kellelgi tuttavat saksas???

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Teema algataja
husu
Tsikkel: yamaha xjr 1200

kellelgi tuttavat saksas???

Lugemata postitus Postitas husu »

problem selline et saksa ebay's müüakse huvitavaid juppe aga saadetaxe aint saksa piires. äkki kellegi on mingi tuttav kes saax ära osta ja siis eestisse saata, või nii
maailm jookseb lõpu poole
Kasutaja avatar

Karupoiss
Tsikkel: Z750

Lugemata postitus Postitas Karupoiss »

Mul on tuttavaid küll, aga kas sa müüjaga paar sõna juttu ei tahaks ajada ja paluda, et ta siia sulle saadaks?
Kawasaki Z-fighter

Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

Enamasti nad ikka saadavad ilma viginata vaatamata "Versand nach: Deutschland", juhul kui maksad kinni suuremad postikulud. Müüjale lisandub tohhhutu vaev enne paki postitamist saatekulud (ja kui ta PayPali ei kasuta siis ka oma IBAN/BIC) välja uurida.
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

ma ei ole veel kohanud saksa ebays müüjat, kes mulle siia saatmisest keeldunud oleks.
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tige päkapikk »

ja mina olen vaid ühte ebay müüjat kohanud , kes keeldus Eestisse kaupa saatmast , seega küsi aga julgelt :D
Põleva tsikkliga ei ole tore sõita !
---------------------------------------
www.zoomfoto.ee/

Teema algataja
husu

see on nüüd külll väga kena uudis:):):):)

ok ma vaatan seda asja, äkki saabki otse siia sest ei ole üldse suur kann aga ega ei oska ühtegi keelt ega midagist jai mäleta kas seal nummertki oli. kas sakslased inglist räägivad?? saax mingi mailiga algul sebida:)

aga mis see paypal üldse on??

ja kas nii saab et postikulud maksab see kes kätte saab ja alles siis kui kätte saab, ok postkontoris või nii?
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Kuule kodanik, ärka üles ja vaata kus sa elad. Kui sa keelt ei oska ja asjadest midagi ei tea ja tahad raha peale kauba kättesaamist maksta, siis mine lihtsalt poodi. Tee endale enne asjad selgeks, siis foorumis ei viitsi keegi sulle hakata õpetama jällekord ebay elementaarsusi. kasuta otsingut - sellest juttu olnud korduvalt.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Teema algataja
husu

StreetMoto kirjutas:
Kuule kodanik, ärka üles ja vaata kus sa elad. Kui sa keelt ei oska ja asjadest midagi ei tea ja tahad raha peale kauba kättesaamist maksta, siis mine lihtsalt poodi. Tee endale enne asjad selgeks, siis foorumis ei viitsi keegi sulle hakata õpetama jällekord ebay elementaarsusi. kasuta otsingut - sellest juttu olnud korduvalt.
alles siin oli mingi jutt et mingi kukk müüs kõike mida vaja aga peale raha ülekandmist ei tulnd ühtegi asja kohale. ja kui sul ei mahu pähe et inimesi ei saa usaldada siis võid .... käia

aaa muidu sorry et otsingust ei vaadand
Kasutaja avatar

mella

husu kirjutas:
[
alles siin oli mingi jutt et mingi kukk müüs kõike mida vaja aga peale raha ülekandmist ei tulnd ühtegi asja kohale. ja kui sul ei mahu pähe et inimesi ei saa usaldada siis võid .... käia

aaa muidu sorry et otsingust ei vaadand
Öeldi sulle ju sulaselges eesti keeles - MINE POODI!
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Kontakt:

olen alati vaid ingliskeelsete mailide abil sakstega suhelnud , korra vaid juhtus , et vastati saksa keeles (tõsi , teinekord pead vastust päris mitu päeva ootama). vidina hinna ja ka postikulu maksad korraga ( ja kui ei eksi siis 7 päeva jooksul peale võitmist). siis hakatakse saatmisega tegelema.
www.zoomfoto.ee/
Kasutaja avatar

kalmaaripoju

Lugemata postitus Postitas kalmaaripoju »

husu kirjutas:
......aga ega ei oska ühtegi keelt ega midagist jai mäleta kas seal nummertki oli. kas sakslased inglist räägivad?? saax mingi mailiga algul sebida:)......

:nono: Siin Eestis näib olevat üks sort inimesi, kes armastavad mobile.de'd ja e-bay'd lugeda ja kõvatata... :roll: Ise aga keeli ei oska ja välismaalastega suhelda ei mõista. Küll aga on nad kõvad mehed targutama, et näe Eesti poodides on mootorrattakaubad NII kallid.

Kulla mehed, nähke enne vaega ja õppige saksa keel ära! Siis proovige reaalselt mobile.de'st või e-bay'st midagi osta. Uskuge mind, see polegi nii lihtne, kui algul arvata võib!

Seega tahan öelda, et maru nõrk loota, et keegi oskaja vend teile kõik asjad joonde ajab ja selle eest raha ei võta.

Mul viskab endal mega siibrisse, kui sõbrad-tuttavad mind kogu aeg paluvad, et helistagu ma mobile.de kuulutuste peale sakslastele... ja pärast ollakse veel minu peale pahased, et ma nii vähe hinda alla kauplesin....... :wink:

Ühesõnaga vennad, kui tahate Saksamaalt midagi odavalt osta, siis minge kõigepealt saksa keele kursustele, seejärel püüdke endale kuidagi selgeks teha, kuidas sakslastega õieti suhelda ning seejärel püüdke endid ise aidata.
Kui seda kõike ei viitsi, siis minge Eestis poodi ja ostke vajaminevad asjad sealt! Just nii nagu Neeme seda ütles!
La moto mía – KLX 650 R

Teema algataja
husu

asi on ju lihtne telt saatsin müüjale kirja. NACH ESTLAND VERSAND??? ja tuli vastus et saab ikka, kui ma midagi mööda ei lugend. aint saatekulusid polnd kirjas. kas ma sain õieti aru et saatekulud tuleb koos asja eest maksmisega teele saata?? kui ta saatekulu ei tea siis ..... ah küll ta teada saab. oksjoni lõpuni 3 päeva ja siis saab teada kas kõik õieti läx

tuleb siis paypal käima ajada ja proovida.
Kasutaja avatar

kalmaaripoju

Lugemata postitus Postitas kalmaaripoju »

husu kirjutas:
asi on ju lihtne telt saatsin müüjale kirja. NACH ESTLAND VERSAND??? ja tuli vastus et saab ikka, kui ma midagi mööda ei lugend. aint saatekulusid polnd kirjas. kas ma sain õieti aru et saatekulud tuleb koos asja eest maksmisega teele saata?? kui ta saatekulu ei tea siis ..... ah küll ta teada saab. oksjoni lõpuni 3 päeva ja siis saab teada kas kõik õieti läx

tuleb siis paypal käima ajada ja proovida.
Husu, vat Sina oled ikka tubli mees!! :wink: Kuigi Sa täpselt aru ei saanud, mis toimub, tegutsed Sa ikka sihikindlalt edasi! :) Viis pluss!!

...ma arvan, et peale seda, kui oled mõne vead ja möödapanekud teinud, saab Sul amet siiski lõpuks selgeks, et kuidas e-bay'st ostmine käib! :wink: :P

N.B! Ära siis poolel teel püssi põõsasse viska! :wink:
La moto mía – KLX 650 R

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

husu kirjutas:
kas ma sain õieti aru et saatekulud tuleb koos asja eest maksmisega teele saata?? kui ta saatekulu ei tea siis ..... ah küll ta teada saab. tuleb siis paypal käima ajada ja proovida.
Julge pealehakkamine pidi pool võitu olema. Kui ebay oksjonile saad, siis saad ka Saksa Posti kodulehele (või misiganes maalt sa parajasti ostad oma nänni). Seal väga suure tõenäosusega kalkulaator olemas, millega saad umbmäärase saatmiskulu teada.

Paypal on ka hea asi. Teed omale konto, võidad oksoni ära, müüja tekitab sulle arve koos saatekuluga. Maksad paypal-i kaudu ära ja kogu lugu.

Ma ise sel aastal esimest korda kasutasin nii ebay-d kui paypal-i. Ei pidanud keegi kätt hoidma - asi pole üldse nii keeruline. Loed, mis sulle ekraanile kirjutatakse regamise ajal ja toimid vastavalt. Kogu lugu.
Joel
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Kontakt:

igaks juhuks mainin , et paypali jaoks , pead omama krediitkaarti ja see registreerimine võttis vist paar päeva aega , enne kui toimima hakkas.
www.zoomfoto.ee/

Teema algataja
husu

kui mai exi siis u-netis võttis u-kaardi aktiveerimine aega 1 minut ja kohe sai vist isegi paypali ära regada selle.

Teema algataja
husu

kas
VERSANDGOSTEN: NACHT ESTLAND--NICHT ANGEGEBEN
tähendab et eestisse ei saada või et ta saatekulusid ei tea?? hakkasin pakkumist tegema ja lõi kirja ette et müüja ei toeta sinu regiooni ja kontrolli..... midagist ei oska saksa nii palju et olex aru saand
Kasutaja avatar

Fredy.ee
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Fredy.ee »

Uskumatu tegelane oled, kas sa ise ei saa aru et kui sa ei jaga asjast ööd ega mütsi, siis pole mõtet ka niisama punnitada mõttetut soga ajada foorumis.
Otsi parem inimene, kes need toimingud sinu eest ära teeb, või osta eestist nagu sulle juba öeldi mitte ära kõvata niisama.

Otsing leidis 105 tulemust sõnale Ebay - loe ja ära mölise :!:
Otsingust leiad vastused oma küsimustele ilma pikema jututa.

Paypal hakkab toimima momentaalselt peale registreerimist, lihtsalt esialgu paneb ta peale makstava summa piirangu (vist oli $ 100), mille eemaldamine on ka ainult minutite küsimus.

Siin minu tagasihoidlik Feedback Score - Look and Learn:
http://feedback.ebay.com/ebaymotors/ws/ ... TRK:ME:UFS

Fredy.
Harley-Davidson ja Buell mootorrataste Ümberehitus
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Kasutaja avatar

mella

Buelleri tasub uskuda. Kuigi ma tema kaudu ostnud ei ole, oli ta nõus mõningaid asju seletama ning sain ise Saksa otsal hakkama. Skoor räägib tal muidugi iseenda eest :D

Tegelikult tekkis mul USA suunal küsimus..

Milline on Eestisse sealtmaalt teada-tuntud-proovitud mõistliku hinnaga saatmisviis? Siis teaks müüjale vastu astuda, kui osa kauba hinda proovib saatekuludesse kirjutada ;)

JA PayPal - kui mul on konto tehtud ja U-kaardi (virtuaalne VISA) lisan, saab visa pealt maksta läbi PayPali? Kuna mul veel konkreetset ostu pole, ei hakka niisama visa tegema ja mõistlik on enne teada.

oma_jope

Lugemata postitus Postitas oma_jope »

mella kirjutas:
Tegelikult tekkis mul USA suunal küsimus..

Milline on Eestisse sealtmaalt teada-tuntud-proovitud mõistliku hinnaga saatmisviis? Siis teaks müüjale vastu astuda, kui osa kauba hinda proovib saatekuludesse kirjutada ;)
USPS Air Parcel Post on kõige odavam. Kiirus - minu pakk saabus mu kodupostkontorisse 8 päevaga. Toll oli tehtud. Mina maksin maksud ja sain kätte. Konkreetne kulu sõltub muidugi mõõtudest ja kaalust.
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

mella kirjutas:
JA PayPal - kui mul on konto tehtud ja U-kaardi (virtuaalne VISA) lisan, saab visa pealt maksta läbi PayPali? Kuna mul veel konkreetset ostu pole, ei hakka niisama visa tegema ja mõistlik on enne teada.
Saab ja see ei maksa sulle midagi, CC (Credit Card payment) puhul maksab saaja, kuid see on suht pisike summa.
oma_jope kirjutas:
USPS Air Parcel Post on kõige odavam. Kiirus - minu pakk saabus mu kodupostkontorisse 8 päevaga. Toll oli tehtud. Mina maksin maksud ja sain kätte. Konkreetne kulu sõltub muidugi mõõtudest ja kaalust.
Ei ole kõige odavam. USPS Surface on odavam, kuid... tuleb ca 2 kuud :evil:

Just äsja saabus kohale 30.juunil ebay.com-s võidetud kaup. Palusin saata USPS Air "misiganes" mailiga, kuid saadeti Surface'ga. Hinnavahe ca 30 USD (10 kg pakk), mille müüja lubas kinni maksta. Näis 8) Samas USPS Air saabub ametlikult 4-6 tööpäeva, tavaliselt küll tsipa kauem.

Mis puudutab tolli, siis kõik, mis on üle 45 EUR (57 USD) lähem tollimisele ja maksustatakse. Mina olen palunud müüjal deklareerida kauba väärtus alla 50 USD, sel juhul tuleb "vabalt" läbi tolli ja raha ei küsita. Kui müüja v ostja soovib asja kindlustada, siis tuleb deklareerida müügihinnaga ja arvestada tollimaksuga. Mul tuli 197 USD maksvale asjale juurde käia 539 EEK tollimaksu. Minu kogemus näitab (ca 30 diili üle lombi), et odavam tuleb mitte kindlustada ja deklareerida max 50 USD - sest reeglina kaup kaotsi ei lähe.

Hans
V-MAX
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”