Multivariga jama CPI'l
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 175
- Tänatud: 4 korda
Multivariga jama CPI'l
Tere
Sai siis piale pandud Malossi multivar ja sellega kaasnev survekas ja rullid. Rullid aga meeletult rasked 7g. Need ei sobind kohe yldse sest paigalt minekut polnud absoluutselt, alles mingi 15km/h tuli korralik tõmme. Ostsin siis 5,6g rullid, asi paranes veidi kuid ikkagi pole kohalt minekut. Siit siis kysimus et kas kellelgi on kogemust või oskab öelda kui rasked rullid mulle sobiks. Mul on Tecnigas Next-R
PS. sidurivedrud on vahetatud aga siiski mis värvi te ka neid soovitax?
Ette tänades
Kickass
Sai siis piale pandud Malossi multivar ja sellega kaasnev survekas ja rullid. Rullid aga meeletult rasked 7g. Need ei sobind kohe yldse sest paigalt minekut polnud absoluutselt, alles mingi 15km/h tuli korralik tõmme. Ostsin siis 5,6g rullid, asi paranes veidi kuid ikkagi pole kohalt minekut. Siit siis kysimus et kas kellelgi on kogemust või oskab öelda kui rasked rullid mulle sobiks. Mul on Tecnigas Next-R
Ette tänades
Kickass
KickassTuning
Tuning Projekt OÜ
mob: 56625803
mail: ingo.kikas@gmail.com
http://www.kickasstuning.ee
Ingo Kikas
Tuning Projekt OÜ
Ingo Kikas
-
Mul on praega next-r multivar sinised sidurivedsud kollane survekas mis oli multivariga ja 5,6g rullid.
Mis rullid ma panema piaks????
aa ja siis veel see ka et kui ma piatun ja pöörded täitsa alla lähevad siis kui gaasi põhja panen sureb välja. Kas tõmbab täis või tyhjaks????
Mis rullid ma panema piaks????
aa ja siis veel see ka et kui ma piatun ja pöörded täitsa alla lähevad siis kui gaasi põhja panen sureb välja. Kas tõmbab täis või tyhjaks????
KickassTuning
Tuning Projekt OÜ
Ingo Kikas
Tuning Projekt OÜ
Ingo Kikas
kas ma eksin või ei ?
Minu arust pole CPI'le ühtegi õiget malossi survekat
Kõik malossid on liiga suured , ning kui need sinna vahele toppida ja see kraam kokku pressida läheb minu arvates surve "natukene" liiga suureks , või mis ?
Otsisin ka endale survekat Mulgimotost , kuid lugu on selline , et kõik malossid on suured , võrreldes CPI stock vedruga .
Oota jaanuar ära , siis tuleb uus kataloog ning jupid ka CPI'le . Siis peaksid tulema korralikud ning sobivad varuosad sellele Hiinakale
Minu arust pole CPI'le ühtegi õiget malossi survekat

Kõik malossid on liiga suured , ning kui need sinna vahele toppida ja see kraam kokku pressida läheb minu arvates surve "natukene" liiga suureks , või mis ?
Otsisin ka endale survekat Mulgimotost , kuid lugu on selline , et kõik malossid on suured , võrreldes CPI stock vedruga .
Oota jaanuar ära , siis tuleb uus kataloog ning jupid ka CPI'le . Siis peaksid tulema korralikud ning sobivad varuosad sellele Hiinakale

Dimka89 says:
kas ma eksin või ei ?
Minu arust pole CPI'le ühtegi õiget malossi survekat Shocked
Oota jaanuar ära , siis tuleb uus kataloog ning jupid ka CPI'le . Siis peaksid tulema korralikud ning sobivad varuosad sellele Hiinakale Smile..........
Ma ei Saa Aru kui sa pole ise midagi teinud ega näinud,siis ära räägi!!!
Ise ostsin enda Cpi´le Ap motost malossi surveka(kollane)ja Kollased sidurivedrud?!
Kõik sobis nagu valatult...
kas ma eksin või ei ?
Oota jaanuar ära , siis tuleb uus kataloog ning jupid ka CPI'le . Siis peaksid tulema korralikud ning sobivad varuosad sellele Hiinakale Smile..........
Ise ostsin enda Cpi´le Ap motost malossi surveka(kollane)ja Kollased sidurivedrud?!
Re: Multivariga jama CPI'l
Endal oli sama jama multivariga... alguses arvasin kaa et rullide viga ning ostsin 4,5g rullid sisse....ei midagi.Kickass kirjutas:Tere
Ette tänades
Kickass
Lõpuks avastasin et see uue vario puks on originaalist niipalju lühem et kui masin seisab kohapeal siis ta ei lase taldrikutel nii laiali minna et rihm ei läinud kõige algelisemale tasandile....

-
Aga olehea räägi, mis sul siis tuli lõppkiiruseks ja palju kaotasid? Kui rasked rullid panid pärast seibipanekut? Mis surveka panid???
Arvad et mul võib ka seesama viga olla?
Arvad et mul võib ka seesama viga olla?
KickassTuning
Tuning Projekt OÜ
Ingo Kikas
Tuning Projekt OÜ
Ingo Kikas
-
Paluks abi ka sellel teemal!Kickass kirjutas:aa ja siis veel see ka et kui ma piatun ja pöörded täitsa alla lähevad siis kui gaasi põhja panen sureb välja. Kas tõmbab täis või tyhjaks????
KickassTuning
Tuning Projekt OÜ
Ingo Kikas
Tuning Projekt OÜ
Ingo Kikas
Ma olen ise teinud ja näinud päris paljuhenx206 kirjutas:Dimka89 says:
kas ma eksin või ei ?

Oled sa ise võrrelnud malossi survekat ja CPI stocki ?
Kui sa just ei tea siis on Malossi survevedrusid väga palju. Absoluutselt kõikidele mudelitele ja markidele on omad ...Ma olen ise teinud ja näinud päris palju
Niiet see et sina mingi suvalise oled ostnud ja peale ei sobinud ei tähenda et CPI'le pole olemas sobivat tuning survevedru.
Olen ka endale vales mõõdus vedru ostnud, müüsin maha ja ostsin õige teine kord.
Sry OT
Ma polegi valet ostnud ^^Stagga kirjutas:Kui sa just ei tea siis on Malossi survevedrusid väga palju. Absoluutselt kõikidele mudelitele ja markidele on omad ...Ma olen ise teinud ja näinud päris palju
Niiet see et sina mingi suvalise oled ostnud ja peale ei sobinud ei tähenda et CPI'le pole olemas sobivat tuning survevedru.
Olen ka endale vales mõõdus vedru ostnud, müüsin maha ja ostsin õige teine kord.
Sry OT
Mulle näidati malossi multivari survekat ja cpi stocki ja vahe oli ikka väga suur

Panen gaasi põhja siis mõtleb tükk aega ja hakkab vaikselt minema,100düüs ,metrakit õhufilter aga ei tea mis marki vedrud .ats91 kirjutas:mis firma vedrud need on ? mida ta teeb sul, pöörded põhjas, pöörded maas ?Hanz kirjutas:endal ka cpi ja next r sumps ning 3.6g rullid ning punased sidruivedrud kuid tõmme on ikka null.
mis teha?
Kui rullikud on kerged, lööb liiga kiiresti laiali ning ees ülekande suuremaks( ülekanne muutub kiirust soosivaks), seepärast ei jõua pöörded eriti tõusta, sest ülekanne takistab mootorit.oldmoped kirjutas:
Tundub, et füüsikatundidesse koolis pole sa veel jõudnud...
Samuti võib konkreetne probleem olla tingitud sajast erinevast veast(sidurivedrude vananemine võimidaiganes)
Mainisingi, et see on minu loogika. Võin ka eksida, sest ei tunne väga hästi variaatori hingeelu. Tööpõhimõttest saan ma aru.
PS: keskkooli füüsikatunnid on seljataga
Tsentrifugaaljõud. Kergemat keha on ikka lihtsam liigutada kui rasket, Ning kuna ka rullid on kerged, siis erinevalt rasketest rullidest löövad nad kohe laiali(seega ka taldriku, mis muudab esimest variaatori ülekannet). Kuid minu teooria on vigane sest nagu ma arusain(alles nüüd loomulikult), siis ei taha pöörded tõustagi(seega ei löö rullikuid laiali).oldmoped kirjutas:
Mõtle hoolikalt järgi, mis jõud need "laiali lööb" ...
Aga kui minu oletus on nii vale, ehk aitad meid kõiki ja ütled selle õige vastuse.
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Õige. Ainult, et mida raskemad on rullikud, seda suurema jõuga nad tsentrifugaaljõu tõttu sinna kaldpindade vahele ennast suruvad ja variaatori taldrikuid liigutavad. Järelikult mida raskemad on rullid, seda madalamatel pööretel mõjub neile juba piisav jõud, et variaatorit liigutama hakata.pang kirjutas:Tsentrifugaaljõud.
Sinu loogika viga on lihtsalt selles, et mitte "keha" ei pea kuhugi liigutama vaid see "keha" ise ligutab oma mõjuga teisi
hälvik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.