Leovince ZX ja Malossi multivar Aprilia sr50 racingul.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Leovince ZX ja Malossi multivar Aprilia sr50 racingul.
oleks siis selline kysimus kas need kaks asja omavahel l2hevad kokku.
Kas on võimalus et malossi multivari originaal rullid ei l2he leovince sportsumbutiga kokku. ja kui rasked rullid sobivad malossi multivarile et sr 50 racing hakkaks normaalselt liikuma.
Praegune minek ylihalb.
Kas on võimalus et malossi multivari originaal rullid ei l2he leovince sportsumbutiga kokku. ja kui rasked rullid sobivad malossi multivarile et sr 50 racing hakkaks normaalselt liikuma.
Praegune minek ylihalb.
-
- Kontakt:
Multivar tahab raskemaid rulle !!!!
Ja sumpast see ei olene sel hetkel, k6ik kokku t66tab paremini raskemate rullikutega !!
Ma olen 100% kindel alles panime peugeot speedfgiht-le s6braga peale multivari ja asi liikus nende kaasasaanud rullikutega (kuskil 7,5g-8g)
Ja asi t66tas vägagi hästi, kiirendus ja tippkiirus olid ikka väga head !
Ja sumpast see ei olene sel hetkel, k6ik kokku t66tab paremini raskemate rullikutega !!
Ma olen 100% kindel alles panime peugeot speedfgiht-le s6braga peale multivari ja asi liikus nende kaasasaanud rullikutega (kuskil 7,5g-8g)
Suzuki Katana Lc
No aga speedfightil on stockis juba enamvähem sama raskusega rullikud...Justice kirjutas:Multivar tahab raskemaid rulle !!!!
Minu arust ei sõltu eriti variaatorist mootorile sobiv rullikute mõõt, pigem tsentrifugaal jõud avaldub ikka samamoodi...

aga ma võin ka mööda panna:)
Aprilia RST 1000 Futura
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.