Yamaha 2007...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2418
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Yamaha 2007...
Lõpuks ometi on Yamaha ennast kokku võtnud ja hakanud tootma ka ilusaid rollereid:
C3

Kenasid masinaid oli ju ka juba vanemates mudeliaastates, mis ka järgmine aasta veel tootmises:
Vino Classic

Ja loomulikult lipulaev Morphous

Ehk lõpuks ka laste maitse areneb ja aeroxi kultus lõppeb...

C3

Kenasid masinaid oli ju ka juba vanemates mudeliaastates, mis ka järgmine aasta veel tootmises:
Vino Classic

Ja loomulikult lipulaev Morphous

hälvik
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Morphous'le minu poolt 12 punkti
.Super disain, ma olen alati olnud teatud ''Star Wars" disaini fänn.Samas ka pisemad esindajad on kõrget hinnangut väärt - klassikaline kere ning Yamaha moodne ning kvaliteetne tehnoloogia
.Super.Ja eelpoolsed laimajad - kasvage suureks, eks 

Challenge the Adventure.Ride The World
Re: Yamaha 2007...
2005 concept yamaha maxam 3000oldmoped kirjutas:Ja loomulikult lipulaev Morphous
http://image.blog.livedoor.jp/biketel/i ... ffc103.jpg
-
Teema algataja - Postitusi: 2418
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Eks Maxam ole looomulikult veel stiilsem. Aga kahjuks on tegu vist vaid näituseeksemplariga, mida ei ole võimalik, erinevalt Morphousest, poodi minna ja osta.
EDIT: Parandan ennast natukene... Maxam 3000 on näituseeksemplar. Tavaline Maxam on sama mis Morphous, lihtsalt erinevatel turgudele erineva nimega.
Siin ka üks edevalt tuunitud "naisteversioon" asjast:
.
Eks karta on, et ka antud teema mudeleid vist Eesti teedel eriti liikuma ei hakka - lihtsalt asume me natukene teises turusegmendis ja siia kahjuks teistsuguseid müüakse. Samamooodi, nagu Honda valikust ei ole eestis saadaval ei Ruckus ja millest eriti kahju - Big Rucus
EDIT: Parandan ennast natukene... Maxam 3000 on näituseeksemplar. Tavaline Maxam on sama mis Morphous, lihtsalt erinevatel turgudele erineva nimega.
Siin ka üks edevalt tuunitud "naisteversioon" asjast:
.

Eks karta on, et ka antud teema mudeleid vist Eesti teedel eriti liikuma ei hakka - lihtsalt asume me natukene teises turusegmendis ja siia kahjuks teistsuguseid müüakse. Samamooodi, nagu Honda valikust ei ole eestis saadaval ei Ruckus ja millest eriti kahju - Big Rucus
Viimati muutis oldmoped, 09 Okt 2006, 11:47, muudetud 2 korda kokku.
hälvik
Re: Yamaha 2007...
oldmoped kirjutas:Lõpuks ometi on Yamaha ennast kokku võtnud ja hakanud tootma ka ilusaid rollereid:
Maitsest tasub kuskil onu Jazzi kokasaates rääkida.
Vanemate inimeste teema, las ta olla. A see, et "Ehk lõpuks ka laste maitse areneb". Õnneks pole sinu määrata kui hea kellegi eelistus on. Suur inimene a nii ignorantne jutt. Minuarust jubedad disaini poolest ja see viimane mudel on liiga lahmakas.
Mina ei tea kuidas teiega on, aga mulle need täitsa meeldivad. Kordades ilusamad kui Freedod, qinqgid, boatianid js. Morpheus on jah imeliku, kuid huvitava ja autoliku disainiga:D. Maanteel kui mõni sihuke pimedas vastu tuleks, ei oskaks küll pakkuda, et see roller on! 10 punkti tootjale:D.
Ega jah Vino on ajatu klassika, C3 oleks nagu tänapäeva retro roller....
Ega jah Vino on ajatu klassika, C3 oleks nagu tänapäeva retro roller....
Viimati muutis harrisan, 09 Okt 2006, 15:48, muudetud 1 kord kokku.
Ma kindel, et eespool rääkijatest suurem osa ütleb nii, sest äkki nende tuntus kui rolleriped* oma saab selle läbi kahjustada. Ei ega ongi nii, ma ka ei julgeks millegi muu kui Aeorxi otsa istuda. Globaliseerumine... Minu arust on kõik 3 isendit ilusad, rääkimata ka mugavusest. Osad kindlasti sõidaks nendega aga naabrid ja sõbrad näitavad näpuga ju... 

Kui paljud tahavad üldse seda tiitlit mida sa jagad? Sina+su sõbrad ja ehk mõni niisama ped* veel? Asi on pigem selles, et mõelge oma peaga kah, mitte, et kui mode ütleb, et vaadake, see on igati lahe disain, siis teised kellel oma peake ei mõtle korrutavad seda järgi. Muidugi meeldivad paljudele ka sellised rollerid. Kui kosmoseskafandris sõita selle viimase rolleriga, siis võib täitsa erinev olla.shadows kirjutas:Ma kindel, et eespool rääkijatest suurem osa ütleb nii, sest äkki nende tuntus kui rolleriped* oma saab selle läbi kahjustada.:
Aga tegelikult on Yamaha disainerid ühe sellise pooleks saaginud ja rolleri valmis saanud
.

Derbi-The RED power
Sa mine loe mu eelnevaid poste teistes teemades, mina olen seda asja juba ammu ajanud, ja ise sõidan ka teistlaadse rolleriga. Ma kujutan ette et paljud tahavad seda tiitlit.mrhull kirjutas:Kui paljud tahavad üldse seda tiitlit mida sa jagad? Sina+su sõbrad ja ehk mõni niisama ped* veel? Asi on pigem selles, et mõelge oma peaga kah, mitte, et kui mode ütleb, et vaadake, see on igati lahe disain, siis teised kellel oma peake ei mõtle korrutavad seda järgi. Muidugi meeldivad paljudele ka sellised rollerid. Kui kosmoseskafandris sõita selle viimase rolleriga, siis võib täitsa erinev olla.shadows kirjutas:Ma kindel, et eespool rääkijatest suurem osa ütleb nii, sest äkki nende tuntus kui rolleriped* oma saab selle läbi kahjustada.:

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.