Yamaha 2007...

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Yamaha 2007...

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Lõpuks ometi on Yamaha ennast kokku võtnud ja hakanud tootma ka ilusaid rollereid:
C3
Pilt

Kenasid masinaid oli ju ka juba vanemates mudeliaastates, mis ka järgmine aasta veel tootmises:
Vino Classic

Pilt

Ja loomulikult lipulaev Morphous
Pilt

Ehk lõpuks ka laste maitse areneb ja aeroxi kultus lõppeb...
:)
hälvik

naxitrall

Lugemata postitus Postitas naxitrall »

andke andeks aga mina sellise masinaga ei sõidaks...käiks ennem jala kui sellisega sõidaks..

dressar18

Lugemata postitus Postitas dressar18 »

kolm yamaha kauna...:):):),,,,eriti RÕVEDAD..see onminu arvamus..maitseid on erinevaid
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

C3 näeb tegelikult täitsa huvitav välja. Küljegondel huvitavalt kandiline ja esituli väljas, nagu maasturi udutuli.
Morphous natukene liiga ulmeline.
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Morphous'le minu poolt 12 punkti (w) .Super disain, ma olen alati olnud teatud ''Star Wars" disaini fänn.Samas ka pisemad esindajad on kõrget hinnangut väärt - klassikaline kere ning Yamaha moodne ning kvaliteetne tehnoloogia :) .Super.Ja eelpoolsed laimajad - kasvage suureks, eks :)
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

Morphous on nagu auto juba. Pikk esi ja taga osa :D
kuigi ise eelistan siiski veel aeroxi disaini

Aerox

Lugemata postitus Postitas Aerox »

Morphous on hea masin välimus kah norm ja 100 korda mugavam kui aerox aga aeroxile parem välimus :P [/code]

Aleks

Re: Yamaha 2007...

Lugemata postitus Postitas Aleks »

oldmoped kirjutas:
Ja loomulikult lipulaev Morphous
2005 concept yamaha maxam 3000
http://image.blog.livedoor.jp/biketel/i ... ffc103.jpg
Kasutaja avatar

Teema algataja
oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Eks Maxam ole looomulikult veel stiilsem. Aga kahjuks on tegu vist vaid näituseeksemplariga, mida ei ole võimalik, erinevalt Morphousest, poodi minna ja osta.

EDIT: Parandan ennast natukene... Maxam 3000 on näituseeksemplar. Tavaline Maxam on sama mis Morphous, lihtsalt erinevatel turgudele erineva nimega.
Siin ka üks edevalt tuunitud "naisteversioon" asjast:
.Pilt

Eks karta on, et ka antud teema mudeleid vist Eesti teedel eriti liikuma ei hakka - lihtsalt asume me natukene teises turusegmendis ja siia kahjuks teistsuguseid müüakse. Samamooodi, nagu Honda valikust ei ole eestis saadaval ei Ruckus ja millest eriti kahju - Big Rucus
Viimati muutis oldmoped, 09 Okt 2006, 11:47, muudetud 2 korda kokku.
hälvik

m22ramatta

Lugemata postitus Postitas m22ramatta »

Morphous ja C3 päris tuusad 8)
Morphous on liigaulmekaks tehtud minuarust , aga kindlasti väga mugav riist !
See on kõigest minuarvamus . :lol:

rollufriik

Lugemata postitus Postitas rollufriik »

C3'ga veel sõidaks , aga teised on küll ülemõistuse koledad .

Joonsuu

Lugemata postitus Postitas Joonsuu »

(lol)

Maitse asi!

nos11

yamaha

Lugemata postitus Postitas nos11 »

C3 veel sõidaks aga teiseb mulle kohe yltse ei ystu, kuidagi liiga kahtlased,inglismaa mood :roll:

Brain ATM Taaber

Lugemata postitus Postitas Brain ATM Taaber »

eitia...suhteliselt halva välimusega on :roll: . Aga selle maxam 3000 sõidaks 8)

Sbw

Lugemata postitus Postitas Sbw »

mootor võib hea olla, aga välimus on qinqil ka parem...no aeroxist ei hakka rääkimagi....See on lihtsalt minu arvamus :lol:

-Goofy-

Lugemata postitus Postitas -Goofy- »

Ma ise sõidaks enne aeroxiga edasi kui nende otsa istuks :D

topass

Lugemata postitus Postitas topass »

:shock: Selle Maxma 3000'dega sõidaks suurima hea meelega ringi.
Mai oska paremat väljendit tuua kui "pimp mobile." :D
Tõsiselt kena masin ja usun, et veel mugavam. Seal pole enam sadul vaid nahkdiivan.
Aga selline küsimus, et mis mootor sellel vahel on?

mrhull

Re: Yamaha 2007...

Lugemata postitus Postitas mrhull »

oldmoped kirjutas:
Lõpuks ometi on Yamaha ennast kokku võtnud ja hakanud tootma ka ilusaid rollereid:

Ehk lõpuks ka laste maitse areneb ja aeroxi kultus lõppeb...
:)

Maitsest tasub kuskil onu Jazzi kokasaates rääkida.
Vanemate inimeste teema, las ta olla. A see, et "Ehk lõpuks ka laste maitse areneb". Õnneks pole sinu määrata kui hea kellegi eelistus on. Suur inimene a nii ignorantne jutt. Minuarust jubedad disaini poolest ja see viimane mudel on liiga lahmakas.

silv3r

Lugemata postitus Postitas silv3r »

mulle ei meeldi ausalt öeldes sellised rollerid, eriti veel kui mingi räigelt suur on jnejne. eelistan pigem sportliku välimusega rollereid

H.

Lugemata postitus Postitas H. »

Morphous on väga hull !(Y)

harrisan

Lugemata postitus Postitas harrisan »

Mina ei tea kuidas teiega on, aga mulle need täitsa meeldivad. Kordades ilusamad kui Freedod, qinqgid, boatianid js. Morpheus on jah imeliku, kuid huvitava ja autoliku disainiga:D. Maanteel kui mõni sihuke pimedas vastu tuleks, ei oskaks küll pakkuda, et see roller on! 10 punkti tootjale:D.
Ega jah Vino on ajatu klassika, C3 oleks nagu tänapäeva retro roller....
Viimati muutis harrisan, 09 Okt 2006, 15:48, muudetud 1 kord kokku.

Heikster

Lugemata postitus Postitas Heikster »

C3 ja Vino Classic täitsa ilusad! Ei kujutaks ette Maxam 3000 sõitmist,see juba nii suur et tasakaaluga tuleb vist probleeme,Morphous kah stiilne,sellega oleks ikka ülelinna mees! Kõikdele 10punkti minu poolt ikkagist,tore näha et ka Yamaha teeb nüüd stiilseid masinaid!
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

Ma kindel, et eespool rääkijatest suurem osa ütleb nii, sest äkki nende tuntus kui rolleriped* oma saab selle läbi kahjustada. Ei ega ongi nii, ma ka ei julgeks millegi muu kui Aeorxi otsa istuda. Globaliseerumine... Minu arust on kõik 3 isendit ilusad, rääkimata ka mugavusest. Osad kindlasti sõidaks nendega aga naabrid ja sõbrad näitavad näpuga ju... :roll:
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

esimed kaks on liialt igavad.

aga see:
Pilt
sellisega sõidaks isegi. minumeelest väga "pimp"

OT küll aga miks räägivad osad aeroxi disanist halvustavas toonis, yamaha on tegelikult väga hea disani teinud, mis müüb isegi väga.

rollufriik

Lugemata postitus Postitas rollufriik »

Huvitav palju need suuremad isendid kaaluvad ?

mrhull

shadows kirjutas:
Ma kindel, et eespool rääkijatest suurem osa ütleb nii, sest äkki nende tuntus kui rolleriped* oma saab selle läbi kahjustada.:
Kui paljud tahavad üldse seda tiitlit mida sa jagad? Sina+su sõbrad ja ehk mõni niisama ped* veel? Asi on pigem selles, et mõelge oma peaga kah, mitte, et kui mode ütleb, et vaadake, see on igati lahe disain, siis teised kellel oma peake ei mõtle korrutavad seda järgi. Muidugi meeldivad paljudele ka sellised rollerid. Kui kosmoseskafandris sõita selle viimase rolleriga, siis võib täitsa erinev olla.

sander.

Lugemata postitus Postitas sander. »

c3 on päris ilus isegi ja morpheus on ka väga omapärane.
siiski must morphous meeldib rohkem :roll:
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Aga tegelikult on Yamaha disainerid ühe sellise pooleks saaginud ja rolleri valmis saanud :) .
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

shadows

Lugemata postitus Postitas shadows »

mrhull kirjutas:
shadows kirjutas:
Ma kindel, et eespool rääkijatest suurem osa ütleb nii, sest äkki nende tuntus kui rolleriped* oma saab selle läbi kahjustada.:
Kui paljud tahavad üldse seda tiitlit mida sa jagad? Sina+su sõbrad ja ehk mõni niisama ped* veel? Asi on pigem selles, et mõelge oma peaga kah, mitte, et kui mode ütleb, et vaadake, see on igati lahe disain, siis teised kellel oma peake ei mõtle korrutavad seda järgi. Muidugi meeldivad paljudele ka sellised rollerid. Kui kosmoseskafandris sõita selle viimase rolleriga, siis võib täitsa erinev olla.
Sa mine loe mu eelnevaid poste teistes teemades, mina olen seda asja juba ammu ajanud, ja ise sõidan ka teistlaadse rolleriga. Ma kujutan ette et paljud tahavad seda tiitlit. ;) Pole mõtet oma keerukaid väljendeid jagada, see ei peta tõelist palet ära. ;)
Mülkas kinni koguaeg !

Pilt

mrhull

Teemaväline loba.
Mul pole mingit huvi su eelmiste ega ka tulevaste postide vastu. Ette võid kujutada palju suudad ja kui mu väljendid on keerukad, siis hari ennast, alguses kukeaabits ja siis läheb edasi.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”