On see korralik roller?? AIDAKE!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
On see korralik roller?? AIDAKE!
Tere jäi silma selline aprilia
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=25151
oskad keegi öelda on see normaalne on keegi seda vaatamas käinud??
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=25151
oskad keegi öelda on see normaalne on keegi seda vaatamas käinud??
-
Teema algataja
-
Teema algataja
No ei tea milline inimene seda kasutas. Mina sõidan yhe suvega 1500 kilomeetrit, aga kui on ostnud endale vanem meeste rahvas tööl käimiseks siis võib olla küll. Aga noh keritud on ta ikka ma arvan, aga mite palju.FireBlade kirjutas:Nagu masin n2eb v2lja ilus ja see on korralik pilll .. aga minuarust .. on see juba 6 astat vana pill varsti... kilomeetreid no jah ... v2he selle kohta... aga nn suve jooksul , kes sõidab sõidab v2hemalt 3000 kindlasti.... Soovitaksin lihtsalt osta uuema pilli natuke ... 2004 vms
-
Teema algataja
-
-
Sa ei usu, sest sa püüad siinsamas foorumis oma rollerist hingehinna eest lahti saada ja väidad, et see on 8600 km sõitnud. Kui jutt juba sel teemal on, sis ära piiderda iga päev või 2-e päeva tagant oma kuulutusega, et ta koguaeg esimene või esimese 4-ja kuulutuse seas oleks, see käib pinda ja ega sellest kiiremini su pukki ära ei osteta.RUNNER kirjutas:ma ei sa aru miks te arvate et kõik 1999-2002 aasta rollerid ei või olla n. 5000-7000 kmi.
ma ei usu et see keritud on.
aga muidu paistab hea roller olevat.,.
-
To simp: selleni ma tahtsingi jöuda oma jutuga, segase jutuga. 
Ja vähestel rolleritel on üle 10 000 km läbisöit, sest neid keritakse. Kui palju ikka neid pühapäeva söitjaid on vöi neid, kes söidavad 4 aastaga 10 000 km ..
See on puhtalt minu arvamus.
nhf.

Ja vähestel rolleritel on üle 10 000 km läbisöit, sest neid keritakse. Kui palju ikka neid pühapäeva söitjaid on vöi neid, kes söidavad 4 aastaga 10 000 km ..
See on puhtalt minu arvamus.
nhf.
Aprilia Is The Best 
@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@

@@@@@@(kasutajanimi tahaks vahetust, alates 12-aastaselt siin foorumis) @@@@@@
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.