jama variaatoriga vist.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
jama variaatoriga vist.
mul on selline jama et kui ma rolleriga s6itma hakkan siis l88b ta tuurid yles ja edasi s6idab mingi v2ga aeglaselt kuni 60km/h ja l88b uuesti need tuurid yles. mis viga v6ib olla ? Ja miks ta kohe selle sama tempoga ei s6ida vaid hakkab jamama ? 

olen näinud, ja sõitnud, arvan et lihtsalt on tal variaatori sätestus nats pekkis sest, kohalt minnes ei liigu yldse, saab mingi 15km/h sisse siis läheb 30 neni umbes väga hästi ja siis kogub jälle mingi 30-65-70 väga aeglaselt, ja siis hakkab tuure koguma, ja liigub nagu loom.
siduri vedrud on liiga lõdvad vict, sest haakuvad liiga väikestel pööretel.
rulle peaks kah uurima, mis seisukorras nood on, ja panema arvatavasti raskemad rullid. aga rihma kohta ma ei oska midagi ytelda.
survekas võib kh liiga lõdva olla, sest survekas peaks minu teada kiirendamist yhtlustama, kui ma siiani õieti aru olen saanud.
siduri vedrud on liiga lõdvad vict, sest haakuvad liiga väikestel pööretel.
rulle peaks kah uurima, mis seisukorras nood on, ja panema arvatavasti raskemad rullid. aga rihma kohta ma ei oska midagi ytelda.
survekas võib kh liiga lõdva olla, sest survekas peaks minu teada kiirendamist yhtlustama, kui ma siiani õieti aru olen saanud.
Viimati muutis KubsiK, 22 Aug 2006, 11:35, muudetud 1 kord kokku.
-
Re: jama variaatoriga vist.
Kas oled rullikuid vahetanud? kui jah siis liiga kergedIgo®R kirjutas:mul on selline jama et kui ma rolleriga s6itma hakkan siis l88b ta tuurid yles ja edasi s6idab mingi v2ga aeglaselt kuni 60km/h ja l88b uuesti need tuurid yles. mis viga v6ib olla ? Ja miks ta kohe selle sama tempoga ei s6ida vaid hakkab jamama ?
..
rullid arvatavasti liiga kerged... survevedru läbi, sidurivedrud läbi.. vaheta ära ja kiirendus normaalne! kui mingit erilist tuuningut ei ole siis soovitan malossi rohelisi vedrusid...
Yamaha Neo's 

-
Teema algataja
Re: jama variaatoriga vist.
jah olen kyll 4,3 rullid praegu.non-smoking kirjutas:Kas oled rullikuid vahetanud? kui jah siis liiga kergedIgo®R kirjutas:mul on selline jama et kui ma rolleriga s6itma hakkan siis l88b ta tuurid yles ja edasi s6idab mingi v2ga aeglaselt kuni 60km/h ja l88b uuesti need tuurid yles. mis viga v6ib olla ? Ja miks ta kohe selle sama tempoga ei s6ida vaid hakkab jamama ?
ennem olid 5,8 ja ei l2inud m2est ka yles.
-
Teema algataja
Re: ..
et siis v6ib viga olla ainult survevedru ja sidurivedrus ?hevylboy kirjutas:rullid arvatavasti liiga kerged... survevedru läbi, sidurivedrud läbi.. vaheta ära ja kiirendus normaalne! kui mingit erilist tuuningut ei ole siis soovitan malossi rohelisi vedrusid...
no kui 5,8 rullid olid liiga rasked, ja 4,3 hakkab juba ulmeliseks minema, siis proovi ntx umbes 5g rulle. sidurivedrud ja surveka soovitaks ikkagi ära vahetada.
Oli kuskil ka juttu, et next-r'ga sobivad kõige paremini malossi kollased vedrud, aga see vist oleneb isendist, millele sa summuti peale paned.
Oli kuskil ka juttu, et next-r'ga sobivad kõige paremini malossi kollased vedrud, aga see vist oleneb isendist, millele sa summuti peale paned.
..
MA SOOVITAN ROHELISI.. ENDAL ON PEAL KOLLASED.. kuid ei tea äkki on mul tugevamaid vaja ning ma panin ühele jog-rile rohelised sidurivedrud ja kiirendus tõusis mõnusalt.. survekas originaal
Yamaha Neo's 

1) kui next-r on peal siis on vaja:
*) 1g kergemaid rulle kui stock
*) kindlasti sidurivedrusi mis paneks haakuma vähemalt 4000rpm peal
*) jäigemat survevedru kui stock
2) antud asi "lõhnab" selle järgi, et survevedru on täielik pastel ja seega ei suuda "madalamat käiku" sisse suruda mispärast siis ongi kiirendus s**t, ebaühtlane ja jõudu ei ole.
*) 1g kergemaid rulle kui stock
*) kindlasti sidurivedrusi mis paneks haakuma vähemalt 4000rpm peal
*) jäigemat survevedru kui stock
2) antud asi "lõhnab" selle järgi, et survevedru on täielik pastel ja seega ei suuda "madalamat käiku" sisse suruda mispärast siis ongi kiirendus s**t, ebaühtlane ja jõudu ei ole.
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Pildil tähistatud punasega ja nimetusega ruller. http://billig-scooter.dk/album_page.php?pic_id=562Symster kirjutas:olen suht noob ja ei tea mis asjad need rullid on äkki keegi ütleks mulle kus need asuvad rolleri küljas
Kas see roheline on survevedru? Ja mis vedru see selle taga veel on?holma kirjutas:Pildil tähistatud punasega ja nimetusega ruller. http://billig-scooter.dk/album_page.php?pic_id=562Symster kirjutas:olen suht noob ja ei tea mis asjad need rullid on äkki keegi ütleks mulle kus need asuvad rolleri küljas
Mis keel see üldse on?
kui natukenegi vaatad siis loogiliselt võttes peaks .dk olema ju taani.3m kirjutas:Kas see roheline on survevedru? Ja mis vedru see selle taga veel on?holma kirjutas:Pildil tähistatud punasega ja nimetusega ruller. http://billig-scooter.dk/album_page.php?pic_id=562Symster kirjutas:olen suht noob ja ei tea mis asjad need rullid on äkki keegi ütleks mulle kus need asuvad rolleri küljas
Mis keel see üldse on?
selle taha on pandud ilmselt see malossi torque driver mis peaks kiirendust parandama.
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.