
zann
Ma tean et saan kohe vastuseks et kas otsingut ei oska kasutada, kuid ei leidnud kindlat vastust.
Oodatud on vastused inimestelt kes on mõlemaga sõitnud ja siis oma arvamuse teinud. (mitte mul on aerox ja see on parim! või aprilia on parim sest see on mul.)
Võiks ära ka mainida palju on piirajateta stocki kütusekulu 100 Km peale.
zann
-
- Kontakt:
Endal on muidu selle aasta Aerox R ja piirajad peal veel, aga noh sa pead ise vaatama mis sulle rohkem meeldib jne. Küttusekulu peaks neil enamvähem mõlemal olema kuskil 3l kandis (loodan et mööda ei pand).
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-
Käima minemine niiske ilmaga. Kui niiskus mootorisse tungib siis on jama.prkpets kirjutas:'zann kirjutas:Niipalju kui mina olen aru saanud on Facrory'l ilmastikuga probleeme ja muresid pidi kah rohkem olema.Kevin^^ kirjutas:Samas kui kütusekulu tähtis on, siis võibolla oleks factory parem
hmm, täpsemalt?
Remont kallim .
Isegi AP Moto'st öeldi et karpaga on töökindlam kui sissepritsega.
Ja siis? puhastad karpa ära ja maksad 0 krooni! Aga sissepritse läheb läbi maksad 5-15 kilo.nos11 kirjutas:ZANN:Käima minemine niiske ilmaga. Kui niiskus mootorisse tungib siis on jama.
Remont kallim .
Isegi AP Moto'st öeldi et karpaga on töökindlam kui sissepritsega
karpasse võib kah vesi sisse minna vihmase ilmaga.

m22ramatta kirjutas:Mina isiklikult valiks Aeroxi , kuigi endal sr 50![]()
Minuarvates on aerox mugav , kuid tehnika pole niihea kui sril .
Ja seal Ap-Motos on teenidus päinperset
On kogemusi Yamaha teeninduses?
Nagu ma aru saan on aeroxi mootor ja kere aastast 1998, seeest aprili vahetab kere suht tihti ja täiustab mootorit. Olen õigesti äru saanud?
Tõenäoliselt on selle 98a aasta mootorilt vead kõrvaldatud ja on küllaltki vastupidavzann kirjutas:m22ramatta kirjutas:Mina isiklikult valiks Aeroxi , kuigi endal sr 50![]()
Nagu ma aru saan on aeroxi mootor ja kere aastast 1998, seeest aprili vahetab kere suht tihti ja täiustab mootorit. Olen õigesti äru saanud?
Honda CB600
mis kasu sellest on kui aprilia aina täiustab, aga yamaha on juba leidnud varjandi mida pole enam vaja täiustada.zann kirjutas:m22ramatta kirjutas:Mina isiklikult valiks Aeroxi , kuigi endal sr 50![]()
ise valiks sr. praegu oman aeroxit, väga mugav, aga 1 inimese roller. välimuselt eelistaks aeroxit. muidugi oleneb palju raha on, kui on nii piisavalt, et saad kohe aeroxi mootorit kaasa aidata, siis ostaksin aeroxi. sr50 on juba poest ostes odavam ja kiirem, aga olen paarilt omanikult kuulnud, et mootor tahab kiiresti kuluda

Päris peale paarituhandet ka nii ei ole ise olen ligi 5000km sõitnud ja kahekesi sõites annab tunda, et kiirenus pole enam see mis alguses.ummy90 kirjutas:mis kasu sellest on kui aprilia aina täiustab, aga yamaha on juba leidnud varjandi mida pole enam vaja täiustada.zann kirjutas:m22ramatta kirjutas:Mina isiklikult valiks Aeroxi , kuigi endal sr 50![]()
ise valiks sr. praegu oman aeroxit, väga mugav, aga 1 inimese roller. välimuselt eelistaks aeroxit. muidugi oleneb palju raha on, kui on nii piisavalt, et saad kohe aeroxi mootorit kaasa aidata, siis ostaksin aeroxi. sr50 on juba poest ostes odavam ja kiirem, aga olen paarilt omanikult kuulnud, et mootor tahab kiiresti kuludatippkiiruse ja kiirenduse lang pidi olema tuntav ikka paarituhande kilomeetri pärast.
Miks kõik räägivad AP-motos s**t teenindus jne jne jne...
Kui te suhelda ei oska siis loogiline, et nemad ei suhtle teiega ka.
Kõik algab enda suhtumisest nendesse juba!
Raha ei ole eriline probleem aga kui suure summa eesti tuleks aeroxi mootorit täiustada?ummy90 kirjutas:mis kasu sellest on kui aprilia aina täiustab, aga yamaha on juba leidnud varjandi mida pole enam vaja täiustada.zann kirjutas:m22ramatta kirjutas:Mina isiklikult valiks Aeroxi , kuigi endal sr 50![]()
ise valiks sr. praegu oman aeroxit, väga mugav, aga 1 inimese roller. välimuselt eelistaks aeroxit. muidugi oleneb palju raha on, kui on nii piisavalt, et saad kohe aeroxi mootorit kaasa aidata, siis ostaksin aeroxi.
Kas aeroxil tagaistuja koht on nii ebamugav et ei kannata teist sõitjat?
-
jua ta kartis , et sa jätad ta teepeale, kui ta sellest juttu teeb.MOMO kirjutas:ei ole see asi nii hull ka , endal üks istus tartust põlva (põlvas) ja siis tartu tagasi ja ei kurtnud..
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
zann kirjutas:m22ramatta kirjutas:Mina isiklikult valiks Aeroxi , kuigi endal sr 50![]()
Ei ole see mootor eriti nii sarnane, välimiselt küll, aga 99 ja 04 aasta aeroxi mootori vahe olid pistikud, CDI ja muud elektroonikat (mõlemal olid tahhod)
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|
Kui suure summa eesti tuleks aeroxi mootorit täiustada?
kas Yamahas tellitakse jupid ära ka? on mõtekas Yamahas külge kruvida?
kas Yamahas tellitakse jupid ära ka? on mõtekas Yamahas külge kruvida?
Viimati muutis zann, 26 Okt 2006, 13:53, muudetud 1 kord kokku.
-
2004 a jaguari cdi oli 3korda suurem. vb sellepärast et ta oli jaguar edition. igatahes läks paremini pöördesse kui 99, mõlemad olid stockid. ja läbisõidud samad.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.