aidake minimopeediga
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
aidake minimopeediga
Tere. Kirjutan siis kuna on abi vaja seoses minimopeediga. Tal on tuurid liiga üleval . ei leidnud ka kuidas allapoole saab. Kas keegi teab kust saaks tuure maha keerata??Paluks abi. 

-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: -
-
-
Teema algataja
ma just töna võtsin karbussi ära sest mul oli jama sellega et ujutas kogu aeg , aga gaasiga pole ma midagi teinud, ja lihtsalt läks selliseks, aga kui ma karbussi ära võtsin vaatasin ma ka gaasitrossi juurde sealt oli üks trossi"kiud" väljas. Kas see võib ka mõjutada? homme proovin siis gaasirulli juurest keerata.-ShadowofDeath- kirjutas:.aga sul ikka kõik asjad korralikult kinni ja paigas,enne küsisid siis karburaatori kohta.
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
selleks ei tule mitte segukruvi näppida..( segukruvi muudab õhu ja pensiini auru vahekorda) selleks ikka tuleb tühikäiku näppida.. tühikäigu kruvi mõjutab 1/8 siibri lahtiolekut.. et kui see liiga peale keeratud siis keera vähemaksjap kruti segukruvi. asub ta minuteada karbussi küljes . Mootor las sel ajal töötab ja ise kuula kuidas tuurid on

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.