MINARELLI VS. MORINI aprilia sr 50-ne racingul
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
MINARELLI VS. MORINI aprilia sr 50-ne racingul
endla on morini mootor. vahetatud väntvõll.pandud uus malossi vario ja rullid.Rihm on ka uus.aga ei taha hästi edasi liikuda.sissesõit ka tehtud juba.milles probleem võib olla,
-
Teema algataja
aprilia
kas tõesti minarelli liigub paremini kui morini mootor
sest mu eelmisel racingul oli hoopis teistsugune mootor peal kui praegusel
.eelmine liikus m2rgatavalt paremini.
Re: aprilia
Noo kui ta kiiremini liigub siis ta järelikult on kiiremapriliasr50 kirjutas:kas tõesti minarelli liigub paremini kui morini mootor

-
- Kontakt:
Minarelli on nii nagu ta on. Silindri ehitus on väärastunud, karpa asukoht on täiesti paigast ära. Tuunides on üsnagi hea minarelli. Stock vänt ei kannata aga mitte midagi. Isegi stockina peale suurt läbisõitu muutub väntvõll väga loguks.
Silinder - summuti kinnitus on tehtud tihendiga - miks? Piaggio pealt väga hästi näha, et ei ole mingit tihendit vaja kui taoline koonus kinnitus on. Tihendid põlevad üsna kiirelt läbi ning jama kui palju sellega.
Silinder - summuti kinnitus on tehtud tihendiga - miks? Piaggio pealt väga hästi näha, et ei ole mingit tihendit vaja kui taoline koonus kinnitus on. Tihendid põlevad üsna kiirelt läbi ning jama kui palju sellega.
-
Teema algataja
aprilla
mis tegema pean sis et ta korralikult liikuma hakkaks
huvitav mitu kW morini mootoril on yldse
huvitav mitu kW morini mootoril on yldse
endal oli piagio mootor ja nyyd aint kiidab sedaxzburnoutzx kirjutas:Minarelli on nii nagu ta on. Silindri ehitus on väärastunud, karpa asukoht on täiesti paigast ära. Tuunides on üsnagi hea minarelli. Stock vänt ei kannata aga mitte midagi. Isegi stockina peale suurt läbisõitu muutub väntvõll väga loguks.

minarelli kahh väga hea mootor ju..

-
Teema algataja
aprilia
ma ei tea mis ajast morini mootor on
aga mul on 2002 aprilia sr 50 racing ja võiks natuke paremini liikuda.
aga mul on 2002 aprilia sr 50 racing ja võiks natuke paremini liikuda.
-
Teema algataja
Re: ..
sportsumpa ka allhevylboy kirjutas:no tead või osta endale mõni sport sumpa alla ja küll ta sul liikuma hakkab..
kunagi l2ks 105 välja enam-mitte.
-
Teema algataja
nyyd mingi 80 km/h aintapriliasr50 kirjutas:hevylboy kirjutas:no tead või osta endale mõni sport sumpa alla ja küll ta sul liikuma hakkab..
proovin sportsumpa asemel stock sumpat.vaatab mis siis teeb
80km/h on ju jumala hea või mis???apriliasr50 kirjutas:nyyd mingi 80 km/h ainthevylboy kirjutas:no tead või osta endale mõni sport sumpa alla ja küll ta sul liikuma hakkab..
proovin sportsumpa asemel stock sumpat.vaatab mis siis teeb
tegelt ei või liikluses üle 45km/h sõita

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.