Nr.18 küünlavõti
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 2040
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Nr.18 küünlavõti
Heihoo!
Kust saab osta nr.18 küünlavõtit, mis oleks hästi õhukese seinaga (nagu VAZ-i komplektis) ja veel lisaks lühike, mitte mingi jalgrattapump
?
Tänud!
Kust saab osta nr.18 küünlavõtit, mis oleks hästi õhukese seinaga (nagu VAZ-i komplektis) ja veel lisaks lühike, mitte mingi jalgrattapump

Tänud!
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 30 korda
- Kontakt:
http://www.1182.ee/baas/otsing.cgi?nimi=decora - Tallinnas sellist poodi põle 
Millisest poest Tallinnas võiks leida? Eelmise rattaga kaasas olnud võti sai uuele omanikule kaasa antud...

Millisest poest Tallinnas võiks leida? Eelmise rattaga kaasas olnud võti sai uuele omanikule kaasa antud...
Oli ca 2 kuud tagasi olemas Streetmotos, hinnaga ca 160 eek. Pidasin kalliks ja sain lõpuks Balti Laagrist, 40 eek. Tõsi küll, see tuli tellida ja seina õhemaks treida, et ära mahuks. Tegemist ei ole "päris" küünlavõtmega, vaid lihtsalt pika padruniga, mistõttu tal pole sees seda kummilutti, mis küünalt kinni hoiab. Aga ta töötab siiski, mina olen rahul
Hans,
PS Kui kiiresti on vaja, saab Tallinnas minu käest - 5016486

Hans,
PS Kui kiiresti on vaja, saab Tallinnas minu käest - 5016486
V-MAX
-
No selle jubina eest 160 eeki on selge overkill, kui ma kasutan teda "kord aastas". Ega esindusest ei maksa ka vist mingit "kampaaniahinda"
oodata. On veel variante? Ma olen suht uus motikamees ja küsin võibolla rumalalt, et kas kuskilt vene motikate juppide hulgast ei maksa otsida või on neil suuremad küünlad? Autoturult nädavahetusel? Ma peaks kuidagi teenindusse saama, aga sinna saan sõita alles siis, kui küünal vahetatud/puhastatud. Kui ei kipu leidma, siis Virago535 võib kõnet oodata ehk, kui ma just mingit kaubabussi ei sebi
.

komplektis?
pisut OT aga ega ktm-i endurodel äkki mingeid võtmeid kaasas pole uuest peast? Teaks kasutatud ratast ostes ka müüjalt küsida/nõuda ...mella kirjutas:osta ktm originaalvõti. See peaks sinna kõige paremini sobima.
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Selliseid võtmeid peaks ka vabalt olema tööriistapoodides nagu stokker ja satter. Ise kunagi ostsin 18 küünlavõtme, mis nagu tavaline pikem padrun, aga see kummilutt ikka ka sees. Kust kohast ostsin hetkel küll ei mäleta.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
-
Käisin K-Rautas vist täna, sest Gay-ehituskaupadest õnnestus mööda sõita suure kaarega, ei olnud neil igastahes. Kaupluses Volga ka ei olnud. Mees tegi NII suured silmad
, kui kuulis, et kuskil müüakse 160 eekiga sellist võtit
. Eks uurib edasi. Nii kõva kärbes ma ka ei ole, et ise teeks selle võtme omale.

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Oma cx'ile, mille küünlad sügavas augus läbi klapikaane, sai paar aastat tagasi ostetud tondi motopoest paarikümne krooniga tavaline 18ne pikk toruvõti ja ise sina kummirõngas sisse pandud, et mugavam küünalt sügavast august välja võtta oleks - sain küll kõik asjad aetud ja "normaalset" paksu seinaga või padruntüüpi küünlavõtit ei oleks seal mahtunudki kasutama.
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Käi Valdeku tänava autovaruosade poes. Seal raudselt olemas.
Hakkad mööda Pärnu mnt'd Männiku poole sõitma, seal, kus tee keerab kaheks ja paremale jääb Vabaduse pst, pöörad vasakule ehk männiku teele.
Sõidad kuni esimese fooriga ristmikuni ning sealt paremale. Vaata igaks juhuks ka Valdeku nimelist tänavasilti. Pood jääb vasakut kätt. Aknal on hunnik odavaid jalgrattaid.
Ise võtsin sealt nr 16 võtme ja suuremaid jagus leti peal piisavalt.
Hakkad mööda Pärnu mnt'd Männiku poole sõitma, seal, kus tee keerab kaheks ja paremale jääb Vabaduse pst, pöörad vasakule ehk männiku teele.
Sõidad kuni esimese fooriga ristmikuni ning sealt paremale. Vaata igaks juhuks ka Valdeku nimelist tänavasilti. Pood jääb vasakut kätt. Aknal on hunnik odavaid jalgrattaid.
Ise võtsin sealt nr 16 võtme ja suuremaid jagus leti peal piisavalt.
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Mul oli sama jama, padrunit polnud, proovisn igasuguseid varjante aga lõpuks võtsin Mercedes Bens originaal küünlavõtme(hea pikk ja õhuke padrun), mõlemad otsad olid 18, ideaalselt istus 

Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
ma viilisin ise ükskord nr 22 võtmest 21 võtme, kuna polnud sobivat küünlavõtit. päris mõnus tuli välja 
EDIT: tähendab ma ajasin sassi, 19 võtmest tegin 21

EDIT: tähendab ma ajasin sassi, 19 võtmest tegin 21
Viimati muutis virkostein, 23 Juul 2007, 17:36, muudetud 1 kord kokku.
Eat your veggies, little people
-
Käisin ehitusservice´is eile, ei olnud neil midagi, jooksutasid mind seal lettide vahel a la mine vaata sinna, mine vaata sinnamakuke kirjutas:otsisin veel ja ehitusservices (kirjapilt õige?) oli 18 küünlavõti 38kr.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.