Yamaha--- Slider Naked 50 vms ...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Yamaha--- Slider Naked 50 vms ...
Tekkis huvi:P
Kuidas masin vastu peab... on hea ... noh tuuningpill ... kaalu ja muude asjade mõttes
... ma vaatasin www.yamaha-motor-europe.com ist ... noh võrdlesin masinaid ja mingi imelikud andmed on seal
...
Slideril on 2,7 kw ja 4nm
Aga nn Aeroxil on 2kw 3,7 nm :S et suht imelik et nii v2he võimu
Kellegilendal slider on ... või mbk stunt ... et võiks siia midagi pajatada masina kohta
või kes selles masinast teab... või mida üldse arvate 
Kuidas masin vastu peab... on hea ... noh tuuningpill ... kaalu ja muude asjade mõttes

Slideril on 2,7 kw ja 4nm
Aga nn Aeroxil on 2kw 3,7 nm :S et suht imelik et nii v2he võimu

Kellegilendal slider on ... või mbk stunt ... et võiks siia midagi pajatada masina kohta

Omasin umbes kuu aega tagasi sellist masinat nagu MBK Stunt, oli täistuuning ja liikus ikka mehiselt.
Kuna ees 12" ratas ja taga 10" ja masin ikka väga kerge siis juhitavus oli küll väga super!
Vastupidavusest eriti ei saa võrrelda tuuning ja stokk pilli, siililegi selge,et stokk vastupidavam, kuigi mina kulutsain enda mootori remondile kuskil 18.-
Üks miinus siiski, istme alla pole võimalik midagi panna peale paberilehtede pastaka jms. kuna seal bensupaak.
Niiet mina soovitaks küll sulle seda!
EDIT: Saan jälgida ka masina praegust seisu kuna nüüd see trennikaaslase oma.

Kuna ees 12" ratas ja taga 10" ja masin ikka väga kerge siis juhitavus oli küll väga super!
Vastupidavusest eriti ei saa võrrelda tuuning ja stokk pilli, siililegi selge,et stokk vastupidavam, kuigi mina kulutsain enda mootori remondile kuskil 18.-
Üks miinus siiski, istme alla pole võimalik midagi panna peale paberilehtede pastaka jms. kuna seal bensupaak.
Niiet mina soovitaks küll sulle seda!

EDIT: Saan jälgida ka masina praegust seisu kuna nüüd see trennikaaslase oma.
Viimati muutis Pohlakas, 21 Okt 2006, 19:05, muudetud 1 kord kokku.
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|
-
Teema algataja
Holma ... mis selle mbk koduleht on
... ????
Yamaha ja Mbk peaks nagu olema sama aga no jah
... noh stunt ja slider ... aga yamahal on bikez.comi j2rgi võimsam mootor 
Full tuning --- kas masin on siis kergem kui stockis
Pohlakas ... Nagu r22gi mulle kuidas sõidu asend oli ??? 180 cm sobib ??? ... noh põlvede asend jne

Yamaha ja Mbk peaks nagu olema sama aga no jah

Full tuning --- kas masin on siis kergem kui stockis

Pohlakas ... Nagu r22gi mulle kuidas sõidu asend oli ??? 180 cm sobib ??? ... noh põlvede asend jne

-
kuna pohlakas kaugemal, siis räägin ise. se roller on täiskasvanule perfekt. tal on nagu kõrge iste, ja madal põrand. täiesti mugav masin, ja kuna ta hästi kerge ka on, siis täielik tuuning pill. pange siia nt sfxi tuuning peale, ja te ei jõua esiotsa maas hoida!
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Ja paned Hebo Manston Racing'u ning siis ei jõua kaspeed fighter kirjutas:kuna pohlakas kaugemal, siis räägin ise. se roller on täiskasvanule perfekt. tal on nagu kõrge iste, ja madal põrand. täiesti mugav masin, ja kuna ta hästi kerge ka on, siis täielik tuuning pill. pange siia nt sfxi tuuning peale, ja te ei jõua esiotsa maas hoida!

-
-
sina ja su tip top tuning ma pole eestis veel hebo mansonit küll oma silmaga näinud
kus tead siis .? olen näinud mhr i vot see oli alles asi
ja sellel oli ka TIP TOP tuning läks 140 kmh gpsi välja.
aga minu issi traktor teeks korraga lennukile ja helikopterile ka ära .

aga minu issi traktor teeks korraga lennukile ja helikopterile ka ära .

derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane

-
rääkisin midagi eestist? pidasin silmas hollandlasi. www.scooterfreaks.nl loe ise seal silindrite kohta juttu. ja naad nn tuunivad selle hebo manstoni ära kaa veel, karterid sugavamad, ja silindri avad suuremaks.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
Mis mõte neil mhridel ja ülitipp silindritel on? sõidad 2000km ära, ja juba kukud rõngaid vahetama, jne.speed fighter kirjutas:sina võtaks, aga hebo manston koos tipp topp setinguga teeks stage 6 ja mhrile korraga ära.
mhr on ülepakutud, samamoodi ka multivar,
Eks näis kaua sõbra malossi sport vastu peab, ja toda on tohhujaa.
Kiirendus väga ,väga hea( minu jaoks), kuna masin ka suht kerge, ja tipp kiirus ka väga viis.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
http://www.mbk-europe.com/products/mode ... s&navpos=2FireBlade kirjutas:Holma ... mis selle mbk koduleht on... ????
-
Teema algataja
-
Teema algataja
amordid on kindlasti läbi kui suur kmtraaz . Aga sa lased nagunii oma agility'ga ringi juFireBlade kirjutas:Kas sellinne asi on mõtekas... et toon saksast slideri ... noh mootorit ei peagi olema ... või sellinne jumalast l2bi ... km poolest ... et kohe paneks uue mootori peale... ja gondlid on korras ... nii enam v2hem ... ja amordid noh jah need peavad kah korras olema
...

Viimati muutis Viidikas, 22 Okt 2006, 11:16, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
LOL, heaoldmoped kirjutas:Huvitav, mida siis veel citroen jumper'iga teha saab...milko111 kirjutas:Kuna juba mbk versioonis on nimi stunt, siis sellega saab igasugu trikke kergelt harjutada ja ära õppida

slideri välimus on suht maitse asi,aga ega tal midagi viga kah pole.. mootor jne on ok, kiirendus on hea, kui meeldib siis miks mitte

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.