Jamad Agilityga ehk siis oleks vaja kiiret abi!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Jamad Agilityga ehk siis oleks vaja kiiret abi!
Tervist mul sellised mured :
Süüte keeramisel lõpp-punkti ehk siis engine start olekus ei ühindu enam aku ehk siis bensiini näidik ei tööta, ei tööta ka suunad ega pidurituli. Mootori töödates on kõik korras v.a 1 asi , kui suunatule sisse lülitan hakkab kohe mingi vastik kõrin pihta ja rollerit enam ei saa elektristarterist tööle panna kuna ta ei tee mitte midagi kui pidurit all hoides starteri nuppu vajutada... Sellga siis selline case ... äkki keegi oskab öelda millest see on ... äkki on süüde pees või mingi muu jubin .. egatahes kõik see eelnev sai alguse täpselt samal ajal nii et nad on omavahel seotud.
Teine mure on selline ,et kuna enam starterist ei läinud siis ma lõin teda 1 kuu vändast tööle ja tulemus on nüüd selline et vänta lüües tööle ei lähe vaid käib mingi kärinaga see vänt ,et kui lüüa siis käib hästi vabalt ja kärinaga nagu ei võtaks taha rihma või ms. Tahaks teada kelleltki targemalt mis viga on et asjad korda saada ja roller talvekorterisse õigepeadselt ära panna tervena ...
Kes vastata viitsivad suurimad tänud ja jään võlglaseks ...
Süüte keeramisel lõpp-punkti ehk siis engine start olekus ei ühindu enam aku ehk siis bensiini näidik ei tööta, ei tööta ka suunad ega pidurituli. Mootori töödates on kõik korras v.a 1 asi , kui suunatule sisse lülitan hakkab kohe mingi vastik kõrin pihta ja rollerit enam ei saa elektristarterist tööle panna kuna ta ei tee mitte midagi kui pidurit all hoides starteri nuppu vajutada... Sellga siis selline case ... äkki keegi oskab öelda millest see on ... äkki on süüde pees või mingi muu jubin .. egatahes kõik see eelnev sai alguse täpselt samal ajal nii et nad on omavahel seotud.
Teine mure on selline ,et kuna enam starterist ei läinud siis ma lõin teda 1 kuu vändast tööle ja tulemus on nüüd selline et vänta lüües tööle ei lähe vaid käib mingi kärinaga see vänt ,et kui lüüa siis käib hästi vabalt ja kärinaga nagu ei võtaks taha rihma või ms. Tahaks teada kelleltki targemalt mis viga on et asjad korda saada ja roller talvekorterisse õigepeadselt ära panna tervena ...
Kes vastata viitsivad suurimad tänud ja jään võlglaseks ...

-
Teema algataja
-
Teema algataja
mul juhtus sama asi see hakakb kõrisema siis kui tal ei ole akut vaid t66tab puhtalt mootori j6ust ... samams v6idx s6ita ilma akuta ... mul oli sama jama sellepärast ja sõbral sai ka see parandatud ... et miinus ots oli nagu mingit sitta täis (hape vms) selle t6mbad kruvikaga puhtaks ja lased edasi ... kui selles pole asi on aku perses v6i kuskil mingi juhtmes asi ... syytes tai saa olla ... kuna aku peaks t66tama ikka ... talle ei loe kas syyde sees v6i v2ljas ... see loeb aint süüte blockile mis n2eb kas anda sädet või ei
kick starter arvatavasti täiesti sile sul varikas
kick starter arvatavasti täiesti sile sul varikas
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Vaevalt, et kaitsmed. Pakun, et üks kaitse. Vaata üle akukarbi ümbrus. Äkki hakkab silma punase juhtme vahel sellline avatav spets jubin. Suunarelee suure tõenäosusega esiplastikute all kuskil. Tsekka kõigepealtahuna kirjutas:kus tal need kaitsmed ja suunatule relee on ?
kaitsme korrasolek, akujuhtmete kinnitused ja aku enda korrasolek üle.
EDIT: on ka juba enne õeldud
-
Teema algataja
Kaitse vahetasin ära nüüd suunad jms töötab
Variaatori võtsin lahti ... seal need vända hammakad on üsna ära kulunud ... ma arvan et asi on nendes ,kuna ta ei tahtnud eriti hästi liikuda enam kui ma proovisin tõmbas kinni jms jama ... Küsimus siis selline et kuidas ma korda saan teha selle kas müüakse mingit uut mehhanismi sellele või pean ta kuhugi tegemisse viima ja mis see orienteeruv hind võib tulla asjal... ette tänades.
Variaatori võtsin lahti ... seal need vända hammakad on üsna ära kulunud ... ma arvan et asi on nendes ,kuna ta ei tahtnud eriti hästi liikuda enam kui ma proovisin tõmbas kinni jms jama ... Küsimus siis selline et kuidas ma korda saan teha selle kas müüakse mingit uut mehhanismi sellele või pean ta kuhugi tegemisse viima ja mis see orienteeruv hind võib tulla asjal... ette tänades.
-
Teema algataja
oman ka ise kymcot ja kymco esindust eestis pole ... vist on ykskikud edasimüüjad ... aga neilt pole erilist kasu leida ... aga paljudel rolleritel on see starteri teema sarnane ja peaks sobima ... ja nyyd kui nagu asi korras siis vist pole enam kick starterit vajagi? ... või elekro starter ikka ei t66ta?
ok parandatud .. ajasin natuke sassi
ok parandatud .. ajasin natuke sassi

Viimati muutis Treax, 15 Okt 2006, 21:56, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
tegelt on nii et probleemid pole veel läbi kuna mul aku tühi ja laadijat ka pole ja nii see jala käimine hakkab nüüd...
Selline küsimus et Kas vasakul on variaator , kus need rullikud jms on ja paremal sidur ... mul aga küsimus et mis asi see selle variaatori kohal on ka mingi hammasratastega julla pakuks et läbimõõt ca 4 cm et mida too ringi veab ?
ja kas to logiseda tohib sest mul ta seda teeb .
Selline küsimus et Kas vasakul on variaator , kus need rullikud jms on ja paremal sidur ... mul aga küsimus et mis asi see selle variaatori kohal on ka mingi hammasratastega julla pakuks et läbimõõt ca 4 cm et mida too ringi veab ?
-
See on starteri pendiks. Näed ju isegi, et toda ajab ringi starter. Veab too pendiks, kui on töökorras ringi esimest hammastega taldrikut, mis kinnitatud väntvõlli otsale. Logiseb sellepärast, et variaatorikaas on eemaldatud. Teine kinnituspesa on kaane sees. Kui kaas paigaldatud, siis kõik muu ka ilusti paigas.ahuna kirjutas:mul aga küsimus et mis asi see selle variaatori kohal on ka mingi hammasratastega julla pakuks et läbimõõt ca 4 cm et mida too ringi veab ?
-
Teema algataja
-
Milleks ilma kaaneta käivitada soovid? Läheb küll aga eriti ei soovita. Nimelt pead(keegi aitab) omas pesas hoidma eespool juttu olnud starteripendiksit. Nii käivitamise ajal ja ka siis, kui mootor töötab. Muidu tuleb ta oma pesast välja ja võib palju pahandust korda saata. Nimelt võib haakuda poolviltu esimese hammasvööga taldrikuga. Tagajärjeks võivad olla päris suured purustused alustades kadumaläinud hammastest ja lõpetades kõveraks väändunud väntvõlliotsaga.ahuna kirjutas:jaa siit mul järgmine küsimus... et ma panin aku laadima nüüd et kas ilma variokaane olemasoluta ta tööle läheb ?
-
Teema algataja
-
Kui sa elektristarteri pendiksit käes hoiad ja vähe´näpid´saad pihta kuidas. Nimelt starterit andes tsentrifugaaljõu mõjul haakub pendiksi hammasratas variaatoritaldriku hammasvööga. Starteri käivitusnupu vabastamisel starter lakkab ringi käimast(ka pendiks) ja pendiksihammasratas läheb algsesse asendisse tagasi. Kickstarteriga seotud ei ole. Ühesõnaga, elektristarteri pendiks PEAB töötama ainult siis, kui käivitatakse mootorit.(starterist)ahuna kirjutas:mis olekus see pendikas variaatorite hammakatega haakuma peab hakkama ... kas koguaeg , käimisel või elektristarterit vajutades ja kui kicki siis on ta hammakatelt maas ?
-
Kas ikka sai laetud? Võibolla lihtsalt aku oma töölepingu üles ütlendahuna kirjutas:Nii aku sai täis laetud ja kui starterit vajutan käib klõps ainult

Ei võta enam lihtsalt enam voolu sisse laadimisega. Kui võimalik katseta teise korras akuga.
Viimati muutis Kirs, 16 Okt 2006, 21:03, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Oman ise ka kymcot ei ole sellist problat olnud kuigi nn n2iteks v2nt ei tule enam ülesse jne;) talvel ei taha süütekast k2ima minna aku vast tühi teie küljest tahaks öelda et su see jama võib minna kalliks ... masin on tegelt ju nn ostes odav sest nn ma uursisin gondlite hindu need on niimoodi lakke tõmbatud ja nn õhufilter :S julm raha aga jah ma võin sulle soojalt soovitada helista motoboxi tallinnasse ja küsi mis maksab saada email arvatavasti kuna vennad ei oska peast vastata 

-
3000.-Timmo kirjutas:el starter öeldi ramos et maksab 3000.-ei tundu eriti reaalne..

Soomes 63.- euroraha. Meil peaks hind tiba kallim olema, aga mitte oluliselt.
http://www.jm-racing.fi/product_details.php?p=339
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.