Jamad Agilityga ehk siis oleks vaja kiiret abi!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
ahuna

Jamad Agilityga ehk siis oleks vaja kiiret abi!

Lugemata postitus Postitas ahuna »

Tervist mul sellised mured :

Süüte keeramisel lõpp-punkti ehk siis engine start olekus ei ühindu enam aku ehk siis bensiini näidik ei tööta, ei tööta ka suunad ega pidurituli. Mootori töödates on kõik korras v.a 1 asi , kui suunatule sisse lülitan hakkab kohe mingi vastik kõrin pihta ja rollerit enam ei saa elektristarterist tööle panna kuna ta ei tee mitte midagi kui pidurit all hoides starteri nuppu vajutada... Sellga siis selline case ... äkki keegi oskab öelda millest see on ... äkki on süüde pees või mingi muu jubin .. egatahes kõik see eelnev sai alguse täpselt samal ajal nii et nad on omavahel seotud.

Teine mure on selline ,et kuna enam starterist ei läinud siis ma lõin teda 1 kuu vändast tööle ja tulemus on nüüd selline et vänta lüües tööle ei lähe vaid käib mingi kärinaga see vänt ,et kui lüüa siis käib hästi vabalt ja kärinaga nagu ei võtaks taha rihma või ms. Tahaks teada kelleltki targemalt mis viga on et asjad korda saada ja roller talvekorterisse õigepeadselt ära panna tervena ...

Kes vastata viitsivad suurimad tänud ja jään võlglaseks ... :cry:

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

elektri oma on see,et vaata kaitsmed üle ning kick starteri oma on see,et võta vario kaas lahti ja vaata ise oma silmaga mis sees toimub

Terv.

Silver
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)

Teema algataja
kerdo

Lugemata postitus Postitas kerdo »

see kõrin tuleb sul vist suunatule relee pärast... et vaata see üle...
vaata aku juhtmed ka üle.. et äkki on mõni lahti tulnud ja ei tööta bena näidik vms

Teema algataja
Treax

Lugemata postitus Postitas Treax »

mul juhtus sama asi see hakakb kõrisema siis kui tal ei ole akut vaid t66tab puhtalt mootori j6ust ... samams v6idx s6ita ilma akuta ... mul oli sama jama sellepärast ja sõbral sai ka see parandatud ... et miinus ots oli nagu mingit sitta täis (hape vms) selle t6mbad kruvikaga puhtaks ja lased edasi ... kui selles pole asi on aku perses v6i kuskil mingi juhtmes asi ... syytes tai saa olla ... kuna aku peaks t66tama ikka ... talle ei loe kas syyde sees v6i v2ljas ... see loeb aint süüte blockile mis n2eb kas anda sädet või ei

kick starter arvatavasti täiesti sile sul varikas

Teema algataja
ahuna

kus tal need kaitsmed ja suunatule relee on ?

RKsilver

kaitsmed peaks aku "kambris" olema ja relee lenksu gondlite all
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

ahuna kirjutas:
kus tal need kaitsmed ja suunatule relee on ?
Vaevalt, et kaitsmed. Pakun, et üks kaitse. Vaata üle akukarbi ümbrus. Äkki hakkab silma punase juhtme vahel sellline avatav spets jubin. Suunarelee suure tõenäosusega esiplastikute all kuskil. Tsekka kõigepealt
kaitsme korrasolek, akujuhtmete kinnitused ja aku enda korrasolek üle.

EDIT: on ka juba enne õeldud

Teema algataja
ahuna

Aga milline see suunatule relee välja näeb ?
Kasutaja avatar

Kirs

ahuna kirjutas:
Aga milline see suunatule relee välja näeb ?
See on täiesti individuaalne. Kandiline, ümar, must, hõbedane, plastikust, metallist...enda liikuril väike palstikust ümar ja must vidinake kuhu suunduvad mõningad juhtmed.

RKsilver

ning mõnel on see krdi ümmargune nagu mul ja sees oli kõlar mis prääksus kui suuna sisse lülitasin, see muidugi läks uusi aegu ootama, kõlarist räägin siis :D

Teema algataja
ahuna

Kaitse vahetasin ära nüüd suunad jms töötab
Variaatori võtsin lahti ... seal need vända hammakad on üsna ära kulunud ... ma arvan et asi on nendes ,kuna ta ei tahtnud eriti hästi liikuda enam kui ma proovisin tõmbas kinni jms jama ... Küsimus siis selline et kuidas ma korda saan teha selle kas müüakse mingit uut mehhanismi sellele või pean ta kuhugi tegemisse viima ja mis see orienteeruv hind võib tulla asjal... ette tänades.
Kasutaja avatar

Kirs

ahuna kirjutas:
kas müüakse mingit uut mehhanismi sellele või pean ta kuhugi tegemisse viima ja mis see orienteeruv hind võib tulla asjal... ette tänades.
Varuosi saab kohtadest, kus müüakse Agility-id. Võta oma kulunud detail näppu ja astu esinduse-edasimüüja leti ette.

Teema algataja
Treax

Lugemata postitus Postitas Treax »

oman ka ise kymcot ja kymco esindust eestis pole ... vist on ykskikud edasimüüjad ... aga neilt pole erilist kasu leida ... aga paljudel rolleritel on see starteri teema sarnane ja peaks sobima ... ja nyyd kui nagu asi korras siis vist pole enam kick starterit vajagi? ... või elekro starter ikka ei t66ta?

ok parandatud .. ajasin natuke sassi :D
Viimati muutis Treax, 15 Okt 2006, 21:56, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Kirs

Treax kirjutas:
kymco edasimüüjaid eestis pole ... vist on ykskikud sissetoojad ...
Ise ka aru saad mida kirjutad? Sisse tuuakse aga ei müüda :shock:
On maaletooja(d) ja edasimüüjad. Loomulikult kuulub sinna juurde ka hooldus ja remont.

Teema algataja
ahuna

tegelt on nii et probleemid pole veel läbi kuna mul aku tühi ja laadijat ka pole ja nii see jala käimine hakkab nüüd...
Selline küsimus et Kas vasakul on variaator , kus need rullikud jms on ja paremal sidur ... mul aga küsimus et mis asi see selle variaatori kohal on ka mingi hammasratastega julla pakuks et läbimõõt ca 4 cm et mida too ringi veab ?
ja kas to logiseda tohib sest mul ta seda teeb .
Kasutaja avatar

Kirs

ahuna kirjutas:
mul aga küsimus et mis asi see selle variaatori kohal on ka mingi hammasratastega julla pakuks et läbimõõt ca 4 cm et mida too ringi veab ?
ja kas to logiseda tohib sest mul ta seda teeb .
See on starteri pendiks. Näed ju isegi, et toda ajab ringi starter. Veab too pendiks, kui on töökorras ringi esimest hammastega taldrikut, mis kinnitatud väntvõlli otsale. Logiseb sellepärast, et variaatorikaas on eemaldatud. Teine kinnituspesa on kaane sees. Kui kaas paigaldatud, siis kõik muu ka ilusti paigas.

Teema algataja
ahuna

jaa siit mul järgmine küsimus... et ma panin aku laadima nüüd et kas ilma variokaane olemasoluta ta tööle läheb ?

RKsilver

keera vario kaan 2-3 poldiga kinni ja rpoovi, sul arvatavasti kukub paar asja ära (vist) :D

igatahes mul saab kõike teha ilma kaaneta :twisted:
Kasutaja avatar

Kirs

ahuna kirjutas:
jaa siit mul järgmine küsimus... et ma panin aku laadima nüüd et kas ilma variokaane olemasoluta ta tööle läheb ?
Milleks ilma kaaneta käivitada soovid? Läheb küll aga eriti ei soovita. Nimelt pead(keegi aitab) omas pesas hoidma eespool juttu olnud starteripendiksit. Nii käivitamise ajal ja ka siis, kui mootor töötab. Muidu tuleb ta oma pesast välja ja võib palju pahandust korda saata. Nimelt võib haakuda poolviltu esimese hammasvööga taldrikuga. Tagajärjeks võivad olla päris suured purustused alustades kadumaläinud hammastest ja lõpetades kõveraks väändunud väntvõlliotsaga.

Teema algataja
ahuna

mis olekus see pendikas variaatorite hammakatega haakuma peab hakkama ... kas koguaeg , käimisel või elektristarterit vajutades ja kui kicki siis on ta hammakatelt maas ?
Kasutaja avatar

Kirs

ahuna kirjutas:
mis olekus see pendikas variaatorite hammakatega haakuma peab hakkama ... kas koguaeg , käimisel või elektristarterit vajutades ja kui kicki siis on ta hammakatelt maas ?
Kui sa elektristarteri pendiksit käes hoiad ja vähe´näpid´saad pihta kuidas. Nimelt starterit andes tsentrifugaaljõu mõjul haakub pendiksi hammasratas variaatoritaldriku hammasvööga. Starteri käivitusnupu vabastamisel starter lakkab ringi käimast(ka pendiks) ja pendiksihammasratas läheb algsesse asendisse tagasi. Kickstarteriga seotud ei ole. Ühesõnaga, elektristarteri pendiks PEAB töötama ainult siis, kui käivitatakse mootorit.(starterist)

Teema algataja
ahuna

Nii aku sai täis laetud ja kui starterit vajutan käib klõps ainult :cry:
Kasutaja avatar

Kirs

ahuna kirjutas:
Nii aku sai täis laetud ja kui starterit vajutan käib klõps ainult :cry:
Kas ikka sai laetud? Võibolla lihtsalt aku oma töölepingu üles ütlend :roll:
Ei võta enam lihtsalt enam voolu sisse laadimisega. Kui võimalik katseta teise korras akuga.
Viimati muutis Kirs, 16 Okt 2006, 21:03, muudetud 1 kord kokku.

Heikster

Lugemata postitus Postitas Heikster »

Aga see võimalus et starteril nt. mähis läbi? Muidugi võib ka aku läbi olla

Teema algataja
ahuna

4ja akuga proovinud juba :roll:

Heikster

Lugemata postitus Postitas Heikster »

Siis ma küll kahtlustaks et el.starteril mähis läbi või on üldse terve starter läbi

Teema algataja
ahuna

oskab keegi umbakudset hinda öelda mis mul see maksma läheks Kickstarteri mehh. ja el. starteri mehh.
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

el starter öeldi ramos et maksab 3000.- :? ei tundu eriti reaalne..
Pilt
Pilt

Teema algataja
Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Oman ise ka kymcot ei ole sellist problat olnud kuigi nn n2iteks v2nt ei tule enam ülesse jne;) talvel ei taha süütekast k2ima minna aku vast tühi teie küljest tahaks öelda et su see jama võib minna kalliks ... masin on tegelt ju nn ostes odav sest nn ma uursisin gondlite hindu need on niimoodi lakke tõmbatud ja nn õhufilter :S julm raha aga jah ma võin sulle soojalt soovitada helista motoboxi tallinnasse ja küsi mis maksab saada email arvatavasti kuna vennad ei oska peast vastata ;)
Kasutaja avatar

Kirs

Timmo kirjutas:
el starter öeldi ramos et maksab 3000.- :? ei tundu eriti reaalne..
3000.- :shock: Nojahh, küsida nad oskavad :)
Soomes 63.- euroraha. Meil peaks hind tiba kallim olema, aga mitte oluliselt.
http://www.jm-racing.fi/product_details.php?p=339
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”