NOLAN kiivrid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 292
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
NOLAN kiivrid
Peale esimest paari nädalat hakkasin ka ära jagama, mis ta nii hästi pähe läheb - tal on alumine osa väga lai, ja see põhjustab ka päris suurt tuulemüha... Samuti ei usu ma, et lai ava oleks parem kukkumise korral... Esimestel kordadel pikki otsi lastes vilisesid kõrvad veel ka teisel päeval. Õhutusavadest, need 3 mis pea peal asuvad, tunduvad päris mõttetud olevat - st mina ei tunne erinevust, kui need on lahti või kinni. Samuti ei taha äärmised avad enam korralikult lahti seista... Lõua otsas asuvad õhutusavad töötavad hästi ja hoiavad visiiri seest puhtana, isegi nüüd kui ma lolli peaga suutsin visiiri seest puhastama hakata ja eemaldasin sellega muidugi kogu selle antifog kaitse... Alla 50km/h peab hetkel sõitma visiir natuke lahti.
Maksin selle kiivri eest ~2050 krooni kanti ja selle raha eest on teda minuarust küll. Samas olen kindel, et kusagil kevade poole ostan uue kiivri ja sedakorda mõne korralikuma. Samast hinnaklassist olen veel proovinud 2 kiivrit - nendele eelistaksin kindlasti Nolanit. Kasvõi eemaldatava sisu pärast...
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Usun, et turvaline on too mudel küll (maksis paar aastat tagasi ca 3k). NB! tegelikult muidugi kukutud kiiver tuleks ära visata ja uus osta aga oli hooaja lõpp juba

Olen veel proovinud kasutada odavama otsa AGV-d (ca 3k) ja muid tuhandeviiesajase hinnaklassi kräpp-kiivreid (IXS, Shiro jms) - minu NOLAN neist kindlasti parim (minu jaoks), mugavaim, kõige vaiksem, hea ventilatsiooniga.
Usun, et hinnaklassis 2,5-3,5k võiks NOLAN olla üks parimaid Eestis pakutavatest.
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
samas on Nolani maaletooja Loodusinvest raudselt kõige kehvemini klienti suhtuv motovarustusega hangeldav asutus Eestimaa pinnal. Ma proovisin korra neil kiivrit osta, aga nad ei tahtnud mulle müüa ja nii jäigi kaup katki.Usun, et hinnaklassis 2,5-3,5k võiks NOLAN olla üks parimaid Eestis pakutavatest.
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Kontakt:
sang kirjutas:samas on Nolani maaletooja Loodusinvest raudselt kõige kehvemini klienti suhtuv motovarustusega hangeldav asutus Eestimaa pinnal. Ma proovisin korra neil kiivrit osta, aga nad ei tahtnud mulle müüa ja nii jäigi kaup katki.

9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
Saed/niidukid jms. ON kasumlikum mudru kui motovarustus. Motovarustusega tegelevad mõned firmad lihtsalt entusiasmist, näituseks on mõni omanikest mootorrattur vms.pacaan kirjutas:mnjah, selles on Sul küll õigus, et seal käies kipub jääma mulje, et firmat on keegi poolvägisi sundinud motokaubaga tegelema. Äkki saed/niidukid lihtsalt kasumlikum kaup ja sellest viitsimatus müügitöös?
Mina Loodusinvesti üle ei kaeble - tegin küll muidugi endale asja ennemalt selgeks (niivõrd, kui internet seda võimaldas).
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
Seal sattusin mingi motofanaatikust naismüüja kätte, kes pidas mulle endurovarustusest umbes pooletunnise loengu ja tegi lõpuks veel arvest päris korralikult alla.
sang kirjutas:samas on Nolani maaletooja Loodusinvest raudselt kõige kehvemini klienti suhtuv motovarustusega hangeldav asutus Eestimaa pinnal. Ma proovisin korra neil kiivrit osta, aga nad ei tahtnud mulle müüa ja nii jäigi kaup katki.
-
- Kontakt:
-
selle hind jäi ka sinna 3k kanti.
Yamu keskuses nägin (ja proovisin pähe) viimati sellist. Automaailmas olen ka vilksamini näinud.
tootja link
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
ps. ei oma mingit suhet loodusinvesti omanike ega ka müüjatega. lihtsalt endale kevadel uut kiivrit otsides jäi muu hulgas silma ka hinnatase.
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
-
- Kontakt:

-
tegelt on Nolan natsa tegijam, lihtsalt kohaliku maaletooja hinnapoliitika seab ta Airoh'ga enam-vähem samale pulgale. Väljasmaal ei häbeneta sama asja eest rohkem küsida, ja ostaid leidubHannesN kirjutas:kui valida oleks Airohi või Nolani vahel siis Airoh on vast tegijam firma või ma eksin?
pisuke täiendus kah:
Nolani päikesevisiir on väljaspool tavavisiiri, teatud situatsioonides võib see tekitada vilisevat heli (mis kõrvatroppide kasutamisel küll ei häiri üldse), saab sopaseks ja võib puutuda vastu tavavisiiri (vt. kellegi kommentaar ülalpool)
Airoh päikesevisiir tegelt ei ole nii edev kui ülaltoodud pildil (üldjuhul tavaline suitsuhall vms.)
-
- Kontakt:
Kindlasti käib! Peab käima! muidu oleks pimedas ilma selle kiivrita ohutum sõita.pulsar kirjutas:Kas Airohil see päikesesirm üles ka liigub, muidu peab pimedas kiivri kuklasse lükkama?
Eile sattusin tuttavaga automaailma Airohi uurima, see mida tema vaatas oli avatava lõuaosaga, mis tähendas tegelikult eemaldatavat lõuaosa, marki ma ei oska öelda. See kiiver oli ilma lõuaaluse tuuleklapita ja tundus kudagi vedel, millega ma EI tee Airohit maha. Pean siinkohal oma ignorantsi tunnistama, aga ma pole kunagi Airohiga sõitnud.
Nolani kiituseks pean alati seda rihmakinnitust kiitma, lissalt kuradi mugav on, 102mudel evib visiiri all veel antifogi eraldi klaasi mis on ka mu arust kasuks, kui seda vahetada vaja peaks olema (samas ma ei kujuta ette, kui see vahe liivasodi täis peaks minema). Edasi mõeldes on Nolanil ka intercomi valmidus olemas ..kuigi sitaks kirves, aga see on eraldi teema.
Kokkuvõte: Nolan on päris korralik kiiver ja Loodusinvest ei ole minu silmis teenindusega halvasti silma paistnud. (Ei oma mingeid perekondlikke ega majanduslikke sidemeid loodusinvestiga kahjuks)
lisavarustuseks GSR600

Tere siine pere.
Ei hakanud uut teemat ülesse kruttima,aga mure järgmine:sai siin 3 kuud tagasi soetatud kiiver nolan n103 igati hea kiiver, AGA ükspäev linnas sõites,tuli tahtmine visiir ülesse tõsta-ülesse ma visiiri sain - tundus et kõik ei ole õige ,jäin seisma ,võtsin kiivri peast ja oh imet.Visiiri lukustus nupp oli kadunud st. visiir oli ühelt poolt lahti (lipendas).pöördusin teemaga Looduse poodi ,et sealt uus nupuke osta -tellida.Vastuseks sain et varuosana seda ei ole.
Pöördun nüüd siis teie poole küsimusega ,kus ma selle nupu saan?Minema kiivrit tootvasse tehasesse??Kas on kellelgi sama juhtunud ja on pakkuda välja mingi alternatiiv(nupule),või kogub tolmu kellelgil analoogne vana kiiver (avariiline)ja see kiiver ei vaja seda nuppu enam Karotse ,on kellelgil mingi lahendus välja pakkuda,ei hakka uut kiivrit sp. ostma.Ette tänades
sõidan ja ei mölise
Tere siine pere.
Ei hakanud uut teemat ülesse kruttima,aga mure järgmine:sai siin 3 kuud tagasi soetatud kiiver nolan n103 igati hea kiiver, AGA ükspäev linnas sõites,tuli tahtmine visiir ülesse tõsta-ülesse ma visiiri sain - tundus et kõik ei ole õige ,jäin seisma ,võtsin kiivri peast ja oh imet.Visiiri lukustus nupp oli kadunud st. visiir oli ühelt poolt lahti (lipendas).pöördusin teemaga Looduse poodi ,et sealt uus nupuke osta -tellida.Vastuseks sain et varuosana seda ei ole.
Pöördun nüüd siis teie poole küsimusega ,kus ma selle nupu saan?Minema kiivrit tootvasse tehasesse??Kas on kellelgi sama juhtunud ja on pakkuda välja mingi alternatiiv(nupule),või kogub tolmu kellelgil analoogne vana kiiver (avariiline)ja see kiiver ei vaja seda nuppu enam Karotse ,on kellelgil mingi lahendus välja pakkuda,ei hakka uut kiivrit sp. ostma.Ette tänades
sõidan ja ei mölise
Umbes viisaastak tagasi kaotasin samuti oma tollasel Nolani kiivril (marki ei mäleta) keset sõitmist ühe visiiriklambri ära. Ja ka vastus müüja poolt oli sarnane: netu, i ne budet. Ei jäänudki muud üle kui ühel sügisõhtul sai ise uus klamber nokitsetud, kasutades selleks üht pisemat polti, paari mutrit ja mitmeid plastist hammasrattaid tühjade printeritahma kassettide küljest. Mitte et tulemus oleks ilus tulnud, aga töötas.
ehh,garantii peaks kestma jah,aga kas ma selle tseki ülesse leian!!!!eks annan teada mis sai
.....asi nii kaugel ,et nupp tehasest tellimisel-ootame
sõidan ja ei mölise
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.