CPI Kütusekulu liiga suur!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
CPI Kütusekulu liiga suur!
Lood on siis sellised :
Sõidan oma CPi Oliver City'ga , ükstapuha , kas mul stocksumps või sportsumps , ikka võtab 5L/100 .
900 km. pandi peale sportsumps , sidurivedrud ja rullid . Algul arvasime , et võtab sportsumpsi pärast nii palju . Noh , sõitsin oma praegused 2500 ära ning mõtlesin , et katsetaks , mis ta stockiga teeb . Öeldud , tehtud , sai alla pandud stock . 100 km pärast jälle paak tühi . Mis viga ?
Segu peaks paigas olema , kuna küünal on ilus . Milles võib viga olla ja kuidas sellest lahti saada ?
See pole ju normaalne kui mingi CPI 47,5 düüsiga 5L/100'le imeb :O
Sõidan oma CPi Oliver City'ga , ükstapuha , kas mul stocksumps või sportsumps , ikka võtab 5L/100 .
900 km. pandi peale sportsumps , sidurivedrud ja rullid . Algul arvasime , et võtab sportsumpsi pärast nii palju . Noh , sõitsin oma praegused 2500 ära ning mõtlesin , et katsetaks , mis ta stockiga teeb . Öeldud , tehtud , sai alla pandud stock . 100 km pärast jälle paak tühi . Mis viga ?
Segu peaks paigas olema , kuna küünal on ilus . Milles võib viga olla ja kuidas sellest lahti saada ?
See pole ju normaalne kui mingi CPI 47,5 düüsiga 5L/100'le imeb :O
-
Teema algataja
-
no 5 l sajale norm ju! sõida 45km/h ja saadki oma 3l sajale!
Kas oled äkki oma Karpa nõela tõstnud?
Sportsummuti ei hakka ju tööle kui ta kütet peale ei saa siis tavaliselt tõstetkase nõela! ja veel see, et mis vahet seal on kas sport või stock ega sportsummuti ise rohkme sul bensiini imema lihtsalt ei hakka!
Kas oled äkki oma Karpa nõela tõstnud?
Sportsummuti ei hakka ju tööle kui ta kütet peale ei saa siis tavaliselt tõstetkase nõela! ja veel see, et mis vahet seal on kas sport või stock ega sportsummuti ise rohkme sul bensiini imema lihtsalt ei hakka!
To:Korps Ps! Mul ei ole aeroxit!
Kui küünal on ilus siis ei saa segu vale olla.(iseasi on see mida mõistetakse mõiste all "ilus küünal")
Düüs on liiga väike sportsumpsi jaoks. Kui masin saab liiga vähe bensiini peale siis mootor hakkab käima teravamalt ning suureneb kokkujooksmis oht (omad kogemused)
Pealegi see 5l on täiesti normaalne kogus sest need rollerid on ju mõeldud tegelikult 45km/h liikuma ning selle kiiruse juures on see tootja lubatud 2.5l/100km
Kui küünal on ilus siis ei saa segu vale olla.(iseasi on see mida mõistetakse mõiste all "ilus küünal")
Düüs on liiga väike sportsumpsi jaoks. Kui masin saab liiga vähe bensiini peale siis mootor hakkab käima teravamalt ning suureneb kokkujooksmis oht (omad kogemused)
Pealegi see 5l on täiesti normaalne kogus sest need rollerid on ju mõeldud tegelikult 45km/h liikuma ning selle kiiruse juures on see tootja lubatud 2.5l/100km
-
Teema algataja
Karpa nõel on stock kohas e. keskel .
sportsumpsiga sõitsin 70'se düüsiga ja kui koonus peal oli 86'sega . Ikka oli 5L/100km.
Olen proovinud ka sellist katset , et sõita kogu aeg 45 km/h , sain 120km , ega rohkem sealt ei tulnud :/
Kas see on siis normaalne CPI jaoks ? Loodetavasti on mingi võimalus , et seda kütusekulu vähendada või muidu kannatab rahakott ;DD
sportsumpsiga sõitsin 70'se düüsiga ja kui koonus peal oli 86'sega . Ikka oli 5L/100km.
Olen proovinud ka sellist katset , et sõita kogu aeg 45 km/h , sain 120km , ega rohkem sealt ei tulnud :/
Kas see on siis normaalne CPI jaoks ? Loodetavasti on mingi võimalus , et seda kütusekulu vähendada või muidu kannatab rahakott ;DD
-
no siis on mootor hõre või siis kehv sissesõit, sest mina tulin 250km tripilt u. 8l ära see teeb siis 3.2l/100kmDimka89 kirjutas:Karpa nõel on stock kohas e. keskel .
Masin oli stock piirajad maas ja 57,5 düüs oli sees!
hiljme sai siis 78 düüs pandud ja sportsummuti siis läks üle 4l/100le ning nüüd läheb juba 21mm karpaga ja 80 se düüsiga 7l/100le.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Sama jama
No mul CPI võtab samamoodi 5 sajale:S. Tangin paagi täis ja 100 km pärast reserv pressib. Muidugi, mul pidurid vist liiga peal hetkel:D Tagaratas maru raskelt käib, see koormab kah ju mootorit veits ja kütusekulu suurem, peakski korda tegema selle;)!. Ehk sul sama viga?!!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
No CPI-del onju 14mm karpa see on ju normaalne, et ta võtab rohkme kütet kui teised masinad millel on 10mm või siis 12,5mm karpad!
Ja dimka ära aja mingit jama, et 86-se düüsiga läks sama palju bensiini kui 70-se düüsiga.
No see mis esinduses rääkitakse 2.2 sajale see suht võimatu, sissepritsega masinad võtavad ainult nii vähe!
Ja muide ärge võrrelga vanu CPI-sid uutega sest uute CPI-de odomeetrid ei pane niimoodi pange nagu 2003(4)-2005 aasta omad!
Ja dimka ära aja mingit jama, et 86-se düüsiga läks sama palju bensiini kui 70-se düüsiga.
No see mis esinduses rääkitakse 2.2 sajale see suht võimatu, sissepritsega masinad võtavad ainult nii vähe!
Ja muide ärge võrrelga vanu CPI-sid uutega sest uute CPI-de odomeetrid ei pane niimoodi pange nagu 2003(4)-2005 aasta omad!
-
Teema algataja
ee
mul on 2006 aasta cpi....oot et mingi praak võll on siis v?.....ei tea, peaks jah automaailmast läbi käima mainima neile seda asja, teistel tuttavatel saab ikka käega , lausa sõrmega tagaratta ringi käima lükata aga mul ei saa:(.....see tegelt suht mingi halb asi ju, mõjutab kõike...kütusekulu,kiirendust jne...
Re: ee
OMG kui pidur natu peal siis poel raske seda ise ju natuke maha keerata või mis?98euro kirjutas:mul on 2006 aasta cpi....oot et mingi praak võll on siis v?.....ei tea, peaks jah automaailmast läbi käima mainima neile seda asja, teistel tuttavatel saab ikka käega , lausa sõrmega tagaratta ringi käima lükata aga mul ei saa:(.....see tegelt suht mingi halb asi ju, mõjutab kõike...kütusekulu,kiirendust jne...
Seda võimalik isegi näppudega teha.
-
Teema algataja
to jankar
näpppudega keerata ma oskan ise kah:S?....omg. kui ma keeran sealt maha siis on ikkka see jama ja pidurid jumala null. asi pole vist pidurites...võllis arvatavasti asi. ja automaailmasse minekukohta ma mõtlesin ka pigem võllipärast, mitte piduritepärast, ega ma eile sündind pole!
-
Teema algataja
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.