Kumb, kas Yamaha R6 või Honda 600RR ???

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
marco80

Kumb, kas Yamaha R6 või Honda 600RR ???

Lugemata postitus Postitas marco80 »

Tere.

Kumba ratast soovitate?

Andmete järgi vaadates on R6-l moment parem madalamate pöörete peal ja odavam ka!

On plaan osta kasutatud ratas Saksast!

Teema algataja
e2n

Lugemata postitus Postitas e2n »

Mille jaoks ratast osta tahad?

Teema algataja
marco80

Niisama sõita ja natuke raja peal ka oma lõbuks harjutamas käia.

Teema algataja
eon

Lugemata postitus Postitas eon »

Minu isiklik arvamus on, et mõlemad rattad on (eriti uuest peast) lihtsalt nii head et seal suurt vahet polegi. Loeb juba põhiliselt välimus või see, kas minna kindla peale ja osta Honda või mitte :P

Aga veel niipalju et ma ei tea kas mulle lihtsalt tundub aga Tallinn on just selle viimase suvega R6i nii täis läinud, et igas tänavas uus vastu tuleb! Ja sellega seoses on muidu super ilus ratas vähemalt minu jaoks palju oma võlust kaotanud sest mingi originaalsus peab ka asjas olema.

Teema algataja
marco80

Ma olen ise ka tähele pannud, et R6-i on jube palju tekkinud. Ma isiklikult tahaksin Hondat selleks, et tal on sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] istme all peidus. Minuarust on nii ilusam. Eks Yamu ole ka väga hea ratas.

Teema algataja
Speedy

Lugemata postitus Postitas Speedy »

Honda on palju normaalsem valik ,sest yamaha teenindus jätab ikka väga sügavalt soovida ...
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

CBR600RR! R6 olid minuteada kuni mingi ajani käigukastiprobleemid, kuna otsid ju kasutatud ratast, siis mina üritaks võimalikult kindla peale minna.

Teenindusi ma avalikult ei kritiseeriks, aga eks arenguruumi ole kõigil, olgem aus tihti ka meil endil, -normaalne klient olemisel.

CB500@ise.ka.teenindaja.ee
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

nii nii... annaks siis oma kommentaarid eelmistele postidele...

hind - ma ei usu, et R6 on odavam... ise olen RR'ile oluliselt paremat pakkumist näinud, kui R6'le

käigukasti probleem? - nerver heard, never felt.R6 kohta lugesin ühest foorumist, et mingi nipiga oli võimalik seda kasti lõhkuda küll ja et 2003 alates seal paari asja muudeti. Kõigi aparaatide kastid on võimalik ära lõhkuda. Kuna jutt käib RR vs. R6, siis pole see igal juhul argument, kuna RR tuli 2003 ja selleks ajaks oli Yamaha oma kasti ka lollikindlamaks muutnud.

teenindus - pole mul midagi yamaha teeninduse kohta halba öelda... alati sõltub palju ka kliendi suhtumisest. mina olen yamuga igal juhul rahul.

mis veel... kui vaadata BW lehel pakutavat dyno pilti, siis peaks RR võimsam olema, kui vaadata rajale, siis R6 on nagu edukam hetkel... lugedes ajakirjade teste, siis on need rattad suht võrdsed... R6 võitis mingi tiitli ja RR samuti... seega kumb võtta kumb jätta on rohkem maitse asi... 01 R6 kohta ütles soomlaste Bike, et kasutatuna kindlapeale minek, aga kuna tegemist rajale mõeldud aparaadiga, siis sõiduasend ei prugi kõigile meelejärgi olla. RR on liiga uus, et kasutatuna arvustust omada.

Teema algataja
marco80

Suured tänud info eest. Arvatavasti jääb see aasta bike ostmata. Eks järgmine aasta peab vaatama midagi. :)
Kasutaja avatar

CB500

Kummaline et teised sellest R6 kastijamast kuulnud pole.. :roll: anyway, ise ma seda kah välja ei mõelnud :P Probleem siis oligi kuni 2003 ratastega ja ilmnes (kui mu mälu ei peta) teises käigus mis ei tahtnud sees püsida. Ise arvan, et see on probleem mis tänavasõitjal ei ilmne.
Honda jah ei oska miskipärast vastupidavat nukkvõlli ketipingutit teha, vahel surevad vist ära juba mingi 20 tuh.km läbimisel. Õnneks on selle vahetus kordi väiksem töö kui käigukasti remont.

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

R6 teise käigu kohta on infot, aga see probleem pole nii massiline... enamus neist ratastest ju sõidab ikkagi... ja kui kõik peaks käigukasti vahetama, siis oleks sellest kisa kõvasti...
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

kuskilt testist on nagu meelde jaanud, et yks neist sobib rohkem pikemat kasvu ja teine lyhemat kasvu soitjale. aga kumb on kumb, ei maleta. rr oli VIST pikemale sobivam? ei maleta.
Kasutaja avatar

CB500

eks iga **** kiidab oma ***** ...

Püsige teemas, selleks on R6 vs. 600RR.
Kui soovite Suzupisid ülistada, tehke teine teema!
Kasutaja avatar

CB500

Brittide võrdlustest: Yamaha vs. Honda vs. Triumh

http://www.motorcycle-training.f2s.com/ ... otout.html
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Nooo ma ei tea... minu ratas on RR-i eelkäija ning midagi halba ei ole äelda.

Kõigest 5 hobust vähem.

kuskil netis kohtasin tabelit, kus oli 03 r6 ning 03 cbr600f4i võrdlustabel ning vahe tuli sisse madalamatel pööretel, kus cbr-l oli rohkem minekut... lõpus aga r6-l - peale 12k rpm lõpetasid nad ikkagi ühel maal (graafikus)

Selleks peetaksegi r6-te paremaks rinkapilliks (tigetaks pilliks), et rinkal alla 9k rpm naljalt ei sõideta!

Olen sys-i rattaga sõitnud kah ning väga hea ratas on! Minu ja tema ratta vahe tundus aint see, et mul on sadul kõvem... nu tal vanem - ju rohkem ära istutud :D
Kasutaja avatar

Rebane

Lugemata postitus Postitas Rebane »

Eks ta rohkem maitse järgi ikka ole, aga kui kedagi huvitab ja lugeda viitsib, siis suure lombi taga räägitakse nii - http://www.motorcycle-usa.com/Article_P ... 290&Page=1

Teema algataja
MaxPower

Lugemata postitus Postitas MaxPower »

Rebane kirjutas:
Eks ta rohkem maitse järgi ikka ole, aga kui kedagi huvitab ja lugeda viitsib, siis suure lombi taga räägitakse nii - http://www.motorcycle-usa.com/Article_P ... 290&Page=1
nagu näha siis numero uuno on ikkagi R6...kuigi mulle tundub selle jutujärgi et mõtekam oleks Kawa osta, kõige võimsam mootor ja üks odavamaid!
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Vähemalt vanematele Kawadele heidetakse kehvemat vastupidavust ette võrreldes Suzu/Honda/Yamuga. Pluss see, et nende teenindus on Eestis nõrgim neist kolmest.

Suzu vastupidavusest - näis, kaua nüüd peale kap. remonti vastu peab, kui enam eelmiste omanike hooldamatust süüdistada ei saa. :D
TransAlp '02

Teema algataja
MaxPower

tfr kirjutas:
Vähemalt vanematele Kawadele heidetakse kehvemat vastupidavust ette võrreldes Suzu/Honda/Yamuga. Pluss see, et nende teenindus on Eestis nõrgim neist kolmest.
mis aastast on need vanemad, ja millel see väide põhineb?...sest oleks hea teada, omalgi ehk plaanis bike osta ja siis teaks millistest eemale hoida kui asi ikka väga tõsine on!
Kasutaja avatar

tfr
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Nii mulle igatahes väideti mitmest täiesti sõltumatust allikast 90ndate algupoole toodangu kohta (ZZR600 ZX6R).
TransAlp '02

Teema algataja
MaxPower

no siis ple hullu kui 90-ndate algus aastate tsiklitest on jutt...
Kasutaja avatar

sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

MaxPower kirjutas:
no siis ple hullu kui 90-ndate algus aastate tsiklitest on jutt...
Väidetavalt jah, seal 80-ndate viimastel- ja päris 90-ndate alguses oli Kawal mõnede allhanketootjatega probleeme. Ja need puudutasid klappe. Tootjad kasutasid pehmelt öeldes sitta toormarejali ja klapid kippusid venima ettenähtust rohkem ja kiiremini. Küll ei puuduta see jutt nüüd Kawa rattaid üldiselt, et kõik tolleaegsed tsiklid on kräpp. Mõnedele sattus praak ja enamusele mitte, aga see oli piisav selleks, et tänapäevalgi paljud ütlevad: Kawa on saast ja laguneb, ära osta!
Kes tahab, see ostab Kawa ja kes teeb maha, see ei osta. Mis siin ikka kakelda. Minu 91 a. Zephyr sõidab. Et olen siis loll või hoopis julge? Mis vahet seal on? :wink:

terv, sokk

Teema algataja
Dukenukem

Lugemata postitus Postitas Dukenukem »

olen mõlema rattaga sõitnud rr-ga pikemalt ja seda uue rattaga. RR on minu arvates parema juhitavusega, parema visuaaliga, r6 madalamatel pööretel äkkilisem, kuid sama saada Hondast esi hammaka vahetusega kiirelt kätte. RR -i miinus on see et pikemale mehele jääb pisikeseks.

Ise soovitaksin kokkuvõttes Hondat!

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Ma ei soovi halba,kuid kas sulle ei tundu ,et see teema kuhu sa kirjutad on juba nagu väga vana ? Ja ,et see inimene on juba ratta ära ostnud ?
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Endal nüüd sama valik ees..

al. 2003 Cbr 600 RR
või
al. 2003 R6

Kui keegi oskab nüüd vahepeal midagi uut juurde rääkida siis võik sseda teha.

Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24

Teema algataja
cha0s

Lugemata postitus Postitas cha0s »

Tervist!

Mulle pakuks huvi samade rataste võrdlus, aga seekord siis kui osta täitsa uus ratas. Selleks on küll praegu kehva aeg, sest 2008 rattad pole veel Eestis kättesaadaval... aga siiski ehk oskab keegi midagi kosta?
(Huvitab just see, et miks see üks teisest rohkem meeldib ja mis on nende rataste põhilisteks erinevusteks)
Ratta muretsen enamasti lõbusõiduks, vähesel määral ka hooajaliseks transpordivahendiks. Kord kuus võiks mõnel kardirajal ka paar ringi teha ;)
Hetkel oman veel 2t 125cc bike-i.

Tänan :)

Viimati muutis cha0s, 07 Jaan 2008, 21:18, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Vidget
Tsikkel: Kawasaki Z900
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Vidget »

Veldis on 2007 aasta mudelitel samad hinnad, isiklikult meeldib Honda rohkem.

Let the good times roll.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Mulle meeldib, et Kox kasutas otsingut enne uue teema tegemist :bsmile:

Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Lugemata postitus Postitas Kiire Putukas »

Mul naisel 2004-a.honda 600RR olen sellega kah veitsa sõitnud. Üsna mõnus pill, sai isegi tartus sellega käidud minu arust päris mugav ainult et minule veitsa väike kuna ma olen 180 ja 90kg siis tunnen enast mugavamalt suurema seljas. :roll:

Kawasaki ZX-9R

Teema algataja
cha0s

Lugemata postitus Postitas cha0s »

Jõle huvitav on see, et veldis müüakse veel 06 aasta movistar replica värvides cbr600rr -e(mis on 155k aga 07 rattad 137k miks nii?). Kas neid jäi siis üle või muretseti juurde, et nende müük läks hästi?

Teine tähelepanek on see, et nt. Yamahade ja Hondade puhul on Veldis 3a garantii, aga margi esindustes 2a, miks see nii on?

Ise olen 179 cm ja 67 kg umbes.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”